- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi anaKarenina
-
ahaha, alemsiniz ya.
Karatay hocaya sordular bu işi,
ben ne bileyim, cinsellik var cinsellik var dedi, kimisi yakar kimisi yakamaz dedi
Bel bolgemde var valla.
Bende anlamadım.
dDdogursam ne olur bilmiyorum : (
Ben 4 yıllık evliyim... evlendiğimde 43 kiloydum şuan 48 ( ama 5 kiloyu daha bu yıl anca alabildim ) keşke bende kilo alsam...konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
çok basit bi sorum var, neden evlendikten sonra kilo alınıyor ? birdenbire iki porsiyona mı geçiyorsunuz yoksa cinsellikle mi ilgili(ki bence çok saçma ama aklıma başka ihtimal gelmiyor)
hani bi de üç beş kiloda değil, kiminle konuşsam yüzde doksanı evlendikten sonra en az 5 kilo aldığını söylüyor.
evlenip kilo alan ablalarım neden
Bel bolgemde var valla.
Bende anlamadım.
dDdogursam ne olur bilmiyorum : (
evlendikten sonra bir senede 10 ar kilo aldık eşimle. sebebi düzenli yaşam. sevgiliylen her gün gezerdik evde oturmaya başladık. üzerine ah ben çok güzel pasta yaaparım aman benim kol böreğim efsanedir diye diye yedik ne bulduysak :) sonuç 10ar kilo :)konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
çok basit bi sorum var, neden evlendikten sonra kilo alınıyor ? birdenbire iki porsiyona mı geçiyorsunuz yoksa cinsellikle mi ilgili(ki bence çok saçma ama aklıma başka ihtimal gelmiyor)
hani bi de üç beş kiloda değil, kiminle konuşsam yüzde doksanı evlendikten sonra en az 5 kilo aldığını söylüyor.
evlenip kilo alan ablalarım neden
Aman iyi be:)Ciddi olmadigini farzediyorum. Ciddiysen de insan anatomisiyle ilgili birseyler okumani tavsiye ederim. Yarin bir gun cocuk buyuteceksin bazi seyler hakkinda az fikir sahibi olursun hem.
Sacmalamiyorum. Kelimelerimize biraz daha dikkat edersek iyi olur.Öyle şey olmaz. Yiyip yiyip yatmaktan o, cinsel ilişkiyle bel bölgen genişlemez saçmalama.
Sacmalamiyorum. Kelimelerimize biraz daha dikkat edersek iyi olur.
Ben sadece duydugumu söyledim.
Sacmalamiyorum. Kelimelerimize biraz daha dikkat edersek iyi olur.
Ben sadece duydugumu söyledim.
Ben sadece gözlemlediğim bir şeyi paylaştım. Zaten burada bilimsel verilerle yorum yapmak zorunluluğu yok. Sıradan kimseleriz ve naif fikirlerimizi, görüşlerimizi paylaşıyoruz.Evlenmeden cinsellik yaşayanlar da mı kilo alıyor?
Bu yazdığınızın bilimsel temeli yok. Yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?