Neden Silmez?

Aynı şeyi düşünüyoruz. Benim aklıma evliyken görüşmüş olma ihtimalleri geldi. Belki de kadın inadına silmiyor fotoğrafları

Nüfus müdürlüğünden kadını niye sorgulamış olsun ki. Ne alaka!
Direkt ciddi bir ilişkiye başladığı adamı sorgulamış.
Eski eşiyle resimlerini gördüğü sevgilisinin iki sözüne inanmayıp, resmiyeti sorgulayan kadına akıllı kadın derim ben.
Belki adam yalan söylüyor ve sözüne inandığı için 2.kadın yaftası yiyecek. Niye böyle bir şeyi göze alsın ki?
Neler okuyoruz 3.sayfa haberlerinde.

Konu sahibi burda güdülerini paylasmak için konu açmadi. Ne yapilabilir diye konu açiyor. Daha öncede sevgilsine konuyu açmis.

Güdüler ile alakasi yok. Ki olsa bile, herkeste ayni güdüler yok. "Baska bir erkek ile gelinlikli fotonu görse".. yahu sanki pozisyonda yakalamis olur cocuk. Kusura bakma ama ne saçma düsünceler bunlar. Ben sosyal medyami kapattim evet, bu benim seçimim. Ex es bu ayni seçimi yapmak zorunda degil. Su anda zaten rahatsiz degilim çünkü hiç bakmiyorum sosyal medyasina.

Ha kim bilir ilerde iliskim olur ve o zaman farkli düsünürum (ki sanmam), yinede en fazla BEN rahatsiz olma hakkim var. Sevgilim bunu konu etse, eski esin sosyal medyasini didiklese rahatsiz olurdum.

o dönemde eş rıza göstermiş paylaşılmış, belli ki afam şu an rahatsız değil hatta umurunda da değil, sevgilisi sorunca bile rahatsız olup karşı taraftan ricada bulunmamış. Dürüst olayım ben umursamam hatta allah korusun boşansam eşimin fotoğraflarını da silmem, hatta böyle biri takıp rica ederse hiç silmem. Benim özelim o istediğimi yaparım, düğün fotoğraflarını falan da mı yakacağız bu ne şiddet ne celal. Konu sahibi. Kısmanç bir insan ve lüzumsuz şeylere takıyor

Ben de silmem öyle bir durum gelse başıma. Zaten çocuk da varsa boşanılmıyor ki çok kötü ayrılınmadıysa.
Boşverin o vakit bakmayın hesaba. Belki de kullanmıyordur hesabı.

Hanımefendi bu durumdan bir tek kendi rahatsız sevgilisi rahatsız değil demek ki dimi. Bunu durmadan konu açıp stalk yapacağına gider sevgilisine der olay biter. Eski eşin öyle aman rahatsız olur yeni sevgilisi vs diye düşünecek misyonu yok. Resmi kaldırtabilecek tek kişi sevgilisi ama yapmıyor. Özel durumlar var anlatamam diyor bende kendisi gibi bu durumu sorgularım niye çekiniyor? Kadın belkide inada silmiyordur

E kadının da hayatında önemli bi an düğünü.
Kötü ayrılmadılarsa silmesine gerek yok.
Silse de olurdu silmese de olur yani.

Ya daha neler!
Oldu olacak aynı evde yaşamaya da devam etsinler.

Güzel ayrıldılar diye resimleri saklamak sosyal medyada tutmak, ben adamın yakasından düşmeyeceğim demektir. Başka da açıklama yoktur.
Bende eski eşimle adliyeye güle oynaya gittik, makara yaparak salona girdik. Hakim bile şaşırmıştı emin misiniz diye. Çıkışta da yemek yedik.
Eski fotolarımızı her ikimizde sildik. Bir birimizi takip bile etmiyoruz. Kaldı ki ortak arkadaşlarımdan bile sosyal medyadaki fotoları silmeleri için rica ettim.

Eski eşte artniyet var.

Ben de silmem öyle bir durum gelse başıma. Zaten çocuk da varsa boşanılmıyor ki çok kötü ayrılınmadıysa.
Boşverin o vakit bakmayın hesaba. Belki de kullanmıyordur hesabı.
Cocuk varsa bosanilmiyor ki derken anlamadim.
Bosanilmiyorsa neden bosaniliyor o zaman?

Iki tarafta katlansin o vakit neden bosaniyorsun da bosanmamis oluyorsun
Bosandik ama bosanmadik cocuk var diye bir sey olabilir mi ya?

O cocuk icin gorusmek zorunda olmak olur cocugun ihtiyaclari ve hayati icin. Bosanmamak degil. Cok degisik bakis acisi bunlar.

Bosandigi kadinin hayatini zindan eden kocalarda tipki boyle düşünüyor işte sonra gelsin vurmalar, dovmeler öldürmeler.
Neden yaptın boşanmıştin deniyor ama o hala karim diye cevap veriyorun kadin versiyonu bu

Şu an yaşadığınız sizin hayatınız. O fotoğraflarda onun hayatı. Siz nasıl kendi hayatınıza saygı bekliyorsanız başkalarının hayatına da saygı duymak zorundasınız.

Ben de bunu merak ettim adamla bu durumu paylaştı mi?rahatsızlığını dile getirdi mi?adam eski eşin düzenli olarak stalklandigini biliyor mu?
Bence bilmiyor. Söylese zaten bir aydır dert edip iki kere burada konu açmaz sorun çözülmüş olurdu. Zaten adama nüfus müdürlüğüne gidip sorduğunu söylese adam daha selam vermez herhalde.

Eşimle eski ilişkilerimizi evlenmeden önce bir kez konuştuk ve kapattık. Üstüne sormadık bile.
Şu zamanda eski fotoğlarını görsem rahatsız olur muyum. Kesinlikle olurum.
Duygusal güdülerle pekala alakası var.
Bir çocuğun pozisyonda yakalaması ile ne alaka? Asıl bu kısmı saçma ve çirkin bir örnekleme olmuş.
Konu sahibide pekala duygusal ilişki yaşadığı kişiyle alakalı kadınsal güdüleriyle açmış bu forumu. Dava açsam kazanır mıyım, hesabının şifresi nasıl kırılır dememiş ki.
Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Neden silmediği hakkında fikir sormuş. Ne yapılabilir diye bir şey görmüyorum ben.
Hatta başka bir yorumunda erkek arkadaşına bir kez sorduğunu daha fazla irdelemek istemediğini yazmış.
Bence gayet insani duygular.

Ne yapılabilir dememiş. Neden silmez bir kadın diye fikir almak istemiş. Yani karşı taraf fotoları silsin diye bir girişimi yok.

Bence bilmiyor. Söylese zaten bir aydır dert edip iki kere burada konu açmaz sorun çözülmüş olurdu. Zaten adama nüfus müdürlüğüne gidip sorduğunu söylese adam daha selam vermez herhalde.
Ne kötü niyetli insanlarsınız bilip bilmeden burda beni 2. kadın yapmalar vs.

Ne yapılabilir dememiş. Neden silmez bir kadın diye fikir almak istemiş. Yani karşı taraf fotoları silsin diye bir girişimi yok.
Aynen öyle. Diğer kadın arkadaşların bir yarası var sanırım ki direk beni suçlama girişimlerinde bulunuyorlar. Nedir yani problem ben anlayamadım.

Ne kötü niyetli insanlarsınız bilip bilmeden burda beni 2. kadın yapmalar vs.
2.kadın mı? Ben öyle bişey ima da etmedim söylemedim de. Sizin anlattıklarınız garip. İşinize gelmeyene cevap vermiyorsunuz altını dolduramıyorsunuz sonra da kötü insansın diye hedef gösteriyorsunuz. Bence asıl kötülük sizin içinizde bitmiş ilişkideki kadını takip etmeler konuştuğu erkeğe güvenmeyip sorgulatmalar falan. Ben bu kadar art niyetli değilim üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…