- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi Birlitregozyasi
-
Aynı şeyi düşünüyoruz. Benim aklıma evliyken görüşmüş olma ihtimalleri geldi. Belki de kadın inadına silmiyor fotoğraflarıBenim kafamda fena halde soru işaretleri var. Konu sahibi 23 yaşında 2019 da evli imiş. Hadı bı senede boşandı. Sevgiliside bi sene olmuş boşanalı ama özel durumlara giremem diyor. Yani aklıma farklı durumlar geliyor ister istemez. Kimse şüphe duymadığı kişi için nüfustan boşanmış mı boşanmamış mı peşine düşmez. Stalklamaz. Belkide başka durumlar ve kadın silmiyor inada hem en önemlisi sevgili rahatsız olmuyorsa ben bunu sorgulardım
Nüfus müdürlüğünden kadını niye sorgulamış olsun ki. Ne alaka!Ama burda ki sorun karşı tarafta ki sevgili rahatsız değil. En başta ilişkisi olan kişi bunu eski eşine der. Adamdan şüphe duyuyor ki kadını araştırıyor nüfus daıresıne gıdıp boşanıp boşanmadığını sorguluyor. Ne haddıne kadını sorgulamak
Özelimi anlatmam dıyor benıde bu düşünceye sevk ettiAynı şeyi düşünüyoruz. Benim aklıma evliyken görüşmüş olma ihtimalleri geldi. Belki de kadın inadına silmiyor fotoğrafları
Bunlar insani güdülerdir, merak eder bakar. Ama ilişkide sorun haline getiriyorsa orada bir dur dersin. Zaten konu sahibi de duygusal ilişkinin yarattığı güdülerle kendince bozulmuş sadece. Kadının hesabına yaptırım uygulamaya çalışmamış ki.
Belki şu an yeni bir ilişkin yok, olduğu zaman fikrin değişebilir. Daha geniş pencereden bak.
Yeniden evlendin, neden eski eşinle sarılmalı resimlerin sosyal medyada olsun ki. Yeni eşin de pekala takılır bu duruma.
İşi daha da büyüteyim, çocuğun oldu. Bir gün sosyal medyada gezinirken annesinin başka bir adamla gelinlikli fotolarını neden görsün.
Bence o ilişki bittiyse o resimleri evinde, telefonunda saklamana kimse karışamaz. Ama herkese açık bir alanda hala gözükmesi olması gereken davranış şekli değildir. Bak sen en güzelini yapmışsın ama hesabı kapatmamış olsaydın o resimler duruyor olur muydu hala?
o dönemde eş rıza göstermiş paylaşılmış, belli ki afam şu an rahatsız değil hatta umurunda da değil, sevgilisi sorunca bile rahatsız olup karşı taraftan ricada bulunmamış. Dürüst olayım ben umursamam hatta allah korusun boşansam eşimin fotoğraflarını da silmem, hatta böyle biri takıp rica ederse hiç silmem. Benim özelim o istediğimi yaparım, düğün fotoğraflarını falan da mı yakacağız bu ne şiddet ne celal. Konu sahibi. Kısmanç bir insan ve lüzumsuz şeylere takıyorEski eş, eski sevgili sosyal medya da resimlerini ilişki sonlanmasına rağmen tutması etik değildir. Sonuçta o resimde yalnız değilsin, başka birinin de izin almadan özelini paylaşmış oluyorsun. Bu kişi ciddi bir ilişki içerisindeyken üstelik.
Telefonunun fotoğraf galerinde tutmak, albümünde saklamakla aynı şey değildir. Adı üstünde sosyal mecra, herkesin görebildiği bir ortam.
Yeni ilişkide ki kişide bunu kafaya takar Empati kurun burada ki her üye bozulur böyle bir duruma.
Kadının özeli diyen üyelere sorarım. Peki o resimde ki adamın özel hayatı?
Hanımefendi bu durumdan bir tek kendi rahatsız sevgilisi rahatsız değil demek ki dimi. Bunu durmadan konu açıp stalk yapacağına gider sevgilisine der olay biter. Eski eşin öyle aman rahatsız olur yeni sevgilisi vs diye düşünecek misyonu yok. Resmi kaldırtabilecek tek kişi sevgilisi ama yapmıyor. Özel durumlar var anlatamam diyor bende kendisi gibi bu durumu sorgularım niye çekiniyor? Kadın belkide inada silmiyordurNüfus müdürlüğünden kadını niye sorgulamış olsun ki. Ne alaka!
Direkt ciddi bir ilişkiye başladığı adamı sorgulamış.
Eski eşiyle resimlerini gördüğü sevgilisinin iki sözüne inanmayıp, resmiyeti sorgulayan kadına akıllı kadın derim ben.
Belki adam yalan söylüyor ve sözüne inandığı için 2.kadın yaftası yiyecek. Niye böyle bir şeyi göze alsın ki?
Neler okuyoruz 3.sayfa haberlerinde.
belkide boşanmamışlardır emin olBoşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
E kadının da hayatında önemli bi an düğünü.
Kötü ayrılmadılarsa silmesine gerek yok.
Silse de olurdu silmese de olur yani.
Cocuk varsa bosanilmiyor ki derken anlamadim.Ben de silmem öyle bir durum gelse başıma. Zaten çocuk da varsa boşanılmıyor ki çok kötü ayrılınmadıysa.
Boşverin o vakit bakmayın hesaba. Belki de kullanmıyordur hesabı.
Bence bilmiyor. Söylese zaten bir aydır dert edip iki kere burada konu açmaz sorun çözülmüş olurdu. Zaten adama nüfus müdürlüğüne gidip sorduğunu söylese adam daha selam vermez herhalde.Ben de bunu merak ettim adamla bu durumu paylaştı mi?rahatsızlığını dile getirdi mi?adam eski eşin düzenli olarak stalklandigini biliyor mu?
Eşimle eski ilişkilerimizi evlenmeden önce bir kez konuştuk ve kapattık. Üstüne sormadık bile.Konu sahibi burda güdülerini paylasmak için konu açmadi. Ne yapilabilir diye konu açiyor. Daha öncede sevgilsine konuyu açmis.
Güdüler ile alakasi yok. Ki olsa bile, herkeste ayni güdüler yok. "Baska bir erkek ile gelinlikli fotonu görse".. yahu sanki pozisyonda yakalamis olur cocuk. Kusura bakma ama ne saçma düsünceler bunlar. Ben sosyal medyami kapattim evet, bu benim seçimim. Ex es bu ayni seçimi yapmak zorunda degil. Su anda zaten rahatsiz degilim çünkü hiç bakmiyorum sosyal medyasina.
Ha kim bilir ilerde iliskim olur ve o zaman farkli düsünürum (ki sanmam), yinede en fazla BEN rahatsiz olma hakkim var. Sevgilim bunu konu etse, eski esin sosyal medyasini didiklese rahatsiz olurdum.
Neden silmediği hakkında fikir sormuş. Ne yapılabilir diye bir şey görmüyorum ben.Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Ne yapılabilir dememiş. Neden silmez bir kadın diye fikir almak istemiş. Yani karşı taraf fotoları silsin diye bir girişimi yok.Konu sahibi burda güdülerini paylasmak için konu açmadi. Ne yapilabilir diye konu açiyor. Daha öncede sevgilsine konuyu açmis.
Güdüler ile alakasi yok. Ki olsa bile, herkeste ayni güdüler yok. "Baska bir erkek ile gelinlikli fotonu görse".. yahu sanki pozisyonda yakalamis olur cocuk. Kusura bakma ama ne saçma düsünceler bunlar. Ben sosyal medyami kapattim evet, bu benim seçimim. Ex es bu ayni seçimi yapmak zorunda degil. Su anda zaten rahatsiz degilim çünkü hiç bakmiyorum sosyal medyasina.
Ha kim bilir ilerde iliskim olur ve o zaman farkli düsünürum (ki sanmam), yinede en fazla BEN rahatsiz olma hakkim var. Sevgilim bunu konu etse, eski esin sosyal medyasini didiklese rahatsiz olurdum.
Ne kötü niyetli insanlarsınız bilip bilmeden burda beni 2. kadın yapmalar vs.Bence bilmiyor. Söylese zaten bir aydır dert edip iki kere burada konu açmaz sorun çözülmüş olurdu. Zaten adama nüfus müdürlüğüne gidip sorduğunu söylese adam daha selam vermez herhalde.
Sevgilinizi eski eşi mi silmemiş fotoğrafları ?Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Aynen öyle. Diğer kadın arkadaşların bir yarası var sanırım ki direk beni suçlama girişimlerinde bulunuyorlar. Nedir yani problem ben anlayamadım.Ne yapılabilir dememiş. Neden silmez bir kadın diye fikir almak istemiş. Yani karşı taraf fotoları silsin diye bir girişimi yok.
Evet arkadaşım, sevgilimin eski eşi.Sevgilinizi eski eşi mi silmemiş fotoğrafları ?
2.kadın mı? Ben öyle bişey ima da etmedim söylemedim de. Sizin anlattıklarınız garip. İşinize gelmeyene cevap vermiyorsunuz altını dolduramıyorsunuz sonra da kötü insansın diye hedef gösteriyorsunuz. Bence asıl kötülük sizin içinizde bitmiş ilişkideki kadını takip etmeler konuştuğu erkeğe güvenmeyip sorgulatmalar falan. Ben bu kadar art niyetli değilim üzgünüm.Ne kötü niyetli insanlarsınız bilip bilmeden burda beni 2. kadın yapmalar vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?