Neden tekrar anne olamıyorum

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
Yıllarca çocuk sahibi olamayıp ancak tüp bebekle çocuk sahibi olanların ikinci çocukları pat diye tedavisiz oluyor benim de bi kızım var 5 yaşında ama yok olmuyor kardeşi eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum yok güldü yok konuştu yok yürüdü diye zaman geçirmek istiyorum bi evladım var çok şükür ama tecrübesizdim evladımın bebekliğini ağız tadıyla yaşayamadım evimizin evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum soğan suyu hayıt klomen femara denedim yok olmuyor çok sabırsızım umutsuzum ne yapayım ben 😕

Yıllarca çocuk sahibi olamayıp ancak tüp bebekle çocuk sahibi olanların ikinci çocukları pat diye tedavisiz oluyor benim de bi kızım var 5 yaşında ama yok olmuyor kardeşi eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum yok güldü yok konuştu yok yürüdü diye zaman geçirmek istiyorum bi evladım var çok şükür ama tecrübesizdim evladımın bebekliğini ağız tadıyla yaşayamadım evimizin evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum soğan suyu hayıt klomen femara denedim yok olmuyor çok sabırsızım umutsuzum ne yapayım ben 😕
Kızınız tüp bebeklemi oldu

Eşiniz size destek değil, sperm tahlili bile yaptırmakta aciz, elinde telefonla yaşıyor evde, sizde monotonluktan kurtulmak için çocuk istiyorsunuz.

Başka meşgale bulun kendinize.

Olan da olmayan da da vardır bir hayır.

Son düzenleme:
Bu nasıl bir bencilliktir yahu? Evliliğimizin bebeğe ihtiyacı var ne demek? Kusura bakmayın da evlilikte hoşunuza gitmeyen şeylerin çözümü bebek yapmak değil bilmem farkında mısınız. Aile olabilmek bu tür önemli konularda ortak karar alıp heyacanı hayatı beraber yaşamaktır. Bence siz çocuktan önce evliliğinizi bir gözden geçirin

Olmamasinda bencede var hayir diyorum.
Esiniz ikinci cocuk olunca daha da beter uzaklascak boguldumlar disari cikmalar uyuyamadimlar.cunku bir cocuk war zaman bol vakit bol gezmek isteseniz vakit gecirmek isteseniz su gibi zaman. Ama bunu isteyen o monotonlugu yikmak isteyen bi koca yok yiprandiginizla kalirsiniz.Kendinize eglence alanlari bulun el isi ,kitap,yemek tarifleri falan ama suan yine diyorum cocuk gerekli deil

Sağlıklı bir çocuğunuz var çok şükür. Eşiniz elinde telefon oturuyor. Ikinci çocuk olunca buraya eşim cocuklarla ve benimle ilgilenmiyor diye konu açma ihtimaliniz çok yüksek. Bebek sevmek güzel ama bu iki kişinin vereceği bir karar. Bazı şeyleri akışına bırakın. Niye olmuyor diye hayıflanmak yerine hayırlı ve sağlıklı bir evlat dileyin. Ayrıca 5 yaşındaki çocuğunuzun da sizjnle zaman geçirip ilgiye ve sevgiye ihtiyacı olduğunu unutmayın.

Eşiniz çocuk istemiyor belli bence zorlamayın.Burada bir arkadaşımız öyle adam istemediği halde hamile kaldı (aylık iğne +doğum kontrol hapiyla korunuyordu) doktora danışıp bırakmış adamın haberi yok tabi .Sonra yok efendim aaa kaza oldu hay Allah filan derken doğurdu .Ama ben o adamı bu kadar hevessiz ,mutsuz ,bıkkın görmedim kaç yıldır .
Kaç kez boşanmanın eşiğinden döndüler .Adam.bir arkadaşın dediği gibi evden iyice kaçmaya başladı .Yani kocası eve daha çok bağlanır ilgi gösterir diye yaptı ikinciyi ama aksine daha beter oldu .

Ben tek tarafın istemesiyle çocuk olayına karşıyım .Nasıl kadın hazır değilken yapmasın diyoruz bence erkek te baba olmaya hazır olmalı maddi ve manevi olarak ...
Yine de illaki yapacağım diyorsanız bir kadın doğum uzmanına gidin .Öyle kendi kendinize birşeyler yiyip icmeyin

Eşiniz çocuk istemiyor belli bence zorlamayın.Burada bir arkadaşımız öyle adam istemediği halde hamile kaldı (aylık iğne +doğum kontrol hapiyla korunuyordu) doktora danışıp bırakmış adamın haberi yok tabi .Sonra yok efendim aaa kaza oldu hay Allah filan derken doğurdu .Ama ben o adamı bu kadar hevessiz ,mutsuz ,bıkkın görmedim kaç yıldır .
Kaç kez boşanmanın eşiğinden döndüler .Adam.bir arkadaşın dediği gibi evden iyice kaçmaya başladı .Yani kocası eve daha çok bağlanır ilgi gösterir diye yaptı ikinciyi ama aksine daha beter oldu .

Ben tek tarafın istemesiyle çocuk olayına karşıyım .Nasıl kadın hazır değilken yapmasın diyoruz bence erkek te baba olmaya hazır olmalı maddi ve manevi olarak ...
Yine de illaki yapacağım diyorsanız bir kadın doğum uzmanına gidin .Öyle kendi kendinize birşeyler yiyip icmeyin

Eşim çocuk istiyor ama doktorlara gezmek istemiyor kendiliğinden oluyorsa olsun olmuyorsa da vardır bi hayır diyor bu düşünce bana saçma geliyor tıp bu kadar ilerlemişken beklemek anlamsız bi yandan da düşünüyorum tüp bebek yapsan ne çare Allah ol demesi lazım diyorum kafam çok karışık

Eşim çocuk istiyor ama doktorlara gezmek istemiyor kendiliğinden oluyorsa olsun olmuyorsa da vardır bi hayır diyor bu düşünce bana saçma geliyor tıp bu kadar ilerlemişken beklemek anlamsız bi yandan da düşünüyorum tüp bebek yapsan ne çare Allah ol demesi lazım diyorum kafam çok karışık
Eşiniz gerçekten istese uğraşır emin olun ...

Eşiniz ikinci çocuğu mu istemiyor?
Genel olarak mı ilgisiz? Yoksa bu konuda mı böyle?
Kızına karşı nasıl ilgili mi?

Ona göre ikinci çocuk konusunda iyi düşünmeniz lazım..

Umursamayan bir adama birde çocuk mu yapacaksınız. Herşey nasip kısmet bene 3 yıllık evliyim olmuyor çocuğum istemiyorum zatwn o yüzden her şeyde bi hayır vardır. Rabbim olana ömür versin

Back
X