Ya erkeklwr benden hoslandigini yada sevgili olmak istediklerini direk soyluyolar zaten benin rahatsiz oldugun konu bende güzel olduğumu düşünmüyorum zaten neden hoslaniyolar bende bilmediğim bilmediğim var sadece kendimi baz almıyorum yani kendimi övmek için bu soruyu sormadimBelkide yanılıyorsundur
Bence AslanBurç ikizler mi?
Ama ama c.tesi akşamı evde ne yapalım bizGeyik ban yapar.
Biraz anlatsana neden benMerhaba , öncelikle bu konuyu açma nedenim aman çok güzelim , erkekler benden çok hoşlanıyor yhaaadeğil . Ama girdiğim ortamlarda erkekler bana çok ilgi gosteriyolar ve genelde hepsiyle konuşuyorum (arkadaş olarak ) ama onlar hep benimle sevgili olmak istediklerini falan söylüyorlar. Sizce neden ben çok güzel olduğumu düşünmüyorum hatta güzel bile olduğumu düşünmüyorum bunu kiz arkadaşlarım da farkında. 3,4 günlük takıldığım bir kiz sende farklı bir aura var ama sen bunu farkedene kadar öleceksin dedi . Yani sizce ben neden boyleyim neden kendimi farkina varamiyorum .Erkekler benden hoslanarak bana yaklastiklarinda hep kendimi sorguluyorum Neden benden hoşlanıyorlar acaba falan ve bu ilkokuldan itibaren böyleydi ve şunu da soyliym bu çocuklar genelde hep yakışıklı ve ortamlarında popüler insanlar bana yardim edin sizce neyi göremiyorum. Bir erkek bir kiza Neden yaklaşır istese çok daha güzellerini bulabilecekleri halde...
Ben ikizler kadını işveli cilveli olur. Ondan erkekler ilgileniyordur dedim. Ben aslanım. Böyle bir konu kessen açmam.Bence Aslan
Gençsin, güzelsin seni üzerim, haftasonu aktivitesi---->https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/geyik-sohbeti.308/Ama ama c.tesi akşamı evde ne yapalım biz
Ben ikizlerim neden sordunuz merak ettimBurç ikizler mi?
12 den vurmuşumBen ikizler kadını işveli cilveli olur. Ondan erkekler ilgileniyordur dedim. Ben aslanım. Böyle bir konu kessen açmam.
İkizler kadını kadın kadındır. İşveli cilvelidir. Erkeklerin ilgisini çeker diye.Ben ikizlerim neden sordunuz merak ettim
Sen de gelirsen olur. Sabah yurek yedim de.Gençsin, güzelsin seni üzerim, haftasonu aktivitesi---->https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/geyik-sohbeti.308/
Ben öyle değilim ama yorumunu sevdimİkizler kadını kadın kadındır. İşveli cilvelidir. Erkeklerin ilgisini çeker diye.
Peki madem güzel değilim diyorsunYa erkeklwr benden hoslandigini yada sevgili olmak istediklerini direk soyluyolar zaten benin rahatsiz oldugun konu bende güzel olduğumu düşünmüyorum zaten neden hoslaniyolar bende bilmediğim bilmediğim var sadece kendimi baz almıyorum yani kendimi övmek için bu soruyu sormadim
Benim tanıdığım ikizler kadınları öyle. Sende de vardır mutlakaBen öyle değilim ama yorumunu sevdim
Neden çirkin olma korkun var ki . Kendini güzellik olarak algılayan sensin . Dalga değil ya beğenmezlerse diye korkuyorsunHepinizi alıntı yaparak cevap veremiyormuyuz anlatamıyorum herhalde bem aman çok güzelim diye konu acmadimki ben sadece neden bu kadar erkek bir kadına bu kadar cok yaklaşır diye sordumsiz sorunuza gittiyse herhangi bir kadını baz alarakta cevaplayabilirsiniz ne diym yani iki saat vurguladım kendimi güzel hissetmediğim halde diye hem burda bunları yazmak yada sizin beni güzel zannetmeniz bana ne kazandırır.Benim derdim insanların benden fazla Bi beklentisi var gibi geliyo sanki konussam yani bir şey soyliycekmisim gibi yada bir gun cirkin gelsem onlara benimke dalga geciceklermis gibi .Benim hayatın bu platformdan ibaret değil arkadaşlar sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?