- Konu Sahibi Birlitregozyasi
-
o zaman sizin varlığınızı bilip bilerek silmiyor.Evet arkadaşım, sevgilimin eski eşi.
Yok anlatamamışım. Dediğin gibi çocuk için görüşüyorsun zaten tamamen kestirip atamıyorsun hayatından çıkartamıyorsun çünkü çocuk var.Cocuk varsa bosanilmiyor ki derken anlamadim.
Bosanilmiyorsa neden bosaniliyor o zaman?
Iki tarafta katlansin o vakit neden bosaniyorsun da bosanmamis oluyorsun
Bosandik ama bosanmadik cocuk var diye bir sey olabilir mi ya?
O cocuk icin gorusmek zorunda olmak olur cocugun ihtiyaclari ve hayati icin. Bosanmamak degil. Cok degisik bakis acisi bunlar.
Bosandigi kadinin hayatini zindan eden kocalarda tipki boyle düşünüyor işte sonra gelsin vurmalar, dovmeler öldürmeler.
Neden yaptın boşanmıştin deniyor ama o hala karim diye cevap veriyorun kadin versiyonu bu
2.kadın mı? Ben öyle bişey ima da etmedim söylemedim de. Sizin anlattıklarınız garip. İşinize gelmeyene cevap vermiyorsunuz altını dolduramıyorsunuz sonra da kötü insansın diye hedef gösteriyorsunuz. Bence asıl kötülük sizin içinizde bitmiş ilişkideki kadını takip etmeler konuştuğu erkeğe güvenmeyip sorgulatmalar falan. Ben bu kadar art niyetli değilim üzgünüm.
tam kavak yelleri dicektim, son cümleyi gördümYani herkes bu kadar kesin konusunca kendimi sorguladim benim de 2008de 7 ay ciktigim bir cocuk vardi birkac fotoda beraber etiketlenmistik (samimi fotograflar degil) sonra silmemistim hala da duruyor. Hic cocugu unutamamak filan gibi bir durumum da yoktu. Hatta cocugun benden sonraki sevgilisiyle de gayet arkadasiz (onceden de arkadastik) hatta o kiz da eski sevgilimden ayrildiktan sonra eski sevgilimin baska bi arkadasiyla evlendi eski sevgilim kizin dugunune gidip oynadi filan :) instagramdan takiplesiyoruz kizla da simdi cocugu olmus Allah bagislasin. Universitede kavak yelleri dizisini cekmisiz galiba resmen.
Bunu konuştuğunuz kişi ile paylaştınız mı? Benim güven problemim var böyle bişey yaptım diye? Yada açıkca söyleyebilirsiniz yaşadıklarım beni bu duruma getirdi bana ispat et deseydin bence daha mantıklıydı bu adamın arkasından iş çevirmek gibi olmuş kusura bakmayın.Kusura bakmayın ben sizler gibi bir insana tek seferde inanıp güvenemiyorum. Bu benim hayatimda olan insan ile ilgili asla değil. Benim yapım bu, güven problemlerim var hayatıma aldığım eş, dost herkes için geçerli. Benim demek istedigim burda konu açan, yorum yapan herhangi bir kişi için kesin yargılarda bulunmadan önce o insanın neler yaşamış olabilecegini veya neden yapmis olabileceğini dusunerek yazmaniz daha az incitici olur. Sosyal medya kullanimi bu kadar yaygin iken stalka düsmeyen, sayfalarda profillerde ordan oraya savrulmayan pek az kisi oldugunu düşünurüm. Ki kronik bir guven durumumda var. Lutfen bunu goz onunde bulundurun.
tam kavak yelleri dicektim, son cümleyi gördüm
evet benim çok samimi arkadaşım ilk 1 sene yüzüğünü çıkarmadı aynı şekilde silmedi resimleri filanGerci dugun fotograflari romantik fotolar bunlari silerdim sanirim ya o kadar da degil...
Ha ama yukarida bir uye yazmis ki belki bosandigini saklamak icindir belki kadinin cevresi laf yapacaktir. O da mantikli bir tahmin.
D damdan genelde seninle aynı fikirde olurduk biz :))
Ya kaçımız stalk yapmıyor ki. Eski bir arkadaş, eski sevgili vs. bakar geçersin. Zaten sosyal mecrada herkese açık paylaştığı şeyleri görmüş olursun, özeli değil yani. Ha şifresini kırar hesabını karıştırırsan o özeline gasp olur.
Ama daha önce de dediğim gibi resmi ve gayri resmi olarak bitmiş bir ilişkiden sonra özel gün resmi paylaşmak o kişinin özel hayatına gasp olur asıl. Adam hesabında izinsiz resimlerimi paylaşıyor diye dava açsa kazanır.
Ben boşanmış bir adamla yeni bir ilişkiye başlasam ve eski eşiyle sosyal mecrada fotolarını görsem kadınsal güdülerim devreye girer. Daha çok sorgulamaya başlarım. Ha benim özelime yapılan haksızlık değildir ama amaç olarak etikde değildir.
İnstagramda boşanan bir çiftin davasını okumuştum. Kadın çocuklarının fotosunu paylaşıyor ama baba istemediği için dava açıyor. Kadın velayeti kaybediyordu bu yüzden. Düşün doğurduğun çocuk bu bırak bir dönem evli kalmayı.
Adam zaten bana evraklarla ispatladı. Buna rağmen ben kendim emin olmak istedim. Anlayabiliyor musunuz beni? Biliyor sorunlarımı ve mumkun oldugunca icimi rahatlatmaya çabalıyor sağ olsun. Evet belki arkasından iş çevirmek gibi oldu lakin ben buyum ve o da biliyor benim neler yapabileceğimi.Bunu konuştuğunuz kişi ile paylaştınız mı? Benim güven problemim var böyle bişey yaptım diye? Yada açıkca söyleyebilirsiniz yaşadıklarım beni bu duruma getirdi bana ispat et deseydin bence daha mantıklıydı bu adamın arkasından iş çevirmek gibi olmuş kusura bakmayın.
Tedavi olun takıntılısınızAdam zaten bana evraklarla ispatladı. Buna rağmen ben kendim emin olmak istedim. Anlayabiliyor musunuz beni? Biliyor sorunlarımı ve mumkun oldugunca icimi rahatlatmaya çabalıyor sağ olsun. Evet belki arkasından iş çevirmek gibi oldu lakin ben buyum ve o da biliyor benim neler yapabileceğimi.
Şöyle soyliyim karşı tarafla muhattap olmak istiyor. O kadar çok tacize uğramışki geçmiş süreçte. Bulaşmak istemiyor desem yeridir..Benim eski sevgilimin eski sevgilisi kılıklı bu kadın. O kadın da eski sevgililErinin ailesini hala takip eder resimlerini beğenirmiş(ortak arkadaş vesilesiyle duydum) eski fotoları silmezdi hayatına YENi biri girse bile.
Çok midesiz bir kadın davranısı eskiyi iyisiyle güzeliyle arkada burakamayan herkes ucuzdur benim gözümde. Ha bir de kesinlikle bi planı veya vermeye çalıştığı bir mesaj vardır. Sevgiliniz “adam” olup o fotoları sildirtmesi gerekir. Kaldı ki gecenlerde adamım biri eski sevgilisine dava açmıştı ve mahkeme kararıyla sildirdi :)
İyi de bu durum kişinin fotograflarının izindiz kullanımı sucına kadar ilerleyebilir? Adam rahatsız oluuorum derse dava bile açılabilir muhattap olucak bir şey yok ki.Şöyle soyliyim karşı tarafla muhattap olmak istiyor. O kadar çok tacize uğramışki geçmiş süreçte. Bulaşmak istemiyor desem yeridir..
Bu rahatsiz edici durumun farkinda olarak ilac kullanıyorum zaten.Tedavi olun takintilisiniz
Geçmiş olsunBu rahatsiz edici durumun farkinda olarak ilac kullanıyorum zaten.
10 yıllık da olsa silerim ben, niye aklımda kaldığını, bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşündüreyim ki.Çocuk farklı
Zaten eğer yeni paylaştıysa sorun dedim ilk yorumumda da
Ama 3 yıl önce birlikte tatile gitmişiz paylaşmışım şimdi geriye dönüp silmek gereksiz bence
O tarih itibari ile yaşanmış ve paylaşılmış ama şimdi gıcıklığına eski fotoğrafları koyuyorsa olmaz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?