- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
-
var onlarla alakali bir durum yok kiAllah yardımcınız olsun, cok geçmiş olsun. Kimseniz yok mu? Anne, kaynana vs
Allah yardimciniz olsun. Bende benzer durumdayim nasil gececek bu gunler diyorum..temmuz ayinda acil bir durum nedeniyle agustosun basinda ameliyat oldum. hastaneden ciktiktan 1 hafta sonra kizim havale gecirdi. bundan 1 hafta sonra oglum hastalandi 3 4 gun sonra kizim. 2 hafta sonra buyuk bir ameliyat gecirdim. olum ve felc riski vardi gecti gitti. ama beklenmeyen bir komplikasyon gerceklesti. suan hala o komplikasyon icin nasil bir tedavi yapilacak onun kararini bekliyorum. ayrica alinan parcanin da patoloji raporu cikmadi. parcanin beklenenden farkli oldugi beklememiz gerektigi soylendi. ameliyattan 3 hafta sonra idrar yolu enfeksiyonu ondan 2 gun sonra da zona oldum. gecti gitti tamm sabir derken simdi de kizim ateslendi hastanedeyiz.
neden sadece neden?
yazmasam olmazdi, yazmasam delircektim.
yoruldum. vallahi isyan degil ama yoruldum.
Kan akıtarak, can alarak dertlerin geçeceğine inanmak... Bir suçsuzun canını alacağına şeker dağıtsın, çocuk okutsun mesela? Lokma döktürsün. O kadar güzel seçenek var ki dünyada. Ama yok biz öldürelim. Kaza belalar bizden öyle gider.Bir kurban kesip uzerinizdeki kaza belalari defedin. Gecmis olsun
ya lutfen eger bu konuda tartisacaksaniz ve derdiniz buysa baska bir konu acar misiniz? herkesin inanci baska saygi duyun.Kan akıtarak, can alarak dertlerin geçeceğine inanmak... Bir suçsuzun canını alacağına şeker dağıtsın, çocuk okutsun mesela? Lokma döktürsün. O kadar güzel seçenek var ki dünyada. Ama yok biz öldürelim. Kaza belalar bizden öyle gider.
yaklaşık 2 sene önce başladı bu durum bende.temmuz ayinda acil bir durum nedeniyle agustosun basinda ameliyat oldum. hastaneden ciktiktan 1 hafta sonra kizim havale gecirdi. bundan 1 hafta sonra oglum hastalandi 3 4 gun sonra kizim. 2 hafta sonra buyuk bir ameliyat gecirdim. olum ve felc riski vardi gecti gitti. ama beklenmeyen bir komplikasyon gerceklesti. suan hala o komplikasyon icin nasil bir tedavi yapilacak onun kararini bekliyorum. ayrica alinan parcanin da patoloji raporu cikmadi. parcanin beklenenden farkli oldugi beklememiz gerektigi soylendi. ameliyattan 3 hafta sonra idrar yolu enfeksiyonu ondan 2 gun sonra da zona oldum. gecti gitti tamm sabir derken simdi de kizim ateslendi hastanedeyiz.
neden sadece neden?
yazmasam olmazdi, yazmasam delircektim.
yoruldum. vallahi isyan degil ama yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?