- 11 Mayıs 2017
- 9
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi anaKarenina
-
25 yasına kadar kilom 50 yı gecmedı spor yapmam, yemem ıyıdır ama metabolızmam ıyı calışır, 25 ten sonra bır ara 58 e kadar cıktım aynı duzende devam edıyordum sadece iş geregı sureklı masa basındaydım ve hareket alanım kısıtlanmıstı sonra evlendım falan fılan 55 ile hamıle kaldım gebe ıken yaklaşık 14 kg aldım ve dogum yapalı 13 ay gectı su an 58-59 kıloyum , dogum sonrası emzırmedım spor yıne yok dıyet hayatımda hıc olmadı ve eskıye nazraan 4 kg kaldı vucutta ama bu zaten benım ıdeal kılom boy 170 cunku...konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
çok basit bi sorum var, neden evlendikten sonra kilo alınıyor ? birdenbire iki porsiyona mı geçiyorsunuz yoksa cinsellikle mi ilgili(ki bence çok saçma ama aklıma başka ihtimal gelmiyor)
hani bi de üç beş kiloda değil, kiminle konuşsam yüzde doksanı evlendikten sonra en az 5 kilo aldığını söylüyor.
evlenip kilo alan ablalarım neden
Cinsellik kısmı benide düşündürüyor. Çok zayıf bir arkadaşım ne yerse kilo alamıyordu. Özel diyetler uyguluyordu, ama nafile. Kolları o kadar inceydiki yazn tişört giyinemiyordu utandığından. Evlendi diba gibi oldu. Bence cinsellik, hormonlar etkiliyor.konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
çok basit bi sorum var, neden evlendikten sonra kilo alınıyor ? birdenbire iki porsiyona mı geçiyorsunuz yoksa cinsellikle mi ilgili(ki bence çok saçma ama aklıma başka ihtimal gelmiyor)
hani bi de üç beş kiloda değil, kiminle konuşsam yüzde doksanı evlendikten sonra en az 5 kilo aldığını söylüyor.
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
yok öyle sacma birsey nerden duyuorsunuz bunlari.... dogumdan sonra genisleme olabilir1 aylık evliyim. 2 kilo aldim.
Sürekli abur cubur yiyoruz yemekten sonra.
Tek neden bu.
Bide ben evlendikten sonra kalça kisminda hani o bel kemiğimiz var ya orda genişleme olur diye duydum bir kaç kişiden
Asli var mi acaba.
Ben 2 kilo aldığım halde genişleme var karin bolgemde. Herkez kilo almisin diyor ki normalde 2 kilo aldigimi kimse anlamaz di. Bende anlamadım
Cinsellik kısmı benide düşündürüyor. Çok zayıf bir arkadaşım ne yerse kilo alamıyordu. Özel diyetler uyguluyordu, ama nafile. Kolları o kadar inceydiki yazn tişört giyinemiyordu utandığından. Evlendi diba gibi oldu. Bence cinsellik, hormonlar etkiliyor.
çay
eşim de ben çaykolik olunca, bir demlik çayı birlikte devirecek partneri de bulunca, e çay de yalnız içilmeyince olan oldu.
ama bana oldu, arkadaş kilo almak için doktor spor salonu gezenlerden olduğu için.
nitekim ben de diyetteyim, çayı bıraktım, sade kahvaltıda içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?