- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
Mirasla ne ilgisi var. Kendisi çocuk istiyor ya, sizin istememeniz aklına yatmamış olabilir.Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Yani miras falan mi ne düşünüyor anlamadım. Artk bir daha sorarsa hayirdir sen yani diyeceğim. Resmen nerdeyse senet isteyecek benden bir daha çocuk yapmayayim diye ya.
Kuzenleri olsun diye? MantıklıEvlenmeden cinsiyet belirlemişvay anasını ben hep en az iki oğlum olacak gerisini bilemem derdim. Evlendikten 9 sene sonra doğurdum ama belki de bunun gibi bi histir ondaki de. Ya belki de şeydir ya, seninle birlikte hamilelik geçirmek istiyordur olabilir mi? Çocuklar yaşıt olsun birlikte büyüsün falan? Belki de kötü niyetli değildir iyi düşünelim mi ?
Şimdiden gelin görümce modunu yaşamak istiyor gibi :)))Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Yani miras falan mi ne düşünüyor anlamadım. Artk bir daha sorarsa hayirdir sen yani diyeceğim. Resmen nerdeyse senet isteyecek benden bir daha çocuk yapmayayim diye ya.
Ayy ne buldumcuk hatunmuş öyle.Tuhaf gercektenEvet çok hissediyormus. Ikide bir kardeşime bizim oğlan şöyle olsa bizim oğlan da böyle olsa diyor.
Aynen öyle. Bir erkek çocuk takıntısı mevcut.Aileye ilk irkeeek torun o vermek istiyor. Ödü kopuyor sen hamile kalip, oğlan doğurursun diye. Başi göğe eriyecek oğlan çocuğunu doğurursa
Gerçekten iğrenç bir zihniyet
hiç takilmayin... Çünkü iki oluncada üçüncüyü soruyorlarYani anlamiyorum. Yapmak zorunda mıyım.
Sen kötü annesin imaları hemen. Kardeşsiz mi kalacak bilmem ne. Hayret bisey ya.
Bir tane daha kendi hemcinsini aşağılayan oğlunu sırf şeyi var diye kutsal gören anne aday adayi.. Oğlu olmaz insAllah diyecegim ama kızı olursa ne kadar kızını asagilayan bir anne olur bilemedim.Aileye ilk irkeeek torun o vermek istiyor. Ödü kopuyor sen hamile kalip, oğlan doğurursun diye. Başi göğe eriyecek oğlan çocuğunu doğurursa
Gerçekten iğrenç bir zihniyet
Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Herhalde erkek torun verince herşey ona kalacak sanıyo. Benim babam erkek çocuğu severMuhabbet olsun diye sormuştur.İsterse 10 tane dogursun önemli olan sizin kaç kardeş oldugunuz(miras açısından).
Çocuk büyütmek çok zor haberin olsun dedim. Annem var yardım eder yaparım abla ben en az 3 diyor. Şaka gibi:)
Işte ona cahil cesareti deniyorKizdaki de iyi cesaretmis yani daha aileye tam gelin gelmeden arsiz arsiz sorular .. insan biraz cekinir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?