neden ??

Evlenmeden cinsellik yaşayanlar da mı kilo alıyor?

Bu yazdığınızın bilimsel temeli yok. Yanlış.

Çünkü özene bezene yemek hazırlıyosun :)) gerçi ben doğurdum da ama 50 kiloyum :) eşim 22 kilo aldı bu süreçte. Ben çok dikkatliyim bu konuda

Evlenip kilo alanlar var çevrem de. Kesinlikle ben almazdım ilk geceden hamile kalmasaydım tabi

Eki Görüntüle 2000473

Çok tatlısın

Çayı değil yanındakileri bırak

Bak masamda bardak yalnız

ya damdan biliyorum da yapamıyorum hakikaten, o çay keyfini seviyorum.
çay rejimi ama hakikaten işe yarıyor, çay yoksa yanındakileri de aramıyorsun.
bir de ben bu saydıklarımı çaysız da asla tüketmem yani, gidip bir kek yemem mesela, ama çayın yanına bir kaç dilim götürürüm, çok da efsane bir lezzet olur.

Okuyunca ben yazdım sandım :) Hamile kalma kilomuz, doğumda aldığımız kilo, güncel kilomuz, boyumuz ve galiba yaşımız bile aynı.

Ben 2 yılda yaklaşık 10 kg aldım buna 2 ve 2,5 aylıklarda sonlanan 2 hamilelik 1isi ikiz.. biri başarısız 2 tüp bebek tedavisi hormonlar falan filan.. Başkalarını bilmiyorum ama benim nedenim buydu..

Kötü, dikkatsiz beslenme
Yani işten çıkıp aç gelince insan ne bulursa onu yiyor
İşyerinde yenen öğle yemeği cabası oluyor
20 yaşındayken vücudunuz bunları yakabilir ama 30ken spora gitmeniz gerek
Ben 29um metabolizmam düşmesin diye daha sık ve uzun gidiyorum spora
Un, şeker, kötü karbonhidrat yemiyorum. Meyve, sebze, et ,tam tahıl , chia vb tohumlar yiyorum
İşten gelince fırında tatlı patates + sarımsaklı limonlu brokoli salatası yerim mesela
Kafein maalesef koptum gidiyorum her gün çay kahve allah bilir kaç bardak
Yani tek olunca insanın ne yediğine daha çok özen gösterecek vakti oluyor
Hele çalışan ve çocuklu insanların zaten hiç vakti yok

geç saatte yemek (ilk dönem işten en erken 20:00 en geç 22:30 da çıkan bir erkek ve "ay tek başına yemesin onu bekleyeyim beraber yiyelim diyen bir kadın)
abur cubur
ilk hevesle mutfakta döktürmek sonra onlar ziyan olmasın diye tüketmek
en önemlisi doğum kontrol hapı

ben yukarıdakilerin kurbanıyım.

evlenince niye kilo alınsın.
yeme düzenin değişmediği sürece kilo almazsın

evlendiğimde 50 kiloydum 6 yıl sonra hala 50 kiloydum, doğumda aldım verdim, şu an 12 yıllık evli ve 55 kiloyum ama evlilikten değil sigarayı bırakınca çereze abanmaktan.
ayrıca genişlemedim de 10 yıllık eteklerim, pantolonlarım var hala giydiğim.
eşime gelince, o aşırı zayıftı evlendiğimizde, 15 kilo aldım bugüne kadar ama anca normal insan kıvamına geldi, e zaten 40 yaşında adam artık normal yani :)

Elmas bütün enteresan şeyleri de sen duyuyorsun he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…