- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
yaa bir insan yeni sevgilisi olduğu halde eskileeri sürekli facebooktan aratıtır özellikle birisine sürekli bakarr kız evlenmiş henüz yeni cocuğu olmuş eşiylede mutlu yani sen ne demeye bakıp duruyorsun ki gece geç saatlerde bakmalar neyin nesi sevgilinse sevgilin geçmişte kalmış diyorum yoksa halaa seviyor mu onu
ne sevmesi yaae bakıyorsa seviyordur bence belli ki unutamamış size yansıtması da ayrı bir saçmalık
aynenadamın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan...
evet ama dayanamadım bende böyle dedim madem bakıyorsun sil diye yok ben bakmadım onlar eski baktıklarım ya diyorum günü saati yazıyor diye elimle aldm gösterdim bir daha bakarsan şurdan siliyorsun diyeMadem baktın,sil bari de sevgilin görmesin,üzülmesin di mi?
Saygısız adamlardan nefret ediyorum!!!!
merak diyor inanmıyorumBelki sadece Merak...
Belkide hala Seviyordur...
Bunu ancak kendisi söyleyebilir ...
her gün aralıklı bakmış 5/10 kez hemdeİnsan merak eder bakar da sürekli sürekli bakmasının nedeni nedir ki kadın evlenmiş çocuğu bile olmuş sonuçta.
bu kadar bakması hiç hayra alemet değilyaa bir insan yeni sevgilisi olduğu halde eskileeri sürekli facebooktan aratıtır özellikle birisine sürekli bakarr kız evlenmiş henüz yeni cocuğu olmuş eşiylede mutlu yani sen ne demeye bakıp duruyorsun ki gece geç saatlerde bakmalar neyin nesi sevgilinse sevgilin geçmişte kalmış diyorum yoksa halaa seviyor mu onu
diyorsunbu kadar bakması hiç hayra alemet değil
bundan sonra ne olablirki aralarında bakmasıda yanlış değil mi sonuçta artık o evli ve çocuklu....belli bir kişiye özellikle bakıyorsa unutmamıştır..sende bunu sorgula gerekirse bitir ilişkini...hala başkasını düşünüyorsa ondan sana hayır gelmez
diyoruuumdiyorsun
tmm işte bende tam ondan bahsediyorum..yanlış olan bi çok şey var sana olan saygısızlığı bi kere seninle görüşüyor ama hala ona bakıyor..açık açık konuşbundan sonra ne olablirki aralarında bakmasıda yanlış değil mi sonuçta artık o evli ve çocuklu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?