neden zayıflamalıyım? neden zayıfladınız?

Hahahah hep derim verin bana kilo alamayanları bakın ben nasil düzeltiyorum. Bir de gece mama filan yapıyorlar. Sen şöyle akşam 9 gibi bir makarnanı yemegini ye üstüne götür baklavaları bak nasıl alıyorsun.

Cok etkileyici bir anlatim. Rejime devam.
Konu sahibi little bird tam da senin gibi düsünüyor ve hissediyordum cok yakin zamana kadar. Cünkü boyum uzun, vücudum bicimli ve kilom iyi dagiliyordu. Yeni kilo vermeye basladim cünkü bu alintiladigim durum dogru. Terimin kokusu bile degisti, horlamaya basladim ve kücük kirmizi bir yirtik olustu derimde. Beni en cok bunlar etkiledi.

Herşeyin fazlası zarar. Teselli olurmu yazdıklarım bilemem ama Kilo alma başlıklarına çok yazmışlığım var burada. Yıllarca iskelet gibi gezdim, kilo almaya çalıştıkça yerimde saydım bebe bisküvisi +muz+süt yerdim yatmadan önce. Yatalak hastalara verilen pahalı mamalardan aldım yedim. Aslaa 50 kiloya bile çıkamadım. Boyum 170 bu arada. İnsana giydiği hiçbir şey mi yakışmaz vallahi yakışmıyordu şimdi 52-55 arasında gidip geliyorum. Daha normal insan gibiyim sanki.

olmak istediğim kilodasın bence iyi 55-56 tam fit

aslında kılonuz cok ıdeal suan ...
eger sekıllenmek ıstıyorsanız spor

Aynı siz gibiydim hergün 1 kilo pastane dondurması getirirdi eşim ertesi güne arasa yok,kızım asla yemez,eşimin yediği 1-2 kaşık,sabah kahvaltı yerine yerdim..sizi tebrik ediyorum başarmış çok da güzel olmuşsunuz ben maalesef iradeli değilim tartıda 110 ‘u görünce ameliyat oldum çünkü kendim veremezdim…8 ayda ideal kiloma düştüm bundan sonrası için tavsiyelerinize uyacağım ,asla tekrar kilo almak istemiyorum..

Ayniyiz biliyo musun mavimli.Boy uzun,vucut bicimli orantili ve kilo heryere dagiliyor.Bu avantaj gibi gorunsede dezavantaj cunku baya bi kilo aldiktan sonra farkina variyosun vehametin.Basladim ben de biryerden umarim devamini getiririz.

Sevgili yaptığım zamanlarda depresyondan ötürü yemek yemez aşırı kilo verirdim. 43 kiloya düşmüştüm ve giydiğim hiçbir şey bana yakışmıyordu. Uzaktan bakılınca koca bir kafa küçücük bir gövde olarak görünürdüm. Ne zaman ilişkimi bitirdim kendimle yaşamaya başladım kilo almaya başladım. 43 kilodan 50 kiloya çıktım. Kendimi yine de zayıf hissediyorum. Kiloluysan spora başla vücut geliştir. 70 kilo da olsan vücudun fit olur. İş bir tek zayıflamakta değil. Vücudun fit olacak.

Sağlık sorunu diye ayırmıştım aslında. Dediğim sadece aşırı yiyip bir şey yapmayıp kilo alıp kendi sağlığını bozanlara.

Bu neeee çok güzel olmuşsunuz maşallah ayy bi kaç gündür diyete başlamıştım sizi görünce gaza geldim resmen

kk hatunları maşallah taş gibisiniz
kilo vermem lazım resmen gaza getirdiniz beni

motivasyon icin su tarz haberlere dikkat edin:

yani elbette kimse fit olmak zorunda degil ama soyle yaslanmak da dadindan yenmez yani.

spor yapiyorum, kiloma dikkat ediyorum, saglikli beslenmeye calisiyorum,
cunku yasliliga dair guzel planlarim var

Pandemide hep evde olduğumuz için normalden daha sağlıklı beslendim. Evde kendim yemek yaptım çoğu zaman. Abur cubur yemedim. Severim aslında ama zor olmadı. Benim motivasyonum aynada kendimi iyi görmek. Özellikle düz bi karımla kendimi görmek beni mutlu ediyo. Kendimi iyi hissediyorum. Göbeğim çıkınca da kötü hissediyorum tabi. Bi de giydiğim kıyafetlerin yakışması. Kısaca kendimi beğenmek benim motivasyonum. Başkalarının söylediği güzel bi söz de hoşuma gider ama beni güdüleyen aynayla olan ilişkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…