Ya soylemiym soylemiym diyorum ama bana bütün ters yazanlari begenmissin ve ablacim bu kadar mi zoruna gitti bazı şeyler harbi her hareketinden ergenlik akiyoGerçekten sıktın canım ama sorun değil... çünkü senin önemli dertlerin cevabını bulman gereken soruların var. Ama cevap araman gereken sorunlarının başında hatta sonunda bile aura sorunsalı yok emin ol tatlımnite nite
"Kankan" bitti sen mi başladın ?Asıl Sen cocuksun insanları EGonu tavan yapmak için ugrastirip zamanlarını çalıyorsun
Yalnız bu egoyla yaklaşıyorsan bence o aura değil.Ya soylemiym soylemiym diyorum ama bana bütün ters yazanlari begenmissin ve ablacim bu kadar mi zoruna gitti bazı şeyler harbi her hareketinden ergenlik akiyo
Ya canım bırak şunu insanlar ne derterle uğraşıyor oda gelmiş ne diyor konuşma cevap bile vermeYav he he
Haklısın canım harcadığımız vakte yazıkYa canım bırak şunu insanlar ne derterle uğraşıyor oda gelmiş ne diyor konuşma cevap bile verme
Yazık çıkışı hala bulamadın herhalde hala yaziyosunYa canım bırak şunu insanlar ne derterle uğraşıyor oda gelmiş ne diyor konuşma cevap bile verme
Bu şey durumu değil mi ya körler sağırlar birbirini ağıtlar falan ne dersinizHaklısın canım harcadığımız vakte yazık
Daha 5 yasında moda ikonu imiş. Nerden aklınıza geldi.AA bakın Aleyna tilki geçiyor
Yazık sende hala bekliyon belki biri beni pohpohlar diye ama cahili işte bi kere konuya bak hiç gulecegim yoktuYazık çıkışı hala bulamadın herhalde hala yaziyosun
Biz de bir seyler yazdik ama cok uzatmadik mi?Yazık sende hala bekliyon belki biri beni pohpohlar diye ama cahili işte bi kere konuya bak hiç gulecegim yoktu
Hepinizi alıntı yaparak cevap veremiyormuyuz anlatamıyorum herhalde bem aman çok güzelim diye konu acmadimki ben sadece neden bu kadar erkek bir kadına bu kadar cok yaklaşır diye sordumsiz sorunuza gittiyse herhangi bir kadını baz alarakta cevaplayabilirsiniz ne diym yani iki saat vurguladım kendimi güzel hissetmediğim halde diye hem burda bunları yazmak yada sizin beni güzel zannetmeniz bana ne kazandırır.Benim derdim insanların benden fazla Bi beklentisi var gibi geliyo sanki konussam yani bir şey soyliycekmisim gibi yada bir gun cirkin gelsem onlara benimke dalga geciceklermis gibi .Benim hayatın bu platformdan ibaret değil arkadaşlar sakin olun
Squat yapıyorsan demek ki :)
Yazdıklarından sonra beğenenler görünce bana bu gülme geldiYalnız bu egoyla yaklaşıyorsan bence o aura değil.
Bu nasıl çirkin bir davranıştır?
Espri yaptığımı sanmıyorum yalnız.Yazdıklarından sonra beğenenler görünce bana bu gülme geldi
Evet en az sana cevap vermem kadar komik çünkü ha duvarla konusmusum ha senleYazık sende hala bekliyon belki biri beni pohpohlar diye ama cahili işte bi kere konuya bak hiç gulecegim yoktu
Kendisi onu pohpohlamayinca saldırmaya başladı e ne yapayım cevap vermiyim mi ama yok zamanımı çaldı ugrasamam beklesin o daha burda millete laf yetiştirsin haksız konusunda başı gerçekten dertte olsa amenna ama yok bunun ki başka bişey neyse çok zamanımı aldı dahada yazmam beklesin dursunBiz de bir seyler yazdik ama cok uzatmadik mi?
Senin yazdıklarını b egenenleri güldüm zaten onlar cevabı sana vermişler bol bakalım hangi bitirim ikili beğenmiş boşuna ergen demiyorumEspri yaptığımı sanmıyorum yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?