- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.698
- 798
- Konu Sahibi little bird
Seneye bu zamanda popo kapıştırırız görersinYarın her bi ağırlık kaldırısımda kovaaaa kovaa diye enerji gönderecem artık salavat zincirlerim fayda etmiyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneye bu zamanda popo kapıştırırız görersinYarın her bi ağırlık kaldırısımda kovaaaa kovaa diye enerji gönderecem artık salavat zincirlerim fayda etmiyo![]()
Motivasyon için ilk sebep kardiyolojik sağlığım, 2. Sebep ruh sağlığım, 3. Sebep aynadaki çıplak görüntüm.herkese merhaba,
pandeminin başında başlayan kilo alma serüvenim hızla devam ediyor, diyete başlayayım diyorum ancak garip bir şekilde içimde hiçbir şeyi umursamayan bir insan oluştu. sevgilim kiloma takmıyor, belki de onun rahatlığıdır. bir de insülin direnci malum sürekli aç hissediyorum.
yemek yerken öyle bir keyif alıyorum ki artık zayıflama nedenleri bana çok da önemli gelmiyor. sanırım yemeğe bağımlı olma yolunda ilerliyorum. kilo verenler ya da fitliğini korumaya çalışanlar, kısacası yediklerine dikkat edenler sizin motivasyonunuz ne? belki sizden sebepler duymak fikrimi değiştirir, çünkü bir yandan yemeği severken sağlığımdan da olduğumun farkındayım. lisede ve üniversitenin başında aslında ben de diyet yapabiliyordum artık ne olduysa sanki çok zorlaştı benim için.
48 kilo verdim. Daha 10-15 verecemherkese merhaba,
pandeminin başında başlayan kilo alma serüvenim hızla devam ediyor, diyete başlayayım diyorum ancak garip bir şekilde içimde hiçbir şeyi umursamayan bir insan oluştu. sevgilim kiloma takmıyor, belki de onun rahatlığıdır. bir de insülin direnci malum sürekli aç hissediyorum.
yemek yerken öyle bir keyif alıyorum ki artık zayıflama nedenleri bana çok da önemli gelmiyor. sanırım yemeğe bağımlı olma yolunda ilerliyorum. kilo verenler ya da fitliğini korumaya çalışanlar, kısacası yediklerine dikkat edenler sizin motivasyonunuz ne? belki sizden sebepler duymak fikrimi değiştirir, çünkü bir yandan yemeği severken sağlığımdan da olduğumun farkındayım. lisede ve üniversitenin başında aslında ben de diyet yapabiliyordum artık ne olduysa sanki çok zorlaştı benim için.
170 82 civarıydı en son bayadır tartılmadım almış olabilirimRahat giyinmek için kesinlikle
Boyunuz ve kilonuz nedir?
Valla popoyu sıkıp spor yapınca “1.5 saat uğraştığım şeyi neden 2.5 dakikada profiterol yiyerek bozayım salak mıyım ben canıma yazık” diyorum. Yemek yemek aşırı güzel bi şey ama ordan aldığım keyfe 1 hafta karşı koyabilirsem sonra istemiyorum zaten. 50 kilo olmak bana patates kızartmasından daha çok keyif veriyor.herkese merhaba,
Sağlık için. Şuan genç olduğun için guveniyorsun kendine. Malesef öyle sağlıklı kalinmiyor. Karaciğer yaglancak. Şeker hastalığı cikcak. Belki tansiyon. Hatta kolesterol şuan yüksektir bile. Bı zaman sonra kiloya bağli tembellik baslicak. Eğilip ayakkabı giymek bile zor olucak. Şuan ki sevgilin ömürlük mü nerden biliyosun. Farzedelim sevgilin bu halini seviyorum. Ve ayrılmadiniz evlendin. Çocuk yapmak için kilo ver dicekler. Hele çocuk dogurunca o fizik hepten gitcek. Fit hamile kalcaksin ki sonra o fiziği toparlama şansın olsun. Hiç kimse için değil kendin için yap. Bana da ders olsunherkese merhaba,
sabah kaçta akşam kaçta yiyorsunuz peki?gunde 3-4 lıtre su
aksam 1 tabak dolusu salata 1 buyuk bardak ayran 1 bazen 2 kase corba yanında mutlaka ya ızgara et ya fırında sebze yemegı
gluten ıceren ve tuketılınce vucuda gluten etkısı yapan hıcbırsey vucudumdan gırmıyor
Sizin boy ve kilodaki birinin hamile sanılacak göbeği olur mu ki?Onu diyenler moralinizi bozmak istiyor olabilir.170 boy, 65 kiloyum kendimi çok kilolu hissediyorum çünkü 1 yıl öncesinde 57 kg, 5 yıl önce ise 45 kiloydum. nasıl bu hale gelebildim diye her gün yemek yerken moralim bozuluyor ama diyet falan yok başlayamadım bir türlüyeniden 55 olabilmeyi isterdim.
göbeğimi gören hamile misin diyor sinirlerim tepeme çıkıyor
fast food tarzı beslendiğim için bölgesel kilo aldım basen ve göbek çıkıyor abartacak kadar değil de yeni 1 yıllık evli olduğum için soruyorlar işteSizin boy ve kilodaki birinin hamile sanılacak göbeği olur mu ki?Onu diyenler moralinizi bozmak istiyor olabilir.
şoktayım. Saçınızı beğenip size yorum yapmıştım geçen gün.Yeterli mi![]()
17 günde 8 kilo mu verdiniz? Büyük başarıOkurken öyle ben yazmışım gibi hissettim kiüçüncü çocuğumu dogurdugumda zaten çok kilo almıştım üstüne pandemi çıktı ve evde oturma süreci başladı. Aldı başını gitti. Şimdi 17 gündür diyet yapıyorum. Ama benim bu serüvenim doktora dahiliyeye gitmekle başladı. Çünkü hiç iç açıcı şeyler duymadım. Şimdi şeker ilacı kullanıyorum. Ve 32 yaşında bu hastalıklara mahkum olmak istemiyorum. Dış görünüş de cabası. Diyetisyene yönlendirildim. Listemi uyguluyorum. Henüz sadece 8 kilo verdim yolum çok uzun ama başladım bir şekilde. Sarısı sana
![]()
Evet ama yüksek kiloda kişiler ilk haftalar fazla fazla verir sonra yavaşlar bazen duraksar. Yine de teşekkür ederim17 günde 8 kilo mu verdiniz? Büyük başarı