- 1 Temmuz 2019
- 74
- 50
- 3
- 38
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
Evet çok hissediyormus. Ikide bir kardeşime bizim oğlan şöyle olsa bizim oğlan da böyle olsa diyor.Șu insanlar nasıl böyle büyük büyük konusuyorlar hayret ediyorum. Ilk çocuğu kesin erkek olacakmismismisOlacak mı bakalim. Sana ne deyiverin Allah aşkına benim için burdan.
Yani anlamiyorum. Yapmak zorunda mıyım.Benim de tek çocuk ve nereye gitsem soruluyor. Bence insanımızın doğasında var. Şey gibi mesela istemeye nezaman gelecekler
Söz nezaman. Söz oldu
Nişan nezaman. Nişan oldu
Düğün nezaman. Evlendin
Çocuk nezaman?!?! 3
2.cocuk hani nerde gibisinden
Ne gıcıkEvet çok hissediyormus. Ikide bir kardeşime bizim oğlan şöyle olsa bizim oğlan da böyle olsa diyor.
Kizdaki de iyi cesaretmis yani daha aileye tam gelin gelmeden arsiz arsiz sorular .. insan biraz cekinir yaMerhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Yani miras falan mi ne düşünüyor anlamadım. Artk bir daha sorarsa hayirdir sen yani diyeceğim. Resmen nerdeyse senet isteyecek benden bir daha çocuk yapmayayim diye ya.
Evlenmeden cinsiyet belirlemişEvet çok hissediyormus. Ikide bir kardeşime bizim oğlan şöyle olsa bizim oğlan da böyle olsa diyor.
Yani anlamiyorum. Yapmak zorunda mıyım.
Sen kötü annesin imaları hemen. Kardeşsiz mi kalacak bilmem ne. Hayret bisey ya.
Miras, çocuk sayısına göre verilmez ki. Sizle sohbet ortamı kurup, samimi olmaya çalılıyor anlaşılan. İlkini bi yapsın da sonra görürsünüz bilmişi:))))Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Yani miras falan mi ne düşünüyor anlamadım. Artk bir daha sorarsa hayirdir sen yani diyeceğim. Resmen nerdeyse senet isteyecek benden bir daha çocuk yapmayayim diye ya.
Çocuk büyütmek çok zor haberin olsun dedim. Annem var yardım eder yaparım abla ben en az 3 diyor. Şaka gibi:)Miras, çocuk sayısına göre verilmez ki. Sizle sohbet ortamı kurup, samimi olmaya çalılıyor anlaşılan. İlkini bi yapsın da sonra görürsünüz bilmişi:))))
Oglan olana kadar da dogururÇocuk büyütmek çok zor haberin olsun dedim. Annem var yardım eder yaparım abla ben en az 3 diyor. Şaka gibi:)
Ben çocukken, bebeğin evlenince kendiliğinden kadının karnında oluştuğunu zannederdim.Ben de 5 yillik evliyim. Esimin arkadasinin eşi beni ne zaman gorse cocuk yapmayacak misiniz diye soruyor.Oyle samimi de degiliz 5 senede toplasam 3-4 kez gordugum insan ama hep cocuk sordu. Belki muhabbet olsun diyedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?