Neden surekli sorulur bu ?

hayatagacihayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
74
50
3
38
Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Yani miras falan mi ne düşünüyor anlamadım. Artk bir daha sorarsa hayirdir sen yani diyeceğim. Resmen nerdeyse senet isteyecek benden bir daha çocuk yapmayayim diye ya.

Benim de tek çocuk ve nereye gitsem soruluyor. Bence insanımızın doğasında var. Şey gibi mesela istemeye nezaman gelecekler
Söz nezaman. Söz oldu
Nişan nezaman. Nişan oldu
Düğün nezaman. Evlendin
Çocuk nezaman?!?! 3
2.cocuk hani nerde gibisinden

Șu insanlar nasıl böyle büyük büyük konusuyorlar hayret ediyorum. Ilk çocuğu kesin erkek olacakmismismis Olacak mı bakalim. Sana ne deyiverin Allah aşkına benim için burdan.
Evet çok hissediyormus. Ikide bir kardeşime bizim oğlan şöyle olsa bizim oğlan da böyle olsa diyor.

Yani anlamiyorum. Yapmak zorunda mıyım.
Sen kötü annesin imaları hemen. Kardeşsiz mi kalacak bilmem ne. Hayret bisey ya.

Kizdaki de iyi cesaretmis yani daha aileye tam gelin gelmeden arsiz arsiz sorular .. insan biraz cekinir ya

Ben de 5 yillik evliyim. Esimin arkadasinin eşi beni ne zaman gorse cocuk yapmayacak misiniz diye soruyor. Oyle samimi de degiliz 5 senede toplasam 3-4 kez gordugum insan ama hep cocuk sordu. Belki muhabbet olsun diyedir.

Evet çok hissediyormus. Ikide bir kardeşime bizim oğlan şöyle olsa bizim oğlan da böyle olsa diyor.
Evlenmeden cinsiyet belirlemiş vay anasını ben hep en az iki oğlum olacak gerisini bilemem derdim. Evlendikten 9 sene sonra doğurdum ama belki de bunun gibi bi histir ondaki de. Ya belki de şeydir ya, seninle birlikte hamilelik geçirmek istiyordur olabilir mi? Çocuklar yaşıt olsun birlikte büyüsün falan? Belki de kötü niyetli değildir iyi düşünelim mi ?

Yani anlamiyorum. Yapmak zorunda mıyım.
Sen kötü annesin imaları hemen. Kardeşsiz mi kalacak bilmem ne. Hayret bisey ya.

Bence bidahakine sınırını çiz bu özel bir mesela sadece seni ve kocanı ilgilendiren bir şey. Mesela ben hep diyorum Allah hiç olmayanlara versin. Veya oğlumu düzgün yetiștirme kaygısı ikinci çocuktan daha ağır basıyor.. Gibi

Miras, çocuk sayısına göre verilmez ki. Sizle sohbet ortamı kurup, samimi olmaya çalılıyor anlaşılan. İlkini bi yapsın da sonra görürsünüz bilmişi:))))

Miras, çocuk sayısına göre verilmez ki. Sizle sohbet ortamı kurup, samimi olmaya çalılıyor anlaşılan. İlkini bi yapsın da sonra görürsünüz bilmişi:))))
Çocuk büyütmek çok zor haberin olsun dedim. Annem var yardım eder yaparım abla ben en az 3 diyor. Şaka gibi:)

Ben de 5 yillik evliyim. Esimin arkadasinin eşi beni ne zaman gorse cocuk yapmayacak misiniz diye soruyor. Oyle samimi de degiliz 5 senede toplasam 3-4 kez gordugum insan ama hep cocuk sordu. Belki muhabbet olsun diyedir.
Ben çocukken, bebeğin evlenince kendiliğinden kadının karnında oluştuğunu zannederdim. Bazıları hala öyle zannediyor sanırım ki,medeni durumun değişir değişmez var mı bebek yok mu yok mu yok mu niye yok diye hata veriyorlar.

İlk çocuğu kız olunca ki yüz ifadesini görmek isterdim. Hissetmekle olmaz bu işler herşey ezelden takdir edilmiş. Ayrıca daha çocuk yapma işlemlerine bile başlamamış sanırım bu kadar rahat konuştuğuna göre. Üç çocuk lafını da ilk çocuktan sonra hatırlatin derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…