Neden suçluluk duyuyorum?

eiderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
118
4
118
İstanbul
Merhaba ben 19 yaşındayım, benden yaşça büyük insanların olduğunu biliyorum ve sizlerden bir konu hakkında fikir almak ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum nedense bu konu içime dert oldu.

Şuanda tercümanlık bölümü okuyorum bölüm hocamın önerisiyle speaking aktivitesi için yurt dışından bir arkadaş edindim ve onunla dil geliştirmek amacıyla konuşmaya başladım. Konuşmaları ve sohbeti gayet düzgün olduğu için sosyal medyadan birbirimizi ekledik. Birçok konuda muhabbet ettik. Bu arada 3 senelik bir ilişkim var güzel devam eden ve erkek arkadaşım bu kişiyi tabiiki biliyor bu benim işim olacağı için de gerek sosyal medyada gerek sınıftaki erkek arkadaşlarımı görmezden geliyor her ne kadar kıskansa da. Olay şurada başlıyor, bu konuştuğum kişi bana karşı duyguları olduğunu söyledi, bu durumda ben de onu uyardım sevgilim olduğunu, sadece arkadaş olmamız gerektiğini aksi taktirde konuşmak istemediğimi. Bundan sonra dikkat etti. Bu olduğu sırada erkek arkadaşımla başka kişisel sebeplerden dolayı ayrılma noktasına geldik o sıralarda erkek arkadaşım yurtdışındaki arkadaşıma mesaj atmış. Ne kadar üzgün olduğunu, beni çok sevdiğini ve bana iyi bir arkadaş olduğu için ona teşekkür etmiş. Yurtdışındaki arkadaşım da bizi barıştırmaya çalıştı, erkek arkadaşıma biz arkadaşız yanlış anlama umarım birlikte çok iyi olursunuz, birbirinizi seviyorsunuz demiş. Yabancı mantığı bu diyor bütün arkadaşlarım. İkisinin konuşması beni çok mutlu etti fakat onun bana duygularının olduğunu daha önce söyleyemedim, şuan hem benimle hem onunla normal konuşuyor bir sorun yok ama zaten aramızda bu kadar sorun meydana geldiği dönemde söyleyemezdim şimdi söylersem neden bekledin, neden söylemedin diye yanlış anlamasından çok korkuyorum, bu yüzden suçluluk duyuyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Ne yapmalıyım

Söylenmez zaten böyle şeyler,
Acaba yabancı çocuktan hoşlandığın için mi suçluluk duyuyorsun?

Sevgilini aptal bir duruma dusuruyorsun. Onun yerinde olsan ne hissederdin?

19 yaşında aidiyet duygusu karmaşık ilişkiler birden fazla erkeğin sizden hoşlandığı fikri şuan için hoş olmalı büyüyünce atlatırsın
Vicdan yapacak bir durum da yok

Öyle her halt erkek arkadaşa söylenmez, suçluluk duymaya gerek yok.
19 yaşında da bir erkeği bu kadar merkeze alıp bu kadar hayatının içine sokman çok doğru değil diyeceğim ama bir işe yaramayacak muhtemelen.

Hayır tabiiki, o iyi biri arkadaş olarak seviyorum zaten ama aşık olduğum insanla zaten beraberim.
Başka türlü suçluluk duyulmaz .
Hoşlanması seni bağlamaz,hoşlanan kişinin sorunudur.Sen zaten gerekeni söylemişsin.
Erkek arkadaşına da bahsedip aranı bozma boşu boşuna,

Erkek arkadas herseyi bilmek zorunda degil. Sucluluk duyacagin hic birsey yok.

En fazla "nikahına mı aldın beni" der geçersin. 19 yaşındasın daha. Tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…