- Konu Sahibi little bird
-
çok kilo vermiş birisi sanırım
önceden ben de öyleydim ama artık yemekle aramda farklı bir bağ oluştu :/Ben biraz karnım çıkınca rahatsız oluyorum dikkat ediyorum.
Zamanında çok kilo almış ve sonrasında zayıflamış biriyim zayıfladım çünkü kendimi böyle daha mutlu hissediyorum. haraket ederken zorlanmak, nefes nefese kalmak, bacak kısmındaki kilolardan pantolonun o bölgelerinin yıpranıp yırtılması durumları beni çok kötü hissettiriyordu.. aynaya baktıgımda fit bi vücut görmek hoşuma gidiyor, giydiğim şeylerin üzerimde güzel durmasını seviyorum,eşimle ilişki yaşarken kendimi daha özgüvenli daha seksi hissetmek ilişkimizi bile etkiliyor ki bu durumda kilo ver vs diyen biri degil ama ben kendimi güzel hissedince davranış olarak bile değişiyorum mutlu insan çevresini de mutlu eder kilolu olmayı oldum olası sevmedim ki bebeklikten 17 yaşıma kadar kilosu olan biriydim spor yaptıgım halde veremezdim deherkese merhaba,
pandeminin başında başlayan kilo alma serüvenim hızla devam ediyor, diyete başlayayım diyorum ancak garip bir şekilde içimde hiçbir şeyi umursamayan bir insan oluştu. sevgilim kiloma takmıyor, belki de onun rahatlığıdır. bir de insülin direnci malum sürekli aç hissediyorum.
yemek yerken öyle bir keyif alıyorum ki artık zayıflama nedenleri bana çok da önemli gelmiyor. sanırım yemeğe bağımlı olma yolunda ilerliyorum. kilo verenler ya da fitliğini korumaya çalışanlar, kısacası yediklerine dikkat edenler sizin motivasyonunuz ne? belki sizden sebepler duymak fikrimi değiştirir, çünkü bir yandan yemeği severken sağlığımdan da olduğumun farkındayım. lisede ve üniversitenin başında aslında ben de diyet yapabiliyordum artık ne olduysa sanki çok zorlaştı benim için.
İnsanın durusunu beğenip aldıgı bir kıyafeti giydiginde üzerinde ates ettigini görmesi kadar motive eden baska birşey daha yok bence.kilo verenler ya da fitliğini korumaya çalışanlar, kısacası yediklerine dikkat edenler sizin motivasyonunuz ne
Bu ne iyi bir motivasyonn.Bugun biraz kirilma yasadim diyette bu yorum toparlicak gibi.Hadi bakalim.İnsanın durusunu beğenip aldıgı bir kıyafeti giydiginde üzerinde ates ettigini görmesi kadar motive eden baska birşey daha yok bence.
Aynaya baktigimda fizigimi seviyorum.Üzerimde görmek istedigimin yakısmasını seviyorum.Birde esim her halimi seviyor evette simdilerde gözünü alamıyor.Fit olmak en leziz yemekten daha cok mutluluk veriyor emin olun.
Simitleri görmektense yanlardan ac kalmayi tercih ederim diyorum kendi kendimeBu ne iyi bir motivasyonn.Bugun biraz kirilma yasadim diyette bu yorum toparlicak gibi.Hadi bakalim.
Yeterli mi
Bibi zamanı geriye çevirmenin yolunu bulmuş be maşallahYeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?