- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
2. dogurdum 3. me zaman diyorlar. miras falan da yok bizde...Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Yani miras falan mi ne düşünüyor anlamadım. Artk bir daha sorarsa hayirdir sen yani diyeceğim. Resmen nerdeyse senet isteyecek benden bir daha çocuk yapmayayim diye ya.
Direk abla diyorsa, seninle samimiyet için yapıyordur. Xx abla diye yarım ağız deseydi bişeyler arardık:))))) şans verÇocuk büyütmek çok zor haberin olsun dedim. Annem var yardım eder yaparım abla ben en az 3 diyor. Şaka gibi:)
Aileye ilk irkeeek torun o vermek istiyor. Ödü kopuyor sen hamile kalip, oğlan doğurursun diye. Başi göğe eriyecek oğlan çocuğunu doğurursa
Gerçekten iğrenç bir zihniyet
yaptığınız çocuk sayısı mirastan alacağınız paya etki etmez. En fazla size düşen mirasın mirasçıları artar. Gerizekalı değilse bunu biliyordur. Bence o nişanlısına "Bak ben ne kadar amaç kadınım" imaji çiziyor aklınca. Allah dileyene dilediği kadar versin deyin geçin.Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Yani miras falan mi ne düşünüyor anlamadım. Artk bir daha sorarsa hayirdir sen yani diyeceğim. Resmen nerdeyse senet isteyecek benden bir daha çocuk yapmayayim diye ya.
Israrla soruyorsa vardir kafasinda bir sey. İskillenir insan haklisin.Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Sizin 2. Cocugunuzdan kime ne.. hem ne demek benim cocugum erkek olacak vs. Bunu Allah bilir. Bunu dedi ya, kesin kizi olur.. evrene mesaj olayi.. Keske herkes sadece kendi hayatina baksaMerhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Benim bir tanidigim kız vardi.dugun hazırlıkları yaparken hemen evlendigim gibi çocuk yapicam dedi evleneli yedi seneyi geçti olmuyor.bence Allah'ın işine karisilmaz.ne başkaları nede kensimiz için büyük konusmamaliyiz diye dusunuyorumȘu insanlar nasıl böyle büyük büyük konusuyorlar hayret ediyorum. Ilk çocuğu kesin erkek olacakmismismisOlacak mı bakalim. Sana ne deyiverin Allah aşkına benim için burdan.
Umarım çocuk erkek olmaz, geleceğin Mr. Çükübiklerinden olacak çünkü belli ki. Anası sağolsun.Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?