Neden???

Ya soylemiym soylemiym diyorum ama bana bütün ters yazanlari begenmissin ve ablacim bu kadar mi zoruna gitti bazı şeyler harbi her hareketinden ergenlik akiyo

Ya soylemiym soylemiym diyorum ama bana bütün ters yazanlari begenmissin ve ablacim bu kadar mi zoruna gitti bazı şeyler harbi her hareketinden ergenlik akiyo
Yalnız bu egoyla yaklaşıyorsan bence o aura değil.
Bu nasıl çirkin bir davranıştır?

Yaşınızı yazdınız mı bilmiyorum her yorumu tek tek incelemedim,ama belli yaşlarda erkekler iki gülüş görünce ''hoşlandım'' diyorlar.Çok kafanıza takmayın her hoşlanıyorum diyeni,bugün size yazarlar yarın başkasına,hoşunuza giden biri olursa da takılırsınız ne güzel

Biz de bir seyler yazdik ama cok uzatmadik mi?
Kendisi onu pohpohlamayinca saldırmaya başladı e ne yapayım cevap vermiyim mi ama yok zamanımı çaldı ugrasamam beklesin o daha burda millete laf yetiştirsin haksız konusunda başı gerçekten dertte olsa amenna ama yok bunun ki başka bişey neyse çok zamanımı aldı dahada yazmam beklesin dursun

Bildirimler engellendiiiii
Hay nerden yazdım konuya, iyice kavgaya dönüştü sakin olunnnn hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…