- Konu Sahibi Birlitregozyasi
-
Belki sosyal medyasını kullanmıyordur.Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Aynen öyle hanımefendi. Bende tam olarak böyle düşündüğüm için rahatsızlık duyuyorum ya.Evet kesinlikle siz bir sey yazmayin. Eski esin sizden kesiikle haberi var ve huzur kacirmak icin kaldirmiyor gibi geldi bana. Yoksa normal sartlarda hangi bosanmis kadin sisyal medyada eski esiyle dugun fotolarini tutar ki? Bir de profili acik sanirim. Resmen gorun diye gozunuze sokmak bu profili aciksa.
Ne iyi niyetli bir düşünce :) Bende böyle düşünmeye çalışacağım.Belki sosyal medyasını kullanmıyordur.
Valla haklisiniz ama yapacak bir sey yok. Gormezden gelmek en dogrusu. Sizden reaksiyon alamazsa kaldirir belki ilerdeAynen öyle hanımefendi. Bende tam olarak böyle düşündüğüm için rahatsızlık duyuyorum ya.
Nereden biliyorsunuz?Evet doğru diyorsunuz. Haberdar olduğunu biliyorum.
Oh. Teşekkür ettim. Şuraya bi derdimi dökeyim dedim, farklı bakış açısı oluşturdunuz içimi rahatlattınız.Senlik bir durum yok, eminsen sevgilinden kadının profiline girip bakmana bile gerek yok, boş yere kendini huzursuz etme. O da bir süre sonra siler zaten, belki şifresini unuttu, belki gerçekten rahatsız etmek istiyor belki de böyle şeyleri umursamayan bir insan. Takma kafana.
Neden bunu sorgulama ihtiyacı hissettiniz ?sizden önce bitip gitmiş olsa sorgulamazdınız yada eski eşin profiline bakmazdiniz
Kendinize dünyayı zehretmeyin lütfen, siz sevginizden eminseniz zaten hiçbir problem yaratmaz bu durum. Arada çocuk var mı, çocuk da yoksa bağlantı zamanla kopup gidiyor endişelenmeyin.Ne iyi niyetli bir düşünce :) Bende böyle düşünmeye çalışacağım.
O kadın boşanmış merak etmenize yada rekabet yaşamanıza değer bi durum kalmamış ortada yaşanmışlıklar bi anda silinmez belki etrafı henüz boşandığını bilmiyordur belki halen eski eşini seviyordur. birçok sebebi olabilir bunu bilemeyizHayır konuyu bıraktınız benim neden stalk yaptığımı sorgulamaya geçtiniz sanırım. Benimde kişilik özelliğim bu herhalde arkadaşım. Her şeyi bilmek, öğrenmek, kontrol etmek istiyorum demek ki.
Farklı konular meydana geldi. Burada anlatmam çok özelimize girer. :) Yok yok gündemimizde değil, hiç lafını etmem. Ben kendim rahatsız olurum açmam konuyu zaten. Ben kendi kendime kuruyorum kafamda biraz o sebepten..Nereden biliyorsunuz?
Eski eş fazla gündeminizde ama diğer taraftan fotoğraflardan rahatsız olmanız da normale geldi bana.
Lakin yapabileceğiniz birşey yok.
Karşı taraf biraz problemli. Muhattap olmak istemiyor.. Bir defa dile getirdim rahatsızlığımı. Ama tekrar tekrar aynı konuyu servis etmem ben. Huzur kaçırır bu tarz şeyler. Kendi huzurum kaçıyor sadece arada. Çokta takmıyorum da nedenini merak ediyorum sadece.Ben olsam bende rahatsız olurum. Sevgilinize sordunuz mu? O rahatsız olduğunu dile getirse siler muhtemelen
Tabi kullanmıyor olabilir, bu da mümkün.Hesabı kullanmıyor olabilir mi?
Valla ben olsam bende rahatsız olurdum. İstediği kadar güzel ayrılsınlar saçma
Acaba sizden haberi olabilir mi bu bayanın belki eşinin başkasıyla olmasını kaldiramaya bilir. Hani bazı insanlar boşanır ama içinde sevgisi kıskançlığı devam edebilir. Böyle bir durumda olabilir. Bence bir evlilik bir birliktelik bitiyorsa resimler telefonda kalabilir belki ama sosyal medyalarda durması hos bir durum değil .Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Birlikte olduğum kişiyi sürekli bir şekilde rahatsız ediyordu. Hayatında benim olduğunu, artık rahatsız etmemesini söyledi ancak fotoğraflar duruyor işte.Acaba sizden haberi olabilir mi bu bayanın belki eşinin başkasıyla olmasını kaldiramaya bilir. Hani bazı insanlar boşanır ama içinde sevgisi kıskançlığı devam edebilir. Böyle bir durumda olabilir. Bence bir evlilik bir birliktelik bitiyorsa resimler telefonda kalabilir belki ama sosyal medyalarda durması hos bir durum değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?