Neden sevgili bulamıyorum ?

Canım varya şuan foruma böyle bi konu açmak için girmiştim. Bende senin gibiyim millet gibi herkezle sevgili olamıyorum kalbim ısınmalı yani sevmeliyim ama olmuyor karşıma gelen hiç kimse hoşuma gitmiyor. Benimde daha elim erkek eline değmedi. Ama bıktım artık herkez sevgilisyle sen yanlarında öylece kalıyosun işte o an bi kere daha canına tak ediyor. Birinden hoşlanıyorum bu sefer ben onun dikkatini çekemiyorum. Allaha şükür çürkin biride değilim ancak herkez hoşuma gitmiyor işte nolcak bilmiyorum ama bu durumdan çok sıkıldım.

Nasipten öte köy yok demişler, o yüzden sen hayatını yaşa, ne güzel kitaplarını oku, filmlerini izle, vakt-i zamanı gelince kesişir yolun biriyle elbet...

Canım 32 yaşındayım yıllardır duyuyorum nasipten öte yok bir gün gelir seni bulur diye ama bulamadı hala. Beklemeyi bıraktım yine bulamadı. Sonuç nasipten ötesi yok :)

Canım 32 yaşındayım yıllardır duyuyorum nasipten öte yok bir gün gelir seni bulur diye ama bulamadı hala. Beklemeyi bıraktım yine bulamadı. Sonuç nasipten ötesi yok :)

O yüzden zaten nasipten öte köy yok derler ya, senin nasibin de buymuş demek ki. Ki henüz nasibinin ne olduğunu da bilmiyoruz yine de.

karşınıza adam gibi adam çıkmadıktan sonra sevgili bulsanız ne yazar. ömrünüze ömür katacak birini bekleyin, ömrünüzü çalacak değil.

bi sevgilisi olan pişman bi olmayan

Hım...
Bi anneden alışkın olmadığımız sözler

neden olmasın ben gayet modern düşünceye sahip olan bir anneyim,siz yurt dışında yaşanız anlardınız beni....malesef bazı türk aileleri gibi kızlarımıza erkekleri yasaklamıyoruz,doğaya karşı gelemeyiz...kızımla ben anne kız değil de iki kız arkadaş gibiyiz her konuda birlikte oturup konuşuruz...bazı aileler gibi değilim kızıma erkeklerle konuşma yasığı koyayım..erkek arkadaşı da olur...bunlar gayet normal...malesef yasaklanan kızlarıda görüyorum yinede yasağa rahmen bildiklerini yapıyorlar....erkeklerin annesine birşey demiyorlarda kız annesi olarak tuaf olunuyor...ben kızıma sonsuza dek güveniyorum....benim yetiştirme tarzım türk örf ve adetine uygun yetiştirmedim....keşkem her anne benim gibi olsa....

bence de çok doğru yapıyorsunuz benim annem de böyledir ve inanın ki aklımdan hiç bir zaman yok annemi kandırayım yasak şeyler yapayım gibi şeyler geçmemiştir ha o beni rahat bıraktı ben çok mu rahatım hayır her zaman kendimi bilirim nerede rahat nerede ağır olunacağını. çevremde ise annelerin baskısından dolayı yalan söyleyen o kadar çok arkadaşım var ki benimki gibi anneleri takdir ediyorum.

Son düzenleme:
herseyın hayırlısı sen sabırla bekle Allah mukafatını verecektır mutlaka bende aydı dertten muzdarıbım dıyebılırım yanı soylekı etrafımdakı kısılerın cogu evlı mutlu fılan ben neden olamıyorum dıyorum bazen annemde kızıyor ısyan etme dıye bunun boyle guzellıkle kıloyla karıyerle ısle fılan alaksı olmayan bıse dıye dusunuyorum hayırlısı demekkı Rabbım bole ıstıyor... bıde bırınden duymustum bu dunyada hıc evlenmeden gıdenler dıger dunyada nasıl erkeklere hurıler varsa bız bayanlarada yakısıklılar varmıs onlarla mukafatlandırılacakmıs... hadı hayırlısı

annem beni türk örf ve adetlerine göre yetiştirdi.. anneme bi kez bile yalan söylemedim sevgilimide saklamadım bi derdim olduğundada anlattım. amaaaaaaa anne arkadaş değil ANNEDİR bunu unutmamak lazım mutlaka arada bi mesafe olmalı.. burdada kimse kızına erkeği yasaklıcak kadar geri kafalı yada barbar değil hangi çağda yaşıyoruz tabiki burdada herkesin erkek arkadaşı olması doğal karşılanıyo.. sadece yurtdışında yaşamakla modern olunmuyo ayrıca bunun modernlikle de alakası yok sadece kafa yapısıdır! türk örf ve adetlerinden yoksun olabilirsiniz ama her evladı türk örf ve adetlerini bilmelidir.. keşke herkes benim gibi anne olsa diyosunuz ama ben katılmıyorum!

canım bu yazdıklarında resmen kendimi gördüm. özellikle de bu günlerde birkaç arkadaşımın sevgilileri oldu. çok da güzel olmayanların bile sevgilileri var benim neden yok diye soruyorum kendi kendime. çirkin değilim, kilom da normal, eskiden biraz soğuk birisiydim ama bunu aştım. grubumda sevilen birisiyim. ama yok yok yok! sevgilisi olanları kıskanmaya başladığımı fark ettim:120:

evet benim yazmadıklarımı da tamamlamışsın zaten aynen bu durumdayım arkadaş grubumdaki sevgililer vs. üstelik bu insanlar ne güzellik olarak ne karakter olarak benden üstün değiller yani anlayamadım. peki sen bu soğukluğunu yenmek için özel bir şey yaptın mı yoksa zamanla mı oldu ?

Allah'tan herşeyin hayırlısını dileve iyi insanlarla karşılaştırsın seni
yok diye yakınırken canın yanmasın o zamanda keşke hiç olmasaydı dersin.
oluruna bırakmak lazım güzel şeyler kendiliğinden gelişiyor
bende nişanlımla farklıyım ama tamamlıyoruz birbirimizi :)
inş senin de karşına anlaşabileceğin bi insan çıkar ama sen ayarlayamazsın zamanını o kendiliğinden gelir
belki de hiç beklemediğin bi anda...

bazilari var diye dertleniyor :) bazilari yok diye :)))

eger kismetse, el getirir, yel getirir, sel getirir.

ama eger kismet degilse, el götürür, yel götürür sel götürür...

hersey nasip kismet.. .

Benim de yok, ben de soğuğum biraz. Sanırım sevgilimin olması düşüncesi beni korkutuyor. Bu açıdan sorumluluklarımın olmasını hiç sevmiyorum ne yapayım yani Bir de şöyle birşey var; bir kişinin benden hoşlandığını anlarsam ondan direkt soğuyorum

şu anda en yakın arkadaşımla onun sevgilisi hakkında konuşuyoruz onun mutlu olması çok güzel de kendimidüşününce moralim bozuldu yine ya neyse böyle böyle atlatıcam sanırım

canım ben üniversite 3. sınıftayım. birinci sınftayken çok ama çok soğuk biriydim, kimseyle konuşmazdım hatta tuhaf bakardım onlara ( neden oyle davrandığımı hala anlamış değilim). sadece erkeklere değil bunları kızlara da yapardım. sonra herkesin benden çekindiğini fark ettim hatta istenilmeyen kişi hissine bile kapıldım ve davranışlarımı değiştirmeye karar verdim. ikinci sınıfta biraz daha güler yüzlü ve daha konuşkan oldum, iyi bir arkadaş grubum oldu. şimdi üçüncü sınıfta ise sadece arkadaş grubumla değil sınıftakilerle iyi anlaşıyorum, sohbet ediyorum ve onlara karşı güler yüzlüyüm. sevilen birisiyim diyebilirim. yani zamanla ve gayretle bunun üstesinden geldim.
suanda senin durumun nasıl canım? çok mu soğuksun?

benim de bir arkadaş grubum var ama hiçbiriyle içli dışlı olamıyorum hep suskun kalıyorum muhabbetlerin dışında durmayı tercih ediyorum vs. öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…