eger profosyonel sporcu degılsenız ınsaatda calısmıyorsanız evlere temızlıge gıtmıyorsanız gunde 2 ögün yemenız yeterlı
arada sekersız fıltre kahve veya turk kahvesı yanına 10 badem yersınız ılk etapda vuut alısana kadar
hergun en az yarım saat yuruyus mutlaka
neler yemıyoruz
abur cubur
hamur işi
kızartılmıs urun
asıtlı gıda
konserve ve paketlı hazır gıdalar
seker ve sekerlı gıdalar
meyve bıle ılk etapda yenmesın kılo koruma donemınde kontrollu sekılde beslenmeye eklenebılır(sebzede daha fazla vıtamın var)
ekmegımızı kendımız yapıyoruz mercımekten veya nohutdan elde ettıgımız unla ekmek ve pogaca
bademden elde ettıgımız undan kek -brownı yapıyoruz
4 aydır duzenlı spor yapıyorum oda haftada 2 gun fıtnes hergun 1 saat yuruyus seklınde saglık sorunu olmayanlar yapabılır ,yaptıgım fıtness şu:
ve bu
belım 63 cm
bugun tartıldım kılom 63
boy 172
104 kılodan dustum bu kıloya
6 ayda verdım bu kıloyu 3 senedır stabilim
neler yıyorum ornegın ;
sabah 1 cay bardagı dolusu tuzsuz zeytın
2 haslanmıs yumurta
1 buyuk tabak salata
1 kase lor peynırı
gunde 3-4 lıtre su
aksam 1 tabak dolusu salata 1 buyuk bardak ayran 1 bazen 2 kase corba yanında mutlaka ya ızgara et ya fırında sebze yemegı
gluten ıceren ve tuketılınce vucuda gluten etkısı yapan hıcbırsey vucudumdan gırmıyor
eger seker tuketırsenız canınız seker ıster ekmek yersenız ekmek ıster yedıkce yıyesınız gelır bunu bagımlılık gıbı dusunun bır kerede komple kesmek gerek ve o kestıgınız alıskanlıgınızın yerıne saglıklı alternatıf koymak gerek
bu benım konum burada saglıklı tarıfler var
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...
www.kadinlarkulubu.com
umarım faydam olur