- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.408
- 798
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
konuştum şifresini verdi al sen kullan deditmm işte bende tam ondan bahsediyorum..yanlış olan bi çok şey var sana olan saygısızlığı bi kere seninle görüşüyor ama hala ona bakıyor..açık açık konuş
amaaan benim bu neden aklımaa gelmediiii ki :) lanet olsun çok salağım teşekkürlerMeraktan bakıyordur. Mutlu mu, çocuğu nasıl, eşiyle neler yapıyor vs. Senden ayrılsa aynini sana da yapar emin ol..
Bu arada sevgilinin facenine girebiliyorsan git kızı engelle daha da bakamaz :)
el değmemiş ne demek anlamadımÇoğu erkekler herhalde sevmediği halde evleniyor arada sırada eski sevdiğine bakıyor , el değmemiş meselesi yüzünden herhalde
el değmemiş ne demek anlamadım
hepsine bakıyor birisine özellikle daha fazla bakıyorBazen ben de merak edip bakıyorum duygularım olmasa bile. Meraktan bakıyordur. Ama hepsine de bakıyorsa takıntı yapıştır geçmişi. Bitmez öyle geçmiş maalesef.
bunda tam tersi olmuş kız evleniyor hemen fakat uzun süreli bir ilişkileride olmamışBir bakıyorum 6 yıl çıkmışlar ama sonra ayrılır ayrılmaz erkek hemen evleniyor , bu şimdi ne diyorsun , onun gibi mesele mesela
hepsine bakıyor birisine özellikle daha fazla bakıyor
şu ayrıntıyı söylemeyi unuttum artık face kullanmıyorBence aklı onda günde 5 10 kez bakması hiç normal değil ve sadece merak olamaz.
bu yüzden kaç kez ayrılmak istedimDediğim gibi arada bende bakıyorum. Sevgilim olsa da olmasa da. Takıntı yaptım çünkü. Eğer kızların sevgili var ve mutlularsa zoruna gitmiştir o yüzden bakıyordur sürekli.
şuan bakmıyor ama :) ne yapcazBunu acik acik ona sor.
Ve hal ve hareketlrine dikkat et bu soruyu cevaplarken.
Inandiricimi bak.
bu yüzden kaç kez ayrılmak istedim
şuan bakmıyor ama :) ne yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?