Neden Silmez?

Eski eşimin sevgililerini stalklamışlığım vardır. Bunda anormal bir durum göremiyorum. Evet tercih meselesi. Yapan sayko değil, yapmayan da çok kalender değil.

eğer dediğiniz gibi siz boşandıktan sonra ilişkiniz başladı ise, kadın hâla seviyordur. Umudu vardır vs bunlar aklıma geliyor.

Yani herkes bu kadar kesin konusunca kendimi sorguladim benim de 2008de 7 ay ciktigim bir cocuk vardi birkac fotoda beraber etiketlenmistik (samimi fotograflar degil) sonra silmemistim hala da duruyor. Hic cocugu unutamamak filan gibi bir durumum da yoktu. Hatta cocugun benden sonraki sevgilisiyle de gayet arkadasiz (onceden de arkadastik) hatta o kiz da eski sevgilimden ayrildiktan sonra eski sevgilimin baska bi arkadasiyla evlendi eski sevgilim kizin dugunune gidip oynadi filan :) instagramdan takiplesiyoruz kizla da simdi cocugu olmus Allah bagislasin. Universitede kavak yelleri dizisini cekmisiz galiba resmen.

Yok anlatamamışım. Dediğin gibi çocuk için görüşüyorsun zaten tamamen kestirip atamıyorsun hayatından çıkartamıyorsun çünkü çocuk var.
Yapan vardır ama işte çekişmeli boşanıldıysa mesela çok kötü şekilde ayrıldılarsa.
Ki öyle bile olsa çocuğu göstermemek nedir o da babası en nihayetinde. Aldattıysa karısını aldattı çocuğun ne suçu var. Diğer taraftan çocuğunu hiç görmeyen babalar da var.

Kusura bakmayın ben sizler gibi bir insana tek seferde inanıp güvenemiyorum. Bu benim hayatimda olan insan ile ilgili asla değil. Benim yapım bu, güven problemlerim var hayatıma aldığım eş, dost herkes için geçerli. Benim demek istedigim burda konu açan, yorum yapan herhangi bir kişi için kesin yargılarda bulunmadan önce o insanın neler yaşamış olabilecegini veya neden yapmis olabileceğini dusunerek yazmaniz daha az incitici olur. Sosyal medya kullanimi bu kadar yaygin iken stalka düsmeyen, sayfalarda profillerde ordan oraya savrulmayan pek az kisi oldugunu düşünurüm. Ki kronik bir guven durumumda var. Lutfen bunu goz onunde bulundurun.

tam kavak yelleri dicektim, son cümleyi gördüm

Bunu konuştuğunuz kişi ile paylaştınız mı? Benim güven problemim var böyle bişey yaptım diye? Yada açıkca söyleyebilirsiniz yaşadıklarım beni bu duruma getirdi bana ispat et deseydin bence daha mantıklıydı bu adamın arkasından iş çevirmek gibi olmuş kusura bakmayın.

Gerci dugun fotograflari romantik fotolar bunlari silerdim sanirim ya o kadar da degil...

Ha ama yukarida bir uye yazmis ki belki bosandigini saklamak icindir belki kadinin cevresi laf yapacaktir. O da mantikli bir tahmin.
evet benim çok samimi arkadaşım ilk 1 sene yüzüğünü çıkarmadı aynı şekilde silmedi resimleri filan
ama öte yandan konu sahibesini biraz enteresan buldum.
adamın bence konu sahibesinin bu hafiyeliklerinden (eski eşi stalklama, kendisi için nüfusta medeni durum sorgulattırma filan) hatta o eski fotolardan rahatsız olduğundan bile haberi yok :) ya da var ciddiye almıyor. yoksa şimdiye kadar elli kere sildirilirdi o fotolar

Benim eski sevgilimin eski sevgilisi kılıklı bu kadın. O kadın da eski sevgililErinin ailesini hala takip eder resimlerini beğenirmiş(ortak arkadaş vesilesiyle duydum) eski fotoları silmezdi hayatına YENi biri girse bile.
Çok midesiz bir kadın davranısı eskiyi iyisiyle güzeliyle arkada burakamayan herkes ucuzdur benim gözümde. Ha bir de kesinlikle bi planı veya vermeye çalıştığı bir mesaj vardır. Sevgiliniz “adam” olup o fotoları sildirtmesi gerekir. Kaldı ki gecenlerde adamım biri eski sevgilisine dava açmıştı ve mahkeme kararıyla sildirdi :)

Çocuk farklı

Zaten eğer yeni paylaştıysa sorun dedim ilk yorumumda da

Ama 3 yıl önce birlikte tatile gitmişiz paylaşmışım şimdi geriye dönüp silmek gereksiz bence

O tarih itibari ile yaşanmış ve paylaşılmış ama şimdi gıcıklığına eski fotoğrafları koyuyorsa olmaz tabii

Adam zaten bana evraklarla ispatladı. Buna rağmen ben kendim emin olmak istedim. Anlayabiliyor musunuz beni? Biliyor sorunlarımı ve mumkun oldugunca icimi rahatlatmaya çabalıyor sağ olsun. Evet belki arkasından iş çevirmek gibi oldu lakin ben buyum ve o da biliyor benim neler yapabileceğimi.

Tedavi olun takıntılısınız

Şöyle soyliyim karşı tarafla muhattap olmak istiyor. O kadar çok tacize uğramışki geçmiş süreçte. Bulaşmak istemiyor desem yeridir..

Şöyle soyliyim karşı tarafla muhattap olmak istiyor. O kadar çok tacize uğramışki geçmiş süreçte. Bulaşmak istemiyor desem yeridir..
İyi de bu durum kişinin fotograflarının izindiz kullanımı sucına kadar ilerleyebilir? Adam rahatsız oluuorum derse dava bile açılabilir muhattap olucak bir şey yok ki.

10 yıllık da olsa silerim ben, niye aklımda kaldığını, bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşündüreyim ki.
Çok değer versem boşamazdım, ilişkimi kurtarmaya çalışırdım zaten.
Ha belki bir arkadaş topluluğunda toplu bir resimdir, benim için başka anlamlarda da özel bir gündür. Belki..
Ama baş başa olduğumuz, sarıldığımız fotoğrafların gözünün yaşına bakmazdım.

Bir arkadaşım derdi zaten, burnun düşse bu bana lazım diye yerden almazsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…