Neden???

member: 250115"]Ay sen ciddisin [/QUOTE]
Sen hayal aleminde yasiyosun herhalde ay sen ciddisinler falan kendine gel

O kadarrrr meraaakk ediyorum ki suan nolurrr ablamm bana birr fotoğğraff (ciddiyim)
Enerjin güzeldir kesinlikle inaniyorum bu enerji olayına,sempatik sıcakkanlısındır

O tarz çocuklar değiller yani o kadar ileriye gitmezler ve gidemezler çünkü benim sinirlarimin olduğunu bilirler yaşımiz itibariyle de olmaz
O tarz derken ne tarz insanlar? Tam ergenlikten yeni çıkılmış, hormonlarını yeni kontrol etmeye başlamış dönem , eğer 18-22 aralığındaysan.
Bu yaslarda ve sonrasında kız arkadaşıyla birliktelik yaşamak için kimsenin 'serseri stayla,zengin bilmemnesi' olmasına gerek yok ki. Boş bir öğrenci evi ve 'sevgiliyiz biz' kılıfı yeterli.
Ayrıca yeni bir ortama girdiğinde böyle şeylerle karşılaştigini söylemiştin. Seni tanimayan-aileni bilmeyen- cinsellik konusunda sınırların hakkında münazara etmediğin adam nereden bilebilir ki senin sınırlarını?kaldı ki ne sınırlar aşılıyor gençlikte :)
Bence sorunun cevabı burada olabilir.
Benim de bir ev arkadaşım vardı. Kız obezite sinirindaydi, güzel ama Tontis bir kızdı. Mahallenin fırınindan okulun minibüs soforune,telefoncudan fotokopiciye aklına gelebilecek her türden erkek kizin peşinde gezerdi,birkaç ayrı sevgilisi vardı,şehir dişlarinden gelirlerdi.hangi ortama girse en az bir av bulurdu peşinde koşacak. Ben de başta aura maura derdim ama aynı eve çıkınca o işin öyle olmadığını anladım :) sen ciddiye al bence benim dediklerimi...
Bu arada herkes bir burç tahmininde bulunmuş.
Ben de kova ve terazi diyorum. Burcun ne hakikaten?

Allah herkesi çok mutlu etsin benim derdim bu degil ki ben güzelim evliliğim de güzel olsun sevgilim de yakışıklı olsun falan...
Senin derdini cidden cozemedim. Her seye yok bu olmaz , boyle yapmazlar diyorsun. Erkeklerin istediklerini almak icin neler soyledigini , neler yaptigini bilsen sasardin.

Yasin kucukse yanlis iliskilere gerek yok. Guzel olup olmadiginin anlamanin yolu; erkeklerin sana bakmasindan gecmiyor. Kadinlar da sana bakiyorsa iste o zaman guzelsindir .

Popularite de guzellige bakmaz. Iste onda farkli bir aura gerekir.

Derdini daha güzel anlatabilirdin . Sürekli güzellik kelimesini veya erkekler hemen sevgili olmak istediklerini söylediler vs görmek biraz abartılı olmuş.

Kadın olarak düşün derim sana direkt yürüyen kişinin derdi sevgi midir ?

Bazı kadınlar cok güzel ama itici.bazilariysa daha cana yakın ve cazibeli.bunun güzellikle cirkinlikle bir alakası yok.böyle şeylere kafanı takma canım.hayatını yaşa))

Bu ne ya buda dertmi Allah aşkına demekki çok göze batacak şekilde giyiniyorsun makyaj yapıyorsun insanları suzuyorsun gülücük atıyorsun cilvesi yapıyorsun yoksa kimse boşu boşuna yaklasmaz heleki kalabalık ortamlarda yaklasamaz demekki yol veriyorsunuz buna bide arkadaş olarak konuşuyorsunuz e tabi onların böyle yapmaları normaldir

Yay im ben yukselenim akrep

Erkekler cevrelerindeki kadınlara zarf atarlar. Güzel bulsalar da bulmasalar da Avcı gibi yaklasirlar. Sana özel değil bu erkeklerin klasik elde etme yöntemleri.

Yol vermek ne kadar igrenc bir tabir.Yol vermiş olsam gelip buraya rahatsız olduğumu ve acaba neden böyle olduğumu sormazdim

Insanlar kendilerinde böyle şeyle olmayınca inanamamalari normal yani seni de anlıyorum hıncını aldiysan gidebilirsin
Adın sanın belli değil, fotoğrafın yok hazır kimsenin seni tanımadığı görmediği yer bulmuşken ego kasayım diyorsun, umarım hayallerini burada yaşayıp mutlu olmuşsundur

Bence sen açtığın konunun içeriğini bi oku seninki daha iğrenç kimse kimseye durup dururken sevgili olalım demez demekki oyle seyler yapiyorsunki onlarda sana sevgili olmayi teklif etmekten kendilerini alikoyamiyorlar burdaki insanlar ne bilsin senin yaşam tarzını? ???

Yol vermek ne kadar igrenc bir tabir.Yol vermiş olsam gelip buraya rahatsız olduğumu ve acaba neden böyle olduğumu sormazdim[/Q

Aslinda guzel seylerden bahsetmis yol veriyorsun diyince yanlis anlamissiniz yoksa giyinmek makyaj yapmak isve cilve zaten hos seyler.

Bayiliyorum boyle sığ düşüncelere devam et

Senin bu saçma konun kadar bi konu daha görmedim bi derdim vara yazmış bide millet nelerle uğraşıyor hiç okuyup utandınmi neymiş ay erkekler beni çok beğeniyor ay sevgili olmak istiyorlar ay ben ne yapacam o zaman dizini kır evindeotur kimSe seni görmemiş olur

Bu saçma konuyu okuma o zman tatlım geri kalan konulara bak gözüne zorlami soktular benim konumu yazık bu "saçma"konu için neler yazmissin bir de yorma kendini bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…