Ne kadar güzel yazmışsınız. Zaten bilmez olur muyum? Yerken de biliyordum pişman olacağımı. Ama o aşırı abur cubur yeme isteği geldiğinde başka bir şey düşünmeden sipariş ediyordum işte. Yedikten sonra her seferinde pişman oluyordum :) Bu böyle böyle gitti aylarca. Kilo aldırmaları bir yana bütün o zehirleri, kimyasal bombaları ne de güzel sokuyorum vücuduma... Vücudumun dahaa fazla süte,yoğurda, balığa, yumurtaya ihtiyacı var. Yapay abur cuburlara ya da hamur işlerine değil. Ama yedikçe insan istiyor. Yemedikçe de hatırlamıyor. Ben 1 yıldır cips yemiyordum pandemiye kadar :) Sonra canım çekti bir aliyim dedim. Alış o alış... Bağımlılık yapıcı bir şeyler var kesinlikle içlerinde. İnsanın canı döner çeker, tatlı çeker, kebap çeker ama canım cips çekti nedir

Neyse bugün güzel bir gün. Yeni bir başlangıç için, yeni sağlıklı hayatım için iyi bir adım olacak inşallah.
Sabah tartıldım ve 63.6 çıktım. Hayatımda görmediğim kilolara çıktım ve bunu sonu yok ki. 58-59 olunca da üzülmüştüm ama bir şeyler yapmadığım için bu duruma geldim. Şimdi bir şeyler yapmazsam 67-68lere çıkıp bu kiloları özleyeceğim. Sonra buraya 'inanamıyorum ilk defa 70lere çıktım yazarım...'
Bunun olmasını istemediğim için bugün artık her şeyin farkındayım ona göre hareket edeceğim inşallah. Okadar güzel yazmışsınız ki gaza getirdiniz beni