Neden surekli sorulur bu ?

Bu kadar aptal patavatsız ve cahil bir kız günümüz şartlarında gezegenin hangi kısmında yaşıyor tam olarak?

Uzak durabilmek amacı ile soruyorum. Size de tavsiyem uzak durun.

Sorularına cevap vermeyin. Ama duyduğunuzu belli ederek cevap vermeyin ki dikkate alınmadığını fark etsin.
.gıcık ya.

Tut boğ.

Yeni nesil hep böyle. Hem evlilik hem de cocuk delisi oluyorlar, maalesef.

:)) gereksiz bir muhabbetin içinde. ya ben en yakınıma da sormam yani bir daha çocuk düşünüyor musun diye, size devamlı sorması da garip gerçekten. kim ne yapmak isterse yapsın yani . o da 3 çocuk istiyomuş saygı duyarız yani de sizi bu kadar irdelemesi tuhaf gerçekten. belki laf olsun torba dolsun hesabı soruyordur.

Aynı haftadayiz bende 2 buçuk sene sonunda karar verebildim bebeğe.. oğlum olacak benim de nasipse ama hiç erkek olacak benim çocuğum diye düşünmedim kız erkek farketmez dedim2.cocuk fikri bana da o kadar uzak ki şu an .. üstelik rahat bi hamilelik geciriyorum

Benim de oğlum olacak inşallah :)
Benim el ayak uyuşmalarından dolayı zor geçiyor hamileliğim..
İlk günden beri çocuk istedik eşimle, 2sene bittikten sonra hamile kaldım çok şükür..
Bebeğimi çok seviyorum, özledim. Zaman geçmiyor ona kavuşmak için..
Ama işte bi daha hamilelik dönemi deyince Yusuf Yusuf oluyorum

Hamileliğin de çocuk büyütmenin de bence en kolay geçeni bile zordur Kolay doğum diliyorum size bana ve tüm gebelere..ve umarım uslu sakin uyumlu bizi usandirmayan bebeklerimiz olur korkuyorum da biraz

Hamileliğin de çocuk büyütmenin de bence en kolay geçeni bile zordur Kolay doğum diliyorum size bana ve tüm gebelere..ve umarım uslu sakin uyumlu bizi usandirmayan bebeklerimiz olur korkuyorum da biraz
Tabii ki zor...
İnşallah rabbim bir avazda kurtarsın
Hahahah amin :)))

Aman bazi insanlar konusur, cok konuşur, boş konuşur.. Benim de 2 evladim var. Biri 17 aylik digeri 5 aylik. Gelmis gecen arkadaş 3. Yude yaparsin artik diyor. İşin garip yani kendisinin de 17 aylik 1 tane kizi var. Bende dedim cok şükür rabbim 2 evlat vermis bunları buyutmeyi nasip etsin bana. Sen ciftle çocukları dedim. Cevap olarak bana ne dese begenirsiniz. Aman yok kalsin, Ben belki 5 sene sonra düşünürüm dedi. Sen kendine güvenmeyip cocuk yapmazken benden 3.cocuk istiyor hadsiz iste. Yine aklima geldi sinirlendim

Size bu soruyu sorma cesaretini nerden buluyor? Herhalde cok yuz vermişsiniz.
Hadi 1 kez sorar,bos bulunur, bana gore büyük gaf bu soru,kimsenin hayatina karisilmaz. Hele de yatak odasina hic karışılmaz. Kimseyi ilgilendirmez.
5 6 defa soruyorsa,iyi niyetli degil,emin olun muhabbet etmek icin sormuyor.
Bana da soranlar oldu,benim cocugum yok henuz, 2. Görüşmem de sormadılar. Soranlarla da görüşmemeye başladım. Tavrinizi net koyun,cizginizi de kalınca cizin bu tip insanlara. Yengeniz diye boyle haddini aşmasın.

ne meraklıymış yatak odanıza bi daha söylerse rızkını sen verecen heralde deyin
Büyük konuşmasın kaç çocuğu olacağını ya da olmayacağını erkek mi kız mı olacağını Allah bilir .
İlk 4 sene asla çocuk istemiyorum dedim sonra yandım tutuştum hasretiyle gerçekten 3 sene sonra hamile kaldım Allah al dedi cevabımı verdi . Bu konuda kimse büyük konuşmasın

Miras yüzünden değildir bence. Çünkü Allah korusun büyük anne ve büyük baba vefat ettiğinde kaç çocukları varsa o sayıya bölünür. Yani örneklemek gerekirse;

Eşiniz 2 kardeş mesela ve kalacak miras 10.000 TL.
Siz de vefat ettiniz ve sadece sizin çocuğunuz ve onların 3 çocukları kaldı.
O miras olan 10.000 2 ye bölünüyor.
Sizin 1 çocuğunuz olduğu için 5.000 TL çocuğunuza kalıyor.
Ama eşinizin kardeşinin 3 çocuğu var. Onlara da toplamda 5.000tl düşüyor.
Yani onların çocuklarına düşecek para kişi başı: 1.666lira 66 kuruş oluyor.

Miras hesaplıyorsa boşa kafasını yoruyor yeni gelin

deki doğmamış bebeğe don biçilmez.
bekara koca boşamak kolaymış.hele birini al eline ondan sonra konuşur canım bu konuları de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…