- 31 Ekim 2006
- 2.854
- 3.195
- 698
- Konu Sahibi little bird
MaşaALLAH resmen gençleşmişsiniz.Yeterli mi![]()
Tebrik ederim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşaALLAH resmen gençleşmişsiniz.Yeterli mi![]()
Kendini zayıflayınca daha özgüvenli hissetmeye başlıosun ve ne gitsen yakışıoherkese merhaba,
pandeminin başında başlayan kilo alma serüvenim hızla devam ediyor, diyete başlayayım diyorum ancak garip bir şekilde içimde hiçbir şeyi umursamayan bir insan oluştu. sevgilim kiloma takmıyor, belki de onun rahatlığıdır. bir de insülin direnci malum sürekli aç hissediyorum.
yemek yerken öyle bir keyif alıyorum ki artık zayıflama nedenleri bana çok da önemli gelmiyor. sanırım yemeğe bağımlı olma yolunda ilerliyorum. kilo verenler ya da fitliğini korumaya çalışanlar, kısacası yediklerine dikkat edenler sizin motivasyonunuz ne? belki sizden sebepler duymak fikrimi değiştirir, çünkü bir yandan yemeği severken sağlığımdan da olduğumun farkındayım. lisede ve üniversitenin başında aslında ben de diyet yapabiliyordum artık ne olduysa sanki çok zorlaştı benim için.
Hadi ateyizler bunu da açıklasın gibi bir değişim olmuş yahu tebriklerYeterli mi![]()
bazen sabah 7 aksam 7sabah kaçta akşam kaçta yiyorsunuz peki?
O bir efsane, yarısı kadar yapabilsek hayatımız kurtulur![]()
Yeterli mi![]()
gluten hassasıyetınız var demek kı gobek ondan olur170 boy, 65 kiloyum kendimi çok kilolu hissediyorum çünkü 1 yıl öncesinde 57 kg, 5 yıl önce ise 45 kiloydum. nasıl bu hale gelebildim diye her gün yemek yerken moralim bozuluyor ama diyet falan yok başlayamadım bir türlüyeniden 55 olabilmeyi isterdim.
göbeğimi gören hamile misin diyor sinirlerim tepeme çıkıyor
Bayıldım değişimine zaten hoş bir hatunmuşsun taş gibi hatun olmuşsun :)
burda da benım oncesı sonrası halım var
kı bunda daha spora baslamamıstım suan bundan cok daha ınceyım ama guncel resmım yok cektıgımde yuklerım
Oyyyy Bibi ne güzelsin maşalllah anam
Ayrıca profildeki cidden senmişsin, özgüvene kurban![]()
Bence Duygusal açlık yaşıyorsunuz.herkese merhaba,
pandeminin başında başlayan kilo alma serüvenim hızla devam ediyor, diyete başlayayım diyorum ancak garip bir şekilde içimde hiçbir şeyi umursamayan bir insan oluştu. sevgilim kiloma takmıyor, belki de onun rahatlığıdır. bir de insülin direnci malum sürekli aç hissediyorum.
yemek yerken öyle bir keyif alıyorum ki artık zayıflama nedenleri bana çok da önemli gelmiyor. sanırım yemeğe bağımlı olma yolunda ilerliyorum. kilo verenler ya da fitliğini korumaya çalışanlar, kısacası yediklerine dikkat edenler sizin motivasyonunuz ne? belki sizden sebepler duymak fikrimi değiştirir, çünkü bir yandan yemeği severken sağlığımdan da olduğumun farkındayım. lisede ve üniversitenin başında aslında ben de diyet yapabiliyordum artık ne olduysa sanki çok zorlaştı benim için.
Geçenlerde öğle yemeğinin şeker hastalıklarına sebep olduğu ile ilgili bir yazı okumuştum.anladıgım kadarıyla hepımız if ile vermısız kıloları
gunde 6 ögün 3 ana 3 ara yıyorum dıyen yok henuz
az ve sık yemek neden aslında zararlı onu soyleyeyım(mide amelıyatı olduysanız ,herhangı bır amelıyat olduysanız o ayrı ...)
leptın denen hormon yemek yemedıgınız zaman calısır bu hormon bızı yenıleyen guzellestıren ve guclendıren bır hormondur yemek yedıkten ve sındırdıkten 4 saat sonra calısmaya baslar ve yıne bırseyler yıyene kadar calısır yanı sık sık yedıgınızde leptın calısamıyor bu yuzden ınsulın dırencı olusuyor
dedıgım gıbı amelıyat olanları tenzıh ederım eger bı saglık sorununuz yoksa erkeklerde tek ogun kadınlarda 2 ögün en dogrusudur
genelde yemek yemesıne ragmen hala devam eden aclık hıssıde susuzluktan ve sekerden olur gunde 3-4 lıtre su ıcen ınsan ıle gunde maksımum 1 lıtre su ıcen ınsan arasındakı aclık hıssıyatı kıyaslandıgında cok cıddı bır fark vardır bagırsaklarımızdakı zararlı parazıtler sekerden beslenır sekersız beslenmeye gectıgınızde tıpkı bır bagımlı gıbı krıze de bu yuzden gırersınız cunku onların beslenecek bırseyı kalmadı bu sebeple ekstra kazınırsınız. ama 1 hafta sonra o hıs gecer 1 ay sonra tamamen unutursunuz oyle kı havuctakı seker bıle sıze fazla gelmeye baslar
bunları bılınce daha bılınclı yemeye baslıyorsunuz ve vucut duzene gırıyor, vucut duzene gırınce enerjı gelıyor, enerjınız olunca daha pozıtıf enerjık ve guclu hıssedıyorsunuz, aynada goruntu degısınce motıvasyonunuz artıyor. bır degısım nelere sebep...