Neden yapamadığını biliyorum

fantastikaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
2.903
6.942


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 49 Kg. ile 66 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 163 cm. Başlangıç Kilom :101.8 Kg. Şimdiki Kilom :98 Kg.

askrhpozitif

Bana sağır olana dilsizim bundan sonra 👊
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
19 Haziran 2013
17.328
43.351
Ben artik aldırmıyorum. Alindiysa da ev ahalisine hizli bir sekilde tukettiriyorum. Yapacak bişey yok. Eşimde cok tatli istiyodu benden. Git disarida ye diyorum
Bizde esim hıc almaz zaten oyle seyler ben ne kadar kıloluysam o da o kadar zayıf
 


askrhpozitif

Bana sağır olana dilsizim bundan sonra 👊
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
19 Haziran 2013
17.328
43.351
Hadi gel başlayalım. Bu sefer yapalım ne dersin? Olacak söz veriyorum. Ne zaman vazgececek gibi olsan buraya gel. Ne hissediyorsan yaz paylaş sinirleniyorsan bikiyorsan paylas. Bu sefer beraber vazgecmeyelim.
Tut elimden bırakma 😊bu sefer hedefe ulasıcam hedefime yaklaşıp yaklasp pes etmıcem 103 kilodan bu kilolara dusen benim ve bunu basardıysam fınısh cızgisını goguslıcem boyle bir topık actıgın ıcın cok tesekkur ederim kendimi tek sanırdım yaptıklarımdan utanc duyardım yalnız olmadığımı bilmek benim hissettikleri yasadıklarımı yasayanların oldugunu bilmek bana iyi geldi 😘
 


askrhpozitif

Bana sağır olana dilsizim bundan sonra 👊
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
19 Haziran 2013
17.328
43.351
Şuan güzel kilo vermişsin benim sorunum çikolata ile ilgili engel olamıyorum kızıma kahvaltıda sürmek için alıyoruz gece uyanınca kaşıklıyorum az önce tartıldım 2 haftadır tartılmaya korkuyordum 1.5 kilo daha almışım 😔
2 haftada cok almamıssın aslında ben onu 1 gunde alabiliyorum 😢
 


Chocolita

Hızlı koşan atın boku seyrek düşer
Pro Üye
30 Ocak 2017
5.042
110.255
Tut elimden bırakma 😊bu sefer hedefe ulasıcam hedefime yaklaşıp yaklasp pes etmıcem 103 kilodan bu kilolara dusen benim ve bunu basardıysam fınısh cızgisını goguslıcem boyle bir topık actıgın ıcın cok tesekkur ederim kendimi tek sanırdım yaptıklarımdan utanc duyardım yalnız olmadığımı bilmek benim hissettikleri yasadıklarımı yasayanların oldugunu bilmek bana iyi geldi 😘
Tabi ki yalnız değilsin hepimiz aynı durumdayiz. Bende yoluma devam ediyorum bazen benimde aklım çeliniyor. Bende buraya dönüp sizinle neler konustuguma bakıyorum yeniden o gücü hissediyorum içimde. Biliyorum ki bende biraz bıraksam başladığım yere geri dönücem. O kadar emekten sonra nasıl bir acı o.. Hayal bile edemiyorum. Birbirimize destek olup birlikte zayiflicaz bunu kimse icin değil sadece kendi özsaygimiz icin muhteşem bir donusume imza aticaz. Hiç uzak bir ihtimal değil. Olacak bu iş 👌
 


askrhpozitif

Bana sağır olana dilsizim bundan sonra 👊
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
19 Haziran 2013
17.328
43.351
Benim de markete çikolata parası kavanoz kavanoz 3 günde 400 gr bir de Nescafe yanına Browni her gün 😔
Suan eşim evden calısıyor olmasa bende pek farksız olmazdım canım hergun bir sekılde markete gider yada yemek sepetinden siparıs veriyor olurdum muhtemelen
Tabi ki yalnız değilsin hepimiz aynı durumdayiz. Bende yoluma devam ediyorum bazen benimde aklım çeliniyor. Bende buraya dönüp sizinle neler konustuguma bakıyorum yeniden o gücü hissediyorum içimde. Biliyorum ki bende biraz bıraksam başladığım yere geri dönücem. O kadar emekten sonra nasıl bir acı o.. Hayal bile edemiyorum. Birbirimize destek olup birlikte zayiflicaz bunu kimse icin değil sadece kendi özsaygimiz icin muhteşem bir donusume imza aticaz. Hiç uzak bir ihtimal değil. Olacak bu iş 👌
Insallah canım olsun artık bitsin artık su yeme arzum
SATURN71 SATURN71 Zuhal anlam cok tesekkur ederim bana burayı onerdıgın ıcın 💑
 


Niloyatospikk

😁Kocişinin Premsesi😁
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
13.562
20.346
31
Suan eşim evden calısıyor olmasa bende pek farksız olmazdım canım hergun bir sekılde markete gider yada yemek sepetinden siparıs veriyor olurdum muhtemelen

Insallah canım olsun artık bitsin artık su yeme arzum
SATURN71 SATURN71 Zuhal anlam cok tesekkur ederim bana burayı onerdıgın ıcın 💑
Başarıcaz inşallah kahvaltıda da bozmadım çok şükür çikolata kavanozu önümde nefsimi tuttum
 

askrhpozitif

Bana sağır olana dilsizim bundan sonra 👊
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
19 Haziran 2013
17.328
43.351
Başarıcaz inşallah kahvaltıda da bozmadım çok şükür çikolata kavanozu önümde nefsimi tuttum
Supersın canım ilk baslarda zorlansakta basarmanın hazzı ınsallah bizi daha cok dirayetli yapacak😍
 


aijoo

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
23.445
52.965

Eklentiler

  • Screenshot_20201104-124410.png
    Screenshot_20201104-124410.png
    315,1 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_20201104-124400.png
    Screenshot_20201104-124400.png
    644,8 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20201107-031621.png
    Screenshot_20201107-031621.png
    383,7 KB · Görüntüleme: 6


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 52 Kg. ile 70 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 168 cm. Başlangıç Kilom :115 Kg. Şimdiki Kilom :99.9 Kg.

perininhayali

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
179
119
Merhaba bende size katilabilirmiyimm😊
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :83 Kg. Şimdiki Kilom :80.3 Kg.

Niloyatospikk

😁Kocişinin Premsesi😁
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
13.562
20.346
31
Kuru meyve ya da baska tatlarla seker istegini kesebilirsin
Tarifler hiç bana göre değil ama yine de teşekkür ederim 🤗çikolata isteği o kadar çok var ki yemicem tutucam kendimi az önce marketten kızıma aldım kendime almadım bu sefer kararlıyım eşime dedim diyete girdim tarihi attım 11. 11 dedim o ne be öyle n11 gibi dedi :KK70: adam artık diyete girdim deyince inanmıyor bile 1 senedir hayatım diyete girdim bugün lafıyla geçti :KK70:
 

askrhpozitif

Bana sağır olana dilsizim bundan sonra 👊
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
19 Haziran 2013
17.328
43.351
Bugün ki hedefim Nescafe yanında yediğim Browniyi bırakmak olacak inşallah 😁
Bende bugun suan son 1 bardak asitli ıcecegımı icıp vedalasıcam 💪ve aksam yemegıyle zaferime ilk adımımı atıyorum
Tarifler hiç bana göre değil ama yine de teşekkür ederim 🤗çikolata isteği o kadar çok var ki yemicem tutucam kendimi az önce marketten kızıma aldım kendime almadım bu sefer kararlıyım eşime dedim diyete girdim tarihi attım 11. 11 dedim o ne be öyle n11 gibi dedi :KK70: adam artık diyete girdim deyince inanmıyor bile 1 senedir hayatım diyete girdim bugün lafıyla geçti :KK70:
:KK70: :KK70: slogan gibi olmus