neden terk edildim, nasıl bir yol izlemeliyim?

Yaw şimdi sen onu aldattın sanıyor. Belki eski sevgilisi de onu aldatmadı kendi kendine triplere girdi yine zamanında.

elele başka bir erkekle gördüğünü anlatmıştı. hayatımda ilk kez böyle saçma bir ayrılık yaşıyorum. nasıl bir yol izleyip unutacağım bilmiyorum ama unutmaya kararlıyım bu önemli galiba.

Ali dediğin arkadaş bilgisayardan anlar mı?
Bana senin whatsup yazışmalarına girip okumuşlar ve erkek arkadaşın hoşuna gitmeyen bişiler okumuş gibi geldi bu aslında masum sıradan bir yazılma da olabilir.

Ali dediğin arkadaş bilgisayardan anlar mı?
Bana senin whatsup yazışmalarına girip okumuşlar ve erkek arkadaşın hoşuna gitmeyen bişiler okumuş gibi geldi bu aslında masum sıradan bir yazılma da olabilir.

yok hiç anlamaz. hepimiz aynı sektördeyiz yalnız ali ile. o yüzden o attığım fotoğraftan haberi olabilir gibi gelmişti bana. ama fotoğrafı attığım adamı da aradım, sen mi söyledin diye. saçmalama ne söylicem dedi. hatta benim numaramı ver arasınlar ben anlatırım dedi ama erkek arakdaşıma söyledim vereyim diye. "yalan söyletirsin ona da" dedi.

kızlar merhaba... çok saçma bir şey yaşıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

bir senelik ilişkim, ben 28 o 31 yaşında. geçtiğimiz hafta yıldönümümüzü kutladık çiçekler, çikolatalar, sürprizler. mutluyduk iyiydik. iki hafta sonra da tatile çıkacaktık dört arkadaş.

perşembe akşamı beni aradı, "buluşsak mı özledim" diye. ben de "yarın çıkalım" dedim. eve gitti, ev kalabalıkmış, başka bir ortak arkadaşımızı aradı onunla buluştu. ortak arkadaşımızın adı ali olsun. ali ile buluştular, içki muhabbeti yaptılar. saat 22.00 gibi en son "keşke sen de burada olsaydın aşkım" gibi bir şey yazmıştı. saat 23'de de "ben yatacağım" diye onu aradım açan yok. sonra yine aradım yine açan yok. mesaj attım, duymuyor diye düşündüm; cevap yok yok yok.

ben böyle durumlarda "beni aldatıyor mu"dan ziyade başına bir şey geldi diye düşünürüm. pek sağlıklı bir hayatı yok, panik atak hastalığı var. ortak arkadaşımız ali'ye yazdım whatsapp'tan, mesajlarımı okuyor ama cevap yok.

diyorum ki "sadece o iyi mi bunu yaz, korkuyorum" diyorum. okuyor cevap yok. arıyorum açan yok.

tam anlamıyla delirdim.

gece bir gibi erkek arkadaşım açtı telefonu. bozuk konuşuyor, sarhoş gibi zaten. uyumam lazım benim falan diyor. "bir sorun mu var" diyorum "sonra konuşuruz" diyor.

ertesi güne kadar ne kadar stresteydim inanamazsınız. sonra ertesi sabah aradım ve "konuşmamız gerek" dedi. "seninle artık devam etmek istemiyorum. senin başka biriyle beni aldattığını düşünüyorum. bir erkeğin telefonunda senin fotoğrafını gördüm" dedi. nasıl bir fotoğraf diye sordum çünkü bu güvenlik açısından da beni korkutur. "selfie çekip atmışsın, normal bir fotoğraf ama ben rahatsız oldum, sana artık güvenemem" dedi.

düşündüm düşündüm bir sene sonuçta. her yere fotoğraf atıyoruz, herkese atabilirim de ama atmamıştım. bir kez yanlışlıkla bir erkek arkadaşa fotoğraf atmıştım sevgilim diye karıştırarak, sonrasında da "ya kusura bakma sabah sersemliği sana attık" demiştim. o da "önemli değil canım zaten fotoda bi sorun yok" demişti. bu konuşmayı da whatsapp geçmişinden bulup ona attım, "bak yanlış atmıştım" diye.

cevap vermedi. bir daha da arayıp sormadı. ben en son "ahımı aldınız, kim sana yalan yanlış şeyler söyledi ise umarım çekersiniz bedelini" dedim ve sustum.

kızlar çok koyuyor. suçlanmak çok koyuyor yapmadığım bir şeyle. seviyordum bir de mutluyduk, hani huzurluyduk sorun yoktu. alışmıştık birbirimize.

ona söyledim "bu saatten sonra sen gelip af dilesen de ben affedemem beni iffetsizlikle suçladın" dedim. geleceği yok da gelse de olmayacağını bilmek çok kötü.

günlerdir uyuyamıyorum. düşünüyorum düşünüyorum. hiç mi güven verememişim bu adama diyorum.

not: bence o buluştuğu ortak arkadaşımız ali bir şeyler söyledi ona. ne olduğunu bilmiyorum ama yalan yanlış bir şeyler olduğuna eminim.
bi benzer olayda benim basimdan gecti. dugunde kuzenimin yanina oturdum diye bana ayrildik bitti diyen biri vardi hayatimda halbuki ben onun amcasinin oglu benimle tokalasmasin diye kose bucak kaçarken kendimi kuzenimle yan yana otururken bulmusum farketmedim bile. ve kuzenle yan yana oturmak onun icin sorun oldu ve beni dinlemeden ayrildik dedi. ben agladim yapma yanlis anladin dedim ama dinlemedi. sakinlesince anlattigimda ise benden ozur diledi ve barismaya ikna etti, o kisiyle nisanlandim ama nisandan sonra ayrildik. keske o zamandan ayrilsaydimda nisana kadar gitmeseydim diye cok pismanim.
sana guvenmiyorsa devam etme

yok hiç anlamaz. hepimiz aynı sektördeyiz yalnız ali ile. o yüzden o attığım fotoğraftan haberi olabilir gibi gelmişti bana. ama fotoğrafı attığım adamı da aradım, sen mi söyledin diye. saçmalama ne söylicem dedi. hatta benim numaramı ver arasınlar ben anlatırım dedi ama erkek arakdaşıma söyledim vereyim diye. "yalan söyletirsin ona da" dedi.
Ya çünkü öyle bir olay yok ortada. Sevgilin şizofren olabilirmi? Başka ilginç bir davranışı varmı aklında kalan?

bi benzer olayda benim basimdan gecti. dugunde kuzenimin yanina oturdum diye bana ayrildik bitti diyen biri vardi hayatimda halbuki ben onun amcasinin oglu benimle tokalasmasin diye kose bucak kaçarken kendimi kuzenimle yan yana otururken bulmusum farketmedim bile. ve kuzenle yan yana oturmak onun icin sorun oldu ve beni dinlemeden ayrildik dedi. ben agladim yapma yanlis anladin dedim ama dinlemedi. sakinlesince anlattigimda ise benden ozur diledi ve barismaya ikna etti, o kisiyle nisanlandim ama nisandan sonra ayrildik. keske o zamandan ayrilsaydimda nisana kadar gitmeseydim diye cok pismanim.
sana guvenmiyorsa devam etme

belki de çok zaman sonra görecektim yine iyi oldu böyle olması sanırım. benimki de aşırı kıskançtı ama kuzenlere dokunmamıştı henüz. takip etme huyu vs vardı

Insanlarin gercek yüzleri ayrilikta belli olurmus. Yanlislikla gönderilen resim sadece bir selfimi? BAnada sanki bazi seyleri bahane etmis gibi geliyor eger böyleyse

Ya çünkü öyle bir olay yok ortada. Sevgilin şizofren olabilirmi? Başka ilginç bir davranışı varmı aklında kalan?

psikolojik sorunları vardı. panik ataktan kaynaklı olarak sanırım her an hasta olduğunu düşünüyordu ama farklı bölgelerinde. bir gün kalp, bir gün baş, en ufak sivilce çıktığında öleceğini düşünen biriydi. ama o arkadaşıyla birlikte yediği yemekten sonra benden ayrılması şizofreniyi çürütüyor sanki. arkadaşı bir şeyler dedi diye düşünüyorum hep.

elele başka bir erkekle gördüğünü anlatmıştı. hayatımda ilk kez böyle saçma bir ayrılık yaşıyorum. nasıl bir yol izleyip unutacağım bilmiyorum ama unutmaya kararlıyım bu önemli galiba.
Nedense adamda da hep ayrılma bahaneleri aynı. şizofren mi ne? Boş ver üzülme. Bu da böyle bir anıydı de geç.

Insanlarin gercek yüzleri ayrilikta belli olurmus. Yanlislikla gönderilen resim sadece bir selfimi? BAnada sanki bazi seyleri bahane etmis gibi geliyor eger böyleyse
aynen benim yanlışlıkla gönderdiğim üzerimde pembe bi tshirt olan selfie. ama onun dediğine göre üzerimde siyah bluz olan selfie imiş. o yüzden yalan söylüyor olabilir.

psikolojik sorunları vardı. panik ataktan kaynaklı olarak sanırım her an hasta olduğunu düşünüyordu ama farklı bölgelerinde. bir gün kalp, bir gün baş, en ufak sivilce çıktığında öleceğini düşünen biriydi. ama o arkadaşıyla birlikte yediği yemekten sonra benden ayrılması şizofreniyi çürütüyor sanki. arkadaşı bir şeyler dedi diye düşünüyorum hep.
Arkadaşıyla yemek yemiş olabilir de gecenin geri kalanı onunla mıydı, emin misin? belki de o arkadaşıyla hiç buluşmadılar bile...sen öyle biliyorsun.

Ne biliyim Ali'nin anlattığı bir olaydan bile böyle birşey çıkarmış olabilir eğer hastaysa çok da mantık aramamak lazım. Ama anlasmış gibi ikisininde telefonlarına cevap vermemesi anlaşmalı birsey olduğunu gösteriyor kesinlikle.Belki gayet pislik bir sebep oluşturdular böyle işte. En kuvvetli ihtimal bu geliyor.

Ama zaman herseyi gösterir, mutlaka iletisim kurucaktir. Kendini üzme canım, yarın başka bir iftira atmayacaginin garantisi yok.Yol ver gitsin

Şu son anlattıklarınızı okudum. Adamın olayları aşırı büyütüp dramatikleştirdiğini fark ettim. Aranız iyi iken birden değişmesi o son saatlerde birilerinin gazına geldiğini gösteriyor. Yalan yanlış bir şeyler anlatmışlar bu adama. O da kafasındaki olayla sizi suçluyor sizi dinlemiyor bile. Çok kötü bir huy. Allah korusun daha ileriye giden ruh hastalarını tvlerde görüyoruz. Bu durum sizin için bir şans bence. Değerlendirin uzaklaşın adamdan.
Diğer bir görüş olarak adam psikolojik problemli değil. Kendi yaptıklarını kapatmak için bazı konuları kullanmaya çalışıyor olabilir. Aşırı tepki vermemesi bir anda uzaklaşması sizin kendinizi suçlu hissetmenize neden olması aklıma bunu getirmişti ilk başta. Adam bir işler karıştırdı onu örtmeye çalışıyor gibi gelmişti.

Arkadaşıyla yemek yemiş olabilir de gecenin geri kalanı onunla mıydı, emin misin? belki de o arkadaşıyla hiç buluşmadılar bile...sen öyle biliyorsun.
hiçbişiyden emin değilim. çünkü ali ile buluştuğunu bile doğrulayamadım. ali açmadı ki. belki başkasıyla buluştu aliyi de tembihedi. affedemiyorum ya. affetmem de gerekmiyor aslında ama :))

Şu son anlattıklarınızı okudum. Adamın olayları aşırı büyütüp dramatikleştirdiğini fark ettim. Aranız iyi iken birden değişmesi o son saatlerde birilerinin gazına geldiğini gösteriyor. Yalan yanlış bir şeyler anlatmışlar bu adama. O da kafasındaki olayla sizi suçluyor sizi dinlemiyor bile. Çok kötü bir huy. Allah korusun daha ileriye giden ruh hastalarını tvlerde görüyoruz. Bu durum sizin için bir şans bence. Değerlendirin uzaklaşın adamdan.
Diğer bir görüş olarak adam psikolojik problemli değil. Kendi yaptıklarını kapatmak için bazı konuları kullanmaya çalışıyor olabilir. Aşırı tepki vermemesi bir anda uzaklaşması sizin kendinizi suçlu hissetmenize neden olması aklıma bunu getirmişti ilk başta. Adam bir işler karıştırdı onu örtmeye çalışıyor gibi gelmişti.
ben de döne döne bu iki olasılık arasında geziyorum aslında.
beni aldatmakla suçluyorsa onun vardır bir pisliği diyorum.
bak burada yalan söyleyecek durumum yok. evden işe işten eve gelen bir insanım. çünkü beni boğan biriydi. kontrol ediyordu hep. evde olduğumdan emin olmak için foto istiyordu, evde uyuyorum mesela uyandırana kadar arıyordu emin olunca rahat bırakıyordu. arkadaşlarımla dışarı çıksam gelip uzaktan izliyordu. o yüzden aldatmadığıma o da emin olmalı. belki de o aldattı vicdan azabı çekti söyleyemedi. aldattıysa öğrenemeyeceğim sanırım. sanırım böyle şaibeli bir şekilde kapanacak bu konu.

ben de döne döne bu iki olasılık arasında geziyorum aslında.
beni aldatmakla suçluyorsa onun vardır bir pisliği diyorum.
bak burada yalan söyleyecek durumum yok. evden işe işten eve gelen bir insanım. çünkü beni boğan biriydi. kontrol ediyordu hep. evde olduğumdan emin olmak için foto istiyordu, evde uyuyorum mesela uyandırana kadar arıyordu emin olunca rahat bırakıyordu. arkadaşlarımla dışarı çıksam gelip uzaktan izliyordu. o yüzden aldatmadığıma o da emin olmalı. belki de o aldattı vicdan azabı çekti söyleyemedi. aldattıysa öğrenemeyeceğim sanırım. sanırım böyle şaibeli bir şekilde kapanacak bu konu.
Aslında farkında değilsiniz. Hastalıklı bir düşünceyle yaşamaya çalışmışsınız bunca zaman. Sürekli kendini ispat etme çabası çok yorucu olmalı.
Adam ayrılarak size iyilik yapmış gibi. Umarım geri dönmez. Siz de hak ettiğiniz aşkı ilgiyi başka birinden bulursunuz. :)

dua edin de çabuk geçsin arkadaşlar. dışarıdan bakabiliyorum çok şükür biraz kendime. yani hayırlısı buymuş vs diyebiliyorum ya da zaten ilerisi yokmuş diyorum. ama insan tabii acı da çekiyor.

Back
X