- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
silmeyi bile ben öğrettim ona şuan face kapalı eğer açtığımda devam ederse biter yani ben dayanamam bakmasına yoldaki kıza bakmış veya ona bakmış ne farkı varBu durum değişmiyor yalnız. Bu seni sürekli rahatsız edecek ve o bunu bırakmayacak. Baksa bile siler sen bakmadığını sanırsın.
silmeyi bile ben öğrettim ona şuan face kapalı eğer açtığımda devam ederse biter yani ben dayanamam bakmasına yoldaki kıza bakmış veya ona bakmış ne farkı var
tamamOlsun. Yinede sor.
haklısın galiba en iyisi ben engelleceğim onuKeşke yoldan geçen kıza baksa onlarla anılar yok. Ben yine de güvenme derim.
haklısın galiba en iyisi ben engelleceğim onu
ne yapalım artık her yerden takip ederiz bizde şuan kullandığı hiçbir internet hesabı yokYa canım bazı şeyler engellemekle olmuyor Bakacaksa başkasından bakar her yerden bakar yani. Engellemek tamamen onun kafasında.
her gün aralıklı bakmış 5/10 kez hemde
aslında güvenilmez birisi değil hiçbir yanlışını görmedims sadece bunun dışındaOhaabu ozaman bence merak degil
Bu stalking hergün 5/10 kez ! Normal degil bence
tabikide bakılmamalıydıihtimal çok.
merak etmiştir
unutamamıştır
bir şeyler yarım kalmıştır içinde vs vs.
her koşulda bakılmaması lazım elbette.
AminnnEmin olun su anki baktigiyla beraberkende bir onceki sevgilisine bakmistir. Allah akil fikir versin herkese
Bu dediklerim yeni olmadı ama bir buçuk yıl önce oldu ama ben unutamadim buraya konu açtım ve bir yıldır da bakmıyor zatenKedi uzanamadigi ete meselesi sanirim. :) onun olmadigi icin belli ki merak etmis.ama bi insan eski sevgilisine bakiyosa ya meraktan ya eskiye olan ozleminden ya unutamadigindan ya dasevdiginden bu ikisi de ayni kapiya cikiyo zaten
Inan sebeb yoktur bakmak ister ve bakanilir bu seydir icgudusel onu izlese ina gider yada senden ayrilir bence sen inan ve kurma begatif enerji uollama ve ona deki biliyorum beni deli gibi seviyorsun de soyle yeterli bu inan sevginizrBu dediklerim yeni olmadı ama bir buçuk yıl önce oldu ama ben unutamadim buraya konu açtım ve bir yıldır da bakmıyor zaten
Çok iyi aramızda hiç bir sorun yaşamadıkBiliyormusun ben de sirf can skintimdan herkese bakarim. Ama otomatik bakarim yani. Esim gelse baksa kimlere neden bakiyon diye bozulur ama otomatik dedigim gibi. Sana karsi tutumlari nasil sevgilinin onu söyle sen merak ettim
ama bende sayesinde kıza bakaar oldum obıraktı bakmayı sürekli ben bakıyorum şimdilerdeInan sebeb yoktur bakmak ister ve bakanilir bu seydir icgudusel onu izlese ina gider yada senden ayrilir bence sen inan ve kurma begatif enerji uollama ve ona deki biliyorum beni deli gibi seviyorsun de soyle yeterli bu inan sevginizr
Çok iyi aramızda hiç bir sorun yaşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?