- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi anaKarenina
-
Ben de çaykoliğim
Çayı niye bıraktın ki
Şekerli mi içiyorsun
Evlenmeden cinsellik yaşayanlar da mı kilo alıyor?Cinsellik kısmı benide düşündürüyor. Çok zayıf bir arkadaşım ne yerse kilo alamıyordu. Özel diyetler uyguluyordu, ama nafile. Kolları o kadar inceydiki yazn tişört giyinemiyordu utandığından. Evlendi diba gibi oldu. Bence cinsellik, hormonlar etkiliyor.
Okuyunca ben yazdım sandım :) Hamile kalma kilomuz, doğumda aldığımız kilo, güncel kilomuz, boyumuz ve galiba yaşımız bile aynı.25 yasına kadar kilom 50 yı gecmedı spor yapmam, yemem ıyıdır ama metabolızmam ıyı calışır, 25 ten sonra bır ara 58 e kadar cıktım aynı duzende devam edıyordum sadece iş geregı sureklı masa basındaydım ve hareket alanım kısıtlanmıstı sonra evlendım falan fılan 55 ile hamıle kaldım gebe ıken yaklaşık 14 kg aldım ve dogum yapalı 13 ay gectı su an 58-59 kıloyum , dogum sonrası emzırmedım spor yıne yok dıyet hayatımda hıc olmadı ve eskıye nazraan 4 kg kaldı vucutta ama bu zaten benım ıdeal kılom boy 170 cunku...
yanı bellı yastan sonra metabolızma yavaslıyor, kımı duzensız yasamdan duzenlı yasama evlendıkten sonra gectıgı ıcın yemek oranı artıyor, spor hareket yoksa metabolızmada yavaslayınca bırde dogum yapınca ıster ıstemez kılo alıyorsun yanı bu ısın evlılıkle degıl yasla alakası var aslında ve kendı fızıkı yapınla..
Ben 2 yılda yaklaşık 10 kg aldım buna 2 ve 2,5 aylıklarda sonlanan 2 hamilelik 1isi ikiz.. biri başarısız 2 tüp bebek tedavisi hormonlar falan filan.. Başkalarını bilmiyorum ama benim nedenim buydu..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
çok basit bi sorum var, neden evlendikten sonra kilo alınıyor ? birdenbire iki porsiyona mı geçiyorsunuz yoksa cinsellikle mi ilgili(ki bence çok saçma ama aklıma başka ihtimal gelmiyor)
hani bi de üç beş kiloda değil, kiminle konuşsam yüzde doksanı evlendikten sonra en az 5 kilo aldığını söylüyor.
evlenip kilo alan ablalarım neden
Ben de inanmadım . Ama bende de genisleme var eski halime oranlayok öyle sacma birsey nerden duyuorsunuz bunlari.... dogumdan sonra genisleme olabilir
evlenince niye kilo alınsın.konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
çok basit bi sorum var, neden evlendikten sonra kilo alınıyor ? birdenbire iki porsiyona mı geçiyorsunuz yoksa cinsellikle mi ilgili(ki bence çok saçma ama aklıma başka ihtimal gelmiyor)
hani bi de üç beş kiloda değil, kiminle konuşsam yüzde doksanı evlendikten sonra en az 5 kilo aldığını söylüyor.
evlenip kilo alan ablalarım neden
yaş 32Okuyunca ben yazdım sandım :) Hamile kalma kilomuz, doğumda aldığımız kilo, güncel kilomuz, boyumuz ve galiba yaşımız bile aynı.
Cinsellik zaten kalori yaktıran bir eylem, o yenen tatlının çoğu da yakılır herhalde.Bence cinsellikle tek alakası gece enerji olsun diye tatlıları gömmek olabilir
1 aylık evliyim. 2 kilo aldim.
Sürekli abur cubur yiyoruz yemekten sonra.
Tek neden bu.
Bide ben evlendikten sonra kalça kisminda hani o bel kemiğimiz var ya orda genişleme olur diye duydum bir kaç kişiden
Asli var mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?