Neden yani neden

Meraktan bakıyordur. Mutlu mu, çocuğu nasıl, eşiyle neler yapıyor vs. Senden ayrılsa aynini sana da yapar emin ol..

Bu arada sevgilinin facenine girebiliyorsan git kızı engelle daha da bakamaz :)

Meraktan bakıyordur. Mutlu mu, çocuğu nasıl, eşiyle neler yapıyor vs. Senden ayrılsa aynini sana da yapar emin ol..

Bu arada sevgilinin facenine girebiliyorsan git kızı engelle daha da bakamaz :)
amaaan benim bu neden aklımaa gelmediiii ki :) lanet olsun çok salağım teşekkürler

Çoğu erkekler herhalde sevmediği halde evleniyor arada sırada eski sevdiğine bakıyor , el değmemiş meselesi yüzünden herhalde

Bazen ben de merak edip bakıyorum duygularım olmasa bile. Meraktan bakıyordur. Ama hepsine de bakıyorsa takıntı yapıştır geçmişi. Bitmez öyle geçmiş maalesef.

Bir bakıyorum 6 yıl çıkmışlar ama sonra ayrılır ayrılmaz erkek hemen evleniyor , bu şimdi ne diyorsun , onun gibi mesele mesela
bunda tam tersi olmuş kız evleniyor hemen fakat uzun süreli bir ilişkileride olmamış

Bunu acik acik ona sor.
Ve hal ve hareketlrine dikkat et bu soruyu cevaplarken.
Inandiricimi bak.

5-10 dk bır bakmak,takıntı olmuş bence,herkes için geçerli,eski sevgili bile olmasa,örnek kişi eşine birlikte olduğuna bile böle bakıyorsa,hastalık bence,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…