Canım 32 yaşındayım yıllardır duyuyorum nasipten öte yok bir gün gelir seni bulur diye ama bulamadı hala. Beklemeyi bıraktım yine bulamadı. Sonuç nasipten ötesi yok :)
merakimi mazur görün ama neden ayrilmadiginizi sorabilirmiyim?
Hım...
Bi anneden alışkın olmadığımız sözler
bence de çok doğru yapıyorsunuz benim annem de böyledir ve inanın ki aklımdan hiç bir zaman yok annemi kandırayım yasak şeyler yapayım gibi şeyler geçmemiştir ha o beni rahat bıraktı ben çok mu rahatım hayır her zaman kendimi bilirim nerede rahat nerede ağır olunacağını. çevremde ise annelerin baskısından dolayı yalan söyleyen o kadar çok arkadaşım var ki benimki gibi anneleri takdir ediyorum.neden olmasın ben gayet modern düşünceye sahip olan bir anneyim,siz yurt dışında yaşanız anlardınız beni....malesef bazı türk aileleri gibi kızlarımıza erkekleri yasaklamıyoruz,doğaya karşı gelemeyiz...kızımla ben anne kız değil de iki kız arkadaş gibiyiz her konuda birlikte oturup konuşuruz...bazı aileler gibi değilim kızıma erkeklerle konuşma yasığı koyayım..erkek arkadaşı da olur...bunlar gayet normal...malesef yasaklanan kızlarıda görüyorum yinede yasağa rahmen bildiklerini yapıyorlar....erkeklerin annesine birşey demiyorlarda kız annesi olarak tuaf olunuyor...ben kızıma sonsuza dek güveniyorum....benim yetiştirme tarzım türk örf ve adetine uygun yetiştirmedim....keşkem her anne benim gibi olsa....
neden olmasın ben gayet modern düşünceye sahip olan bir anneyim,siz yurt dışında yaşanız anlardınız beni....malesef bazı türk aileleri gibi kızlarımıza erkekleri yasaklamıyoruz,doğaya karşı gelemeyiz...kızımla ben anne kız değil de iki kız arkadaş gibiyiz her konuda birlikte oturup konuşuruz...bazı aileler gibi değilim kızıma erkeklerle konuşma yasığı koyayım..erkek arkadaşı da olur...bunlar gayet normal...malesef yasaklanan kızlarıda görüyorum yinede yasağa rahmen bildiklerini yapıyorlar....erkeklerin annesine birşey demiyorlarda kız annesi olarak tuaf olunuyor...ben kızıma sonsuza dek güveniyorum....benim yetiştirme tarzım türk örf ve adetine uygun yetiştirmedim....keşkem her anne benim gibi olsa....
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgili bulamıyorum kendimi biraz anlatayım ben biraz soğuk bir insanım sanırım ama iletişime geçmeye çalışanları da asla cevapsız bırakmam yani yapım bu çok içli dışlı olamıyorum böyle ortamlarda şen kahkahalar atamam çok konuşmam da zaten çok kitap okurum kitap okumak benim için çok ama çok büyük bir tutku zeki olduğuma da inanıyorum çünkü pek ders çalışmasam da iyi notlar alıyorum aynı zamanda yabancı filmleri dizileri de çok takip ederim. yalnız olmak bana huzur veriyor çoğu zaman ama sevgili bakımından değil arkadaş bakımından yani tabiki çıkıp gezerim ama her gün değil yalnız kalmak isterim aynı yüzüne bakılmayacak bir kız değilim güzel sayılırım hatta öyle derler kilom boyum falan da normal güzel giyinmeye de özen gösteririm fakat o kadar uzun süredir yalnızım ki sevgili bakıımından artık isyan ettim oluruna bırakamıyorum ne yapmalıyım sizce
canım bu yazdıklarında resmen kendimi gördüm. özellikle de bu günlerde birkaç arkadaşımın sevgilileri oldu. çok da güzel olmayanların bile sevgilileri var benim neden yok diye soruyorum kendi kendime. çirkin değilim, kilom da normal, eskiden biraz soğuk birisiydim ama bunu aştım. grubumda sevilen birisiyim. ama yok yok yok! sevgilisi olanları kıskanmaya başladığımı fark ettim:120:
bunu anlattığın çok iyi oldu çok teşekkür ederim birbirinizi tamamlamışsınız maşallah nazar değmesin :) ama benim yaşımda erkekler daha bi aklı havada olgun kadınlardan ziyade eğlenebilecekleri kadın arıyorlarbir de kaç yaşında tanıştığınızı sorsam ayıp olur mu acaba ?
amin canim cok tesekkur ederdim...valla ben tanistigimda o 24 ben 20 yasindaydim..simdi 27 o 31 yasinda ama ayni karakter ve huy olarak devam ediyor..bende kaldigim yerden her biraz degistirebildim tabi daha aktif eskiye nazaran...yinede bukuluyorda kirilmiyor...
simdi sadece gelisme olarak annesinin yaninda konusabiliyor..arkadas ortamlarina biraz daha girdi ama ole pek yuz vermez..ama beraber yemege gezmeye eglenceye alisverise gidince keyifli baskasi olunca istemiyor :)))
birgun annemlerdeydik halamlar geldi odadan cikarip bir hosgeldiniz dedirtemedim..kizar gibi oldum niye boyle yapiyorsun diye ablam geldi mudahale etti birak nasil istiyorsa ole davransin cikmiyorsa cikmasin ne zorluyorsun kocanla bu yuzden kotu olmaya degermi..sanki onlarin ogullari annemler gidince bayiliyor selam verim diye..ablamda okadar soguk olmasina ragmen esimi sever..kurtardi valla..
evet benim yazmadıklarımı da tamamlamışsın zaten aynen bu durumdayım arkadaş grubumdaki sevgililer vs. üstelik bu insanlar ne güzellik olarak ne karakter olarak benden üstün değiller yani anlayamadım.peki sen bu soğukluğunu yenmek için özel bir şey yaptın mı yoksa zamanla mı oldu ?
canım ben üniversite 3. sınıftayım. birinci sınftayken çok ama çok soğuk biriydim, kimseyle konuşmazdım hatta tuhaf bakardım onlara ( neden oyle davrandığımı hala anlamış değilim). sadece erkeklere değil bunları kızlara da yapardım. sonra herkesin benden çekindiğini fark ettim hatta istenilmeyen kişi hissine bile kapıldım ve davranışlarımı değiştirmeye karar verdim. ikinci sınıfta biraz daha güler yüzlü ve daha konuşkan oldum, iyi bir arkadaş grubum oldu. şimdi üçüncü sınıfta ise sadece arkadaş grubumla değil sınıftakilerle iyi anlaşıyorum, sohbet ediyorum ve onlara karşı güler yüzlüyüm. sevilen birisiyim diyebilirim. yani zamanla ve gayretle bunun üstesinden geldim.
suanda senin durumun nasıl canım? çok mu soğuksun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?