Neden tekrar anne olamıyorum

eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum
evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum

Şu bebekleri araç olarak nasıl görüyorsunuz?

Bebeklerin mutlu, sağlıklı iletişim kurabilen ebeveynlere ihtiyacı var. Çocuğa yüklenen misyona bak: Evliliği renklendir....

Yıllarca çocuk sahibi olamayıp ancak tüp bebekle çocuk sahibi olanların ikinci çocukları pat diye tedavisiz oluyor benim de bi kızım var 5 yaşında ama yok olmuyor kardeşi eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum yok güldü yok konuştu yok yürüdü diye zaman geçirmek istiyorum bi evladım var çok şükür ama tecrübesizdim evladımın bebekliğini ağız tadıyla yaşayamadım evimizin evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum soğan suyu hayıt klomen femara denedim yok olmuyor çok sabırsızım umutsuzum ne yapayım ben 😕
Aynen bende 10 yasina girecek oglum tik yok bekliyoruz tedvi surecindeyiz rabbim hizlandirdin insallah

Monoton hayatını renklendirmek için, elinde telefon ilgisiz kocayı bağlamak için çocuk istiyorsunuz ya pes doğrusu. Hanımefendi çocuk bu oyuncak bebek değil ki evinizi renklendirsin hayatınıza aksiyon getirsin. Ben sizi fazlasıyla bencil buldum, bu kafayla çocuğunuzun olmaması daha hayırlı bence resmen kendinize oyuncak istiyorsunuz siz. Ayrıca hiçbir evlilik çocukla düzelmez, eğer çözüm bu olsaydı zaten bir çocuğunuz varmış şimdi muhteşem bir evliliğiniz olurdu

Cocuk sanki bir oyuncak, bir mesgale gibi bahsetmissiniz. Once evliliginizde yanlis giden seyleri duzeltin, sonra dunyaya yeni bir birey getirmeyi dusunun.

evliliğinizi motonluktan çıkarmak için bebek yapıp kendinizi mahkeme salonunda ve psikologda bulma olasılığınız yüzde 90.çocuğunuz kardeş istiyor mu hazır mı? eşiniz belli ki istemiyor.ne bu bencillik? çocuk gibi ben bebek sevicem demek.biraz mantık lütfen.bir durun düşünün.

Yıllarca çocuk sahibi olamayıp ancak tüp bebekle çocuk sahibi olanların ikinci çocukları pat diye tedavisiz oluyor benim de bi kızım var 5 yaşında ama yok olmuyor kardeşi eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum yok güldü yok konuştu yok yürüdü diye zaman geçirmek istiyorum bi evladım var çok şükür ama tecrübesizdim evladımın bebekliğini ağız tadıyla yaşayamadım evimizin evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum soğan suyu hayıt klomen femara denedim yok olmuyor çok sabırsızım umutsuzum ne yapayım ben 😕
Bebek mi evlilige hareket katacak, bebek büyütmek ne kadar zor ayrica kardes kiskanma istememe olayi vs olacak, uykusuzluk yorgunluk ve en onemlisi evlilik de iyi degil gibisinden yazmissiniz, diyecek bi sey bulamadim cidden...

• Beğen
Reactions: 000
Bence mutlu huzurlu olan her evliliğin bebeğe ihtiyacı var
Ne kadar kotusunuz ya çocuğu olmayan aileler napsin.
Sizin çocuğunuz var diye mutlu bir evliliginiz yok ama gördüğünüz gibi. Eşiniz sizinle ilgilenmiyormus bile bırak çocuk istemeyi.
Allah size bir çocuk vermiş sukredeceginize niye Birtane daha olmuyor diye isyan ediyorsunuz.
Çocuk derdine duseceginize evlilikte iletişim probleminizi cozseniz daha hayırlı.

Huzurlu sandığınız evliliğinizden aynı zamanda monoton diye bahsetmişsiniz bu ne çelişki anlamadım evet bebek güzel birşeydir Allah herkese nasip etsin ama mantığınızı saçma buldum oyuncak gibi bahsetmişsiniz kaç yaşındasınız merak ettim doğrusu çok toysunuz galiba ilk çocuk da çok erken yaşta olmuş belli .. bebeği avutucu monoton evliliği kurtarıcı olarak görmüşsünüz 5 yaşındaki çocuğunuzla da gayet eğlenceli heyecanlı zamanlar geçirebilirsiniz gelişimine faydalı şeyler araştırabilirsiniz ona da haksızlık yapıyorsunuz

• Beğen
Evliliginizin bebege mi ihtiyaci var? Iyi misiniz siz?
Bebek evlilik kurtarma araci degildir hanimefendi. Bu bencilligi birakin.

• Beğen

2.kez anne olunca eşiniz mucizevi şekilde ilgili mi olacak?
Kızıyla daha çok mu ilgilenecek ?
Sizinle daha mı çok ilgilenecek?
Bebeğin bakımına destek mi olacak?
Monotonluk bir anda mı bitecek?
Bu soruları biraz düşünün.

Eğer erkek evlat olursa adamı eve ve kendime daha çok bağlarım diye düşünüyorsanız bir daha düşünün.

Eşiniz önce mevcut evladı ile ilgilenmeli.

Yarın eşim elinde tel bebeğe yardım bile etmiyor, 2 çocukla napayım diye kalırsın. Yani monotonluk (bir nevi can sıkıntısı) için bebek yapmak ne kadar mantıklı? Git kızınla kurslara katıl, eğitim durumunu yükselt.. onca mesgale varken bebeği bu ilgisiz,monoton evliliğe dahil etme.

Annem beni bu sebeple dunyaya getirse, kendimi eve alinan bir esya gibi hissederdim. Insanin dogacak cocuguyla ilgili beklentisi evliligindeki monotonlugu yok etmesi olabilir mi? Gidin, heyecan verici aktiviteler yapin.

Kadinlar sanki cocugu sadece kendilerine yapiyor gibi eslerinin fikrini almak zahmetine bile katlanmiyor ya nefret ediyorum bu zihniyetten. Adam istemedigini daha nasil belli edecek? Cocuk istemeyen birine zorla cocuk yapmak nedir yahu.

Çocuk işi bin kere üzerinde düşünülmesi gereken bir konu . Evimiz renklensin evliliğimize heyecan gelsin diye çocuk yapmak inanın olacak iş değil . Sizin kadar eşinizinde çok istemesi önemli. Eşler arasında pürüzler olmaması önemli . Çocuk sihirli bir değnek değil ki her sorunu hop diye çözsün . Çocuk güzel şeydir ama daha fazla sorumluluk daha fazla fedakarlık daha fazla endişe demektir aynı zamanda . Eşinizin ilgisizliğinden , monotonluğunuzdan bahsetmişsiniz konunuzda . Önce o sorunları farklı yöntemlerle çözüp çocuk işini akışına bırakmalısınız bence

Eşiniz gerçekten istese uğraşır emin olun ...
Yüzde yüz katılıyorum
Ben kendim için doktora gitmiştim,doktor o sıra yapılacakları sayarken sperm tahlilindende bahsetti,eşim aynı gün yaptırdı
O an doktor kelleni kes dese keserdi yani:)

Back
X