neden ??

Kız öyle değilmiş işte 100 gr baklava veya çikolata 500 kaloriye yakın amavelakin bir gece cinsellik 150 kaloriymiş

Hepsini yakmaz zaten ya sonuçta kilo aldırmaz yani verilmesine yardımcı bile olur, onu demek istedim.

ahaha, alemsiniz ya.

Karatay hocaya sordular bu işi,
ben ne bileyim, cinsellik var cinsellik var dedi, kimisi yakar kimisi yakamaz dedi

Kesinlikleeeee hormonel olduğunu dusunuyorummmm yani katılıyorum size bende evlendigimden beri kilo alıyorum. Ekmek hamurisi tatlı vs yemeyi kestim su anda coook yavas ta olsa kilo vermeye basladim

şimdi hatırladım

burada bir kız konu açmıştı

erkek arkadaşımla birlikte oldum

annem popoma dıştan bakıp artık bakire olmadığımı anlayabilir mi

eskiden kızlık gidince popo büyürmüş vs vs diye

ben bekarken giydiğim kıyafetleri doğum sonrası kilolarım kalınca giymiştim

bekarlığımın bir dönemi daha kilolu idi

lisede 55 kilo idim örneğin

şimdi 60 ım ama bir dönem 50 yi gördüm evli iken

benim popo da büyüdü 25 ten sonra
cinsellik de yok üstelik
bence o da yaşla ilgili

benim popo da büyüdü 25 ten sonra
cinsellik de yok üstelik
bence o da yaşla ilgili

bence o biyolojik saat denilen şey

cinsellik vs değil

vücut kendini bebek yapmaya ayarlıyor olabilir

aktif cinsel hayat, akılda ay nasıl korunsak, korunmasak mı, ne zaman yapsak düşünceleri de olunca vücut aman bebek olursa uygun olayım diye hazırlık yapabilir sanki

psikologlar doktorlar bir el atın teorime

olabilir ehe mantıklı bence de:)

Ben kilo almadim.
Yediklerine dikkat etmeyen insan tabi ki kilo alir. Hastalik vs yoksa.
Belki de evlenmis olmanin verdigi rahatlıkla eskisi kadar kiloyu onemsemiyor da olabilir.

Cunku yemek duzeni oluyor. Abur cuburlar fazlalasiyor.

Eskiden kızları korkutmak için uyduruyorlarmış.
Ben de bekaret gidince kızların yürüyüşünün değiştiğini ve oradan anlaşıldığını iddia eden yaşlı bir teyze biliyorum.

popo da mı büyüyormuş,
bana da evlenince göğüslerin büyür derlerdi,
hayır sanki dert edinip sordum da teselli veriyorlar.
yok anacım evlendim 2 çocuk doğurdum büyümediler.

popo da valla oturmaktan büyüyordur, bir aydır spora gidiyorum hemen fark etti (ya da ben çok optismistiğim.)

Bunun sebebini bende Merak ediyorum Ben 5 kilo aldim evlenince cevremdede bir cok kisi aldi eltim 25 kilo aldi bana kalirsa hormonlarla ve cinsellikle ilgili

Valla biz misafir agirlamaktan, kallavi sofralar ve hamurislerinden aldik :) gelen bi tepsi boregin hepsini yemedigi icin biz yedik kalanlari. Esim 10 kilo ben 6 kilo almistim. Ben dogum kilolariyla beraber fazla kilolarimi verdim, esim hala mucadele ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…