Neden surekli sorulur bu ?

Afedersiniz ama müstakbel gelininiz boş keseden çok atmış..
Bir gün sizi bu soruyla gene rahatsız ederse: " Sana versin hatta 3 de yetmez 5 tane.. Ver ver ver, ver Allah'ım bizim geline ver!" deyin..

Şok olup kalsın..

2. dogurdum 3. me zaman diyorlar. miras falan da yok bizde...

en az 3 çocuk birde he he deseydin
bizimde var boyle bir gelin 4 5 tane yapicam diyordu
1 i 2 yi yapti simdi kafasini duvarlara vuruyor bukadar az yas farkiyla yapmasaydim en azindan diye
disardan bakana cocuk buyutmek kolay geliyor

Miras ne alaka çözemedim. Eşinizin ailesi çok zenginse bile, kaç çocuğunuz olursa olsun sizin haneye düşecek miktar bellidir, o da eşiniz ve kardeşlerinin sayısı kadardır. İsterse bu gelin adayı on çocuk yapsın, ne değişecek mi?

1'i yapsın da 3 mü istiyordum ben yaaaa diye sızlanır kendi kendine.
Lafta her sey kolay. İs icraate gelince herkes susar ama.
Cok takmayın bu patavatsızı, lafta abartanlar, icraatte patlıyor. Onaylanmıstır

Aileye ilk irkeeek torun o vermek istiyor. Ödü kopuyor sen hamile kalip, oğlan doğurursun diye. Başi göğe eriyecek oğlan çocuğunu doğurursa

Gerçekten iğrenç bir zihniyet

Zannetmem çünkü bu zihniyete göre kadının çocuğu çok önemli değil. Başkalarının torunu o. Hatta bir laf duymuştum oğlumun oğlu canımın canı, kızımın oğlu g.tümün yanı diye.
Eşimin dedesinin tüm çocuklarından torunu var ama sadece oğlundan olan bir erkek torunu var. Çok kıymetli kendisi. Çocuk daha 9-10 yaşındayken bile veliaht gibi dolaşıyordu. Artık nasıl büyütüldüyse

yaptığınız çocuk sayısı mirastan alacağınız paya etki etmez. En fazla size düşen mirasın mirasçıları artar. Gerizekalı değilse bunu biliyordur. Bence o nişanlısına "Bak ben ne kadar amaç kadınım" imaji çiziyor aklınca. Allah dileyene dilediği kadar versin deyin geçin.

Israrla soruyorsa vardir kafasinda bir sey. İskillenir insan haklisin.

Sizin 2. Cocugunuzdan kime ne.. hem ne demek benim cocugum erkek olacak vs. Bunu Allah bilir. Bunu dedi ya, kesin kizi olur.. evrene mesaj olayi.. Keske herkes sadece kendi hayatina baksa

Șu insanlar nasıl böyle büyük büyük konusuyorlar hayret ediyorum. Ilk çocuğu kesin erkek olacakmismismis Olacak mı bakalim. Sana ne deyiverin Allah aşkına benim için burdan.
Benim bir tanidigim kız vardi.dugun hazırlıkları yaparken hemen evlendigim gibi çocuk yapicam dedi evleneli yedi seneyi geçti olmuyor.bence Allah'ın işine karisilmaz.ne başkaları nede kensimiz için büyük konusmamaliyiz diye dusunuyorum

Çocuğu olacağı nerden belli?Hayırlısıyla olsun da istiyorsa ama sürekli sorması da saçma bir daha sorarsa uyarın bence

Umarım çocuk erkek olmaz, geleceğin Mr. Çükübiklerinden olacak çünkü belli ki. Anası sağolsun.

Ayrıca insanlar iyi sabrediyolar gerçekten, ben taş çatlasa üçüncü soruşta hayırdır canım üreme takvimi mi tutuyosun benim yerime, başımıza nüfus planlamacı mı kesildin, boş vakitlerinde cumhurbaşkanının katıldığı düğün kasetlerini mi izliyosun bu ne taktın 3 çocuğa gibi bi laf ederdim şakayla karışık. Ya da onun üreme planına giydirdikçe giydirirdim.

Özetle patavatsızlık defansla bertaraf edilemiyo sayın konu sahibesi, çare hızlı ve etkin karşı ataklar geliştirip konuyu rakip sahaya taşımakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…