neden ??

Cinsellikten dolayı değil. Yeni evli kadın biraz eşine marifetini göstermek ister, en başlarda. Evlenmeden önce birlikte yaşayan bir arkadaşım vardı, kız evlendikten sonra 180 derece döndü. Normalde mutfağa bile girmeyen kız evlendikten sonra mantı, baklava açmaya, sarma sarmaya falan başladı. Bu bizim kültürümüzde evlenmeye yüklenen anlam, domestik kadın imajından mı kaynaklı oluyor bilemiyorum. Ama yemekten dolayı kilo alınıyor, öyle olsa düzenli cinsel ilişkisi olan her kadın kilo alır.

düzenli bir hayata geçiyorsun çünkü ve mutluysan da hemen kilo almaya başlıyorsun

Bel bolgemde var valla.
Bende anlamadım.
dDdogursam ne olur bilmiyorum : (

Ciddi olmadigini farzediyorum. Ciddiysen de insan anatomisiyle ilgili birseyler okumani tavsiye ederim. Yarin bir gun cocuk buyuteceksin bazi seyler hakkinda az fikir sahibi olursun hem.

Benim esim de evlenirken cok zayifti çöptü yani evlendik belli bi duzeni oldu 15 kilo aldi adamcagiz bende evlenmeden surekli abur cubur yiyodum ole yemek yemezdim ama evlenince herseyi düzenli bi sekilde yemeye basladim veee 5 kilo verdim

Ben 4 yıllık evliyim... evlendiğimde 43 kiloydum şuan 48 ( ama 5 kiloyu daha bu yıl anca alabildim ) keşke bende kilo alsam...
Eşimde 79 kiloydu evlendiğimizde... şuan 85 kilo...
Ben kilo almaya çalışıyorum eşim vermeye çalışıyor

47 kilo iken şu an 54 um ;(

Çok değil ama 7 kilo almak da nedir arkadaş

Allahtan hala göbeğim dışında fit sayılırım

Nedeni düzenli hayat

Ben ilk sene 5 kilo almıştım, film eşliğinde yenen abur cuburlar yüzünden :) sonra iki ayda diyet yapıp vermiştim.

Bende kilo aldim esimde.sebebi iste calisiyorm gec cikiyoruz ve eve gel yemek pisir falan gec saate kaliyo yemek bazen 8 bazen 8 bucuk.eskiden 7de cikip eve geldiginde yemek hazir otur ye miss.

evlendikten sonra bir senede 10 ar kilo aldık eşimle. sebebi düzenli yaşam. sevgiliylen her gün gezerdik evde oturmaya başladık. üzerine ah ben çok güzel pasta yaaparım aman benim kol böreğim efsanedir diye diye yedik ne bulduysak :) sonuç 10ar kilo :)

Ciddi olmadigini farzediyorum. Ciddiysen de insan anatomisiyle ilgili birseyler okumani tavsiye ederim. Yarin bir gun cocuk buyuteceksin bazi seyler hakkinda az fikir sahibi olursun hem.
Aman iyi be:)
Ben de sadece doğumda olur diye biliyordum ama aldığım 2 kiloyu millet heme anladı bende anlamadım. Normalde anlamazlardi

Sacmalamiyorum. Kelimelerimize biraz daha dikkat edersek iyi olur.

Ben sadece duydugumu söyledim.

E yani saçma olan şeye ne diyeyim, saçma. Duyduğun her şeye inanacak mısın? Senin mantığına göre hayat kadınlarının falan bellerinin gepgeniş olması lazım, malum sürekli cinsel ilişkiye giriyorlar.

Güzel soru. :)

Abim, bir kadının en zayıf olduğu zamanin, evlendiği günkü kilosu olduğunu iddia eder

Daha da fazlasi... Erkegin, nikah memurunun, bu hanımı eş olarak kabul ediyor musunuz sorusuna "evet" yanıtı vermesiyle kadının o salisede otomatikman +5 kilo aldığını söylüyor.

Not: 10 senelik evliler, yengem 2-3 kilo aldı, abim 10

Kendi cevabıma gelince, arkadaşların dedikleri durumlar (düzenli yemek yapmak, akşam oturmaları, atıştırmalar ...) üstüne doğum kontrol hapı ile birkaç ayda 5 kilo aldım.

Evlenmeden cinsellik yaşayanlar da mı kilo alıyor?

Bu yazdığınızın bilimsel temeli yok. Yanlış.
Ben sadece gözlemlediğim bir şeyi paylaştım. Zaten burada bilimsel verilerle yorum yapmak zorunluluğu yok. Sıradan kimseleriz ve naif fikirlerimizi, görüşlerimizi paylaşıyoruz.

Hamaratlık edip çeşit çeşit yapınca yeniliyor haliyle. Birde cinsellikle de şöyle bir alaka var ilişki sonrası benim karnım çok şişiyordu. Ne zaman küssek ilişkiye girmediğim için göbek gidiyor doktora sordum tıpta böyle bişey yok ama açıklanamayan sebebi bilinmeyen şeylerde olabiliyor, buda öyle bişey dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…