Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 haftadir biliyordum. Zaten kizin annesinede bir kac once gelicez demisler. Onlarla da ne yapalim ne zaman gelelim diye konusmamislar.Anne hakli.ben 45 yasindayim belki konu sahibinin annesiyle yasim ayni.
Ayip ya bayramda gelmemisler,nisan yapiyorlar haber vermiyorlar.
Butun dunurler cagiriliyor sizin hatta senin bile yeni haberin oluyor.
Bence bu aile seni gelin olarak istemiyor tatlim.
görenekler bireyleri daha fazla kaynaştırmak için var ,iki nişanlıyı birbirine düşürmek ya da insanların hayatına burnunu sokmak için değil.. nerede görülmüş kaynının nişanlısının isteme törenine çağırılmadığı için yüzük atılma diye bir görenek ..karşılıklı istekler elbette olacaktır ama oğlumun isteme törenine kimin gelip gelmeyeceğine ben karar veririm,bakın bi alt satırda hemen konu sahibi olayın çok yeni olduğunu karşı tarafın dahi henüz tam olarak bişeyleri oturtmadığını anlatmış , daha 2 dünür kendi arsında tam konuyu oturtmamışken 3. dünürün ben niye gelmiyorum yaaa zaten bayramda da gelmediniz ben yüzük atıcam işte demek egodan başka bişey değildir ,kız arada kalmış işte ne oldu sonuçta ne güzel görenek değil miAnneye egolu diyenlere de sasiyorum.o sizin goremediklerinizi goruyor.
Birde toplumun bazi gorenekleri var
ya arada kaynamış,nişanlın çok tatlı,ne güzel bak böyle bir günde ailesi olarak seni benimsemiş ve senin de olmanı isterim demiş ,sen anneni de onu da bunu da boşver ,nişanlın kibar bi adam ve muhattabı olarak seni alıyor ,yuva kuracak olan da ikinizsiniz ,doldurma genç beynini böyle gereksiz şeylerle ve böyle güzel düşünen bi adamla da aranı açmaMerhaba kizlar. Nisanlimin bir abisi ve kardesi var. Abisi evli kardesininde nisani olacak. 5-6 kisiyle gidip yuzuk takacaklarmis. Nisanlim bana seninde gelmeni isterdim bende calisiyorum dedim. Nisan icin baska bir sehire gidecekler 4-5 gunluyune. Bugun annemle konusuyorduk bende soyledim boyle birsey oldugunu annem kirildi sanki. Neden bize soylemediler dedi. I.gilde gideceklermiymis dedi evet onlarda gidecek dedim. Buyuk eltimin ailesiyle kucuk eltimin ailesi ayni sehirde bide akrabalar, kucuk eltim buyuk eltimin gelinlerinin kardesi. I.de buyuk eltimin annesi oluyo. Annem bir anda bozuldu onlari cagiriyorlar bize hicbirsey demiyorlar diye. Belki arayacak dedim anneme. Sen bi agzini yokla N.nin dedi. N. nisanlim oluyo. Beni doldurusa getirdi resmen. Nasil oluyo onlar gidiyo bize soylemiyorlar insan teklif eder falan. Bende nisanlima kendi adimdan sordum siz annemi cagiracakmisiniz diye. Oda hayir annem bir halami goturecek birde I.gil dedi bide eltim olacak. Bana neden sordugumu sordu. Meraktan sordum dedim. E tabi nisanlim anladi annemin soyletdigini. Annen neden kusuyoki biz zaten 3-5 kisiyle gidecegiz sizi rahatsiz etmek istemedik. Bende tutamadim agzimi. Bizde sizin akrabaniziz dedim annem o yuzden sizden teklif bekledi dedim. Oda eger I.gil uzakta olsaydi onlari cagirmazdik zaten onlar bir birleriyle akraba dedi. Bu sohbetden sonra yatiyorum dedi ayrildik. Sondada bana sen ortaligi karistirma dedi. Resmen ortada kaldim kizlar. Biz en iyisi karismayalim kendileri halletsin dedim oda tamam dedi. Simdi kizlar bir tarafdan anneme hak veriyorum hic olmazsa teklif ede bilirlerdi. Annem hatta beni cagirinca ben gitmem sen gidersin diyodu. Ama kayinvalidem ne anneme ne bana hicbir teklifde bulunmadi. Cok sikiliyorum her defa birsey olunca annem beni huzursuz ediyo. Neden gelmediler neden boyle yaptilar muhabbetimden sıkıldım artik. Bende sonra gidip nisanlima yansitiyorum bu durumlari nede olsa onun bi sucu yok. Ne yapmaliyim sizce? Soylemekte haklimiydim yoksa bu muhabbetlere hic karismayayimmi?
Dogru soyluyorsun. Nisanlim zaten hep bana soyler birsey olunca. Tesekkur ederim fikirlerin icinya arada kaynamış,nişanlın çok tatlı,ne güzel bak böyle bir günde ailesi olarak seni benimsemiş ve senin de olmanı isterim demiş ,sen anneni de onu da bunu da boşver ,nişanlın kibar bi adam ve muhattabı olarak seni alıyor ,yuva kuracak olan da ikinizsiniz ,doldurma genç beynini böyle gereksiz şeylerle ve böyle güzel düşünen bi adamla da aranı açma