2 saat öncede yazmiycaktin ama hala yaziyosun ama tatlimKendisi onu pohpohlamayinca saldırmaya başladı e ne yapayım cevap vermiyim mi ama yok zamanımı çaldı ugrasamam beklesin o daha burda millete laf yetiştirsin haksız konusunda başı gerçekten dertte olsa amenna ama yok bunun ki başka bişey neyse çok zamanımı aldı dahada yazmam beklesin dursun
12 sayfa boyunca pohpohlayan olmadi zaten ama kimse bu kadar uzatmadi. Belli ki yasi kucuk. Ogrenecegi seyler var ama bu sekil de uzerine giderek degil.Kendisi onu pohpohlamayinca saldırmaya başladı e ne yapayım cevap vermiyim mi ama yok zamanımı çaldı ugrasamam beklesin o daha burda millete laf yetiştirsin haksız konusunda başı gerçekten dertte olsa amenna ama yok bunun ki başka bişey neyse çok zamanımı aldı dahada yazmam beklesin dursun
Kimsenin yaşını bilmeden böylesi yorumlar yapmak...Senin yazdıklarını b egenenleri güldüm zaten onlar cevabı sana vermişler bol bakalım hangi bitirim ikili beğenmiş boşuna ergen demiyorum
Öğreneceği çok şey varsa ona göre cevap versin ha uzatmam gerekirsede uzatirim12 sayfa boyunca pohpohlayan olmadi zaten ama kimse bu kadar uzatmadi. Belli ki yasi kucuk. Ogrenecegi seyler var ama bu sekil de uzerine giderek degil.
Ya senin gibi bir insan bana ne ogretebilirki iki kelimeyi bi araya getiremiyosunÖğreneceği çok şey varsa ona göre cevap versin ha uzatmam gerekirsede uzatirim
İnanın değmez ben anladım ona cevap vermiyorum artık arkadasimKimsenin yaşını bilmeden böylesi yorumlar yapmak...
Bende gelemiyorum böyle münakaşalara . Konu amacından sapmış . Konudan çıkıyorum.İnanın değmez ben anladım ona cevap vermiyorum artık arkadasim
Ciksana o zaman konumdan sana birsey diym mi harbi normal değilsin psikolojik sorunların var senin anlama güçlüğü cekiyosun dünya burdan ibaret değil git ufkunu genislet biraz ne okuduğundan anlarsın ne gelip saldirmaktan başka adam akıllı cevap verirsin niye bu kadar zoruna gittiyse bazı şeyler sanki gel beni öv dedim .Dünyanın en cirkin ,en yalnız,en mutsuz insanisin herhalde başka Bi neden bulamadim bu garip ve anlamsız yukselmene...İnanın değmez ben anladım ona cevap vermiyorum artık arkadasim
Evet haklısınız kulağıma erkeklerin hakkimda böyle konuştuğu gelmişti gruptaki kızlardan cevabınız için tesekkurlerSquat yaptığın için sen sessiz olsan da ortamlarda squatın konuşuyor olabilirmalum bazı erkekler de bu kısım beyin hücrelerini devre dışı bıraktığı için tavuk görmüş gelincik gibi ağızlarının suyu akıyor.
Bi süre dar pantolonlar giyme veya üstüne uzun kaban ya da salaş kazak tarzı şeyler giy yani squat alanını kamufle et bakalım talepler devam edecek mi:)
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkürler kolay elde edilebilir olduğum izlenimini verdigimi düşünmüyorum çünkü erkekler bana yaklasiyokrn daha hassas ve nazik davraniyolar yani canimli cicimli de değil lan li lunluda değil çünkü kolay elde edilebilir izlenimli arkadaslarim da var ve benden hoşlananlar ona kötü demiym ama sanki erkekmis yada degersizmis gibi davraniyolar. Benim egitim yerim normal okullarsan daha farklı yani daha kültürlü ve eğitim seviyesi iyi olan ailelerin çocuklarıyla aynı ortamda öğrenim görüyorum ve bu çocuklar yakışıklı ve kendinden emin ben bu yüzden neden ben diyorum yani eğitim ve kültür seviyelerimiz ayni ama bir erkek daha güzelini bulabilecekken neden daha az güzelini isterkiSebebi sizin enerjinizin yüksek olması, tatlı ve sempatik bir insan olmanız olacağı gibi gerçekten kolay elde edilir bir kadın imajı yaratıyor olmanız da olabilir. Türkiye’de kadın erkek ilişkilerinde, en medeni insan bile oğlum bana mesaj atmış, demek ki bana yürüyor, noktasına çok kolay gelebiliyor. Eğer ilk adımı sizin attığınız, sıcak, yakın ilişkileriniz varsa karşınızdaki erkek bunu bir sinyal olarak algılayıp sizden hoşlanmaya başlıyor, o gözle bakıyor olabilir. O konuda pek seçici değiller, özellikle o yaşlarda.
Bu arada eğer ilkiyse problem yok, ama ikinci söylediğimse farkına varmanız bence iyi olur; ileride ilişkilerinizde problem yaşamamak için.
Bir de öyle insanlar değiller, cümlenize 27 yaşında 13 senedir ailesinden ayrı yaşayan bir kadın olarak “Ah canım, kıyamam.” demek istiyorum izninizle :) Zamanla göreceksiniz, insanların size gösterdikleriyle arkanızdan dönen muhabbetlerin ne kadar farklı olabildiğini.
Eğer bu durumla ilgili bir probleminiz varsa belki birkaç olay anlatabilirsiniz, onların üzerine yorum yapılır. Bu tarz bir soruş şekli geyikten başka yorum yapma şansı bırakmamış :)
Yorum yapanların yarısı bunu söylemiş zaten. Sen de aynaya bakarsan dikkat çekip çekmeyeceğini görür ister kapatır ister açarsın. Yaşım müsaade etmez dediğine göre ergenlikteysen çevrendeki çoğu kız çirkin ördek yavrusu modundadır. Birkaç sene sonra auran kaybolabilir yani seni sollayıp geçerler. O zaman kurtulursun bu rahatsız eden erkek ilgisinden .Evet haklısınız kulağıma erkeklerin hakkimda böyle konuştuğu gelmişti gruptaki kızlardan cevabınız için tesekkurler
Evet haklısınız kulağıma erkeklerin hakkimda böyle konuştuğu gelmişti gruptaki kızlardan cevabınız için tesekkurler
Öz güven sorunum var sanırım çünkü arkadaşlarım bile kendini farkina varana kadar öleceksin diyo ve bu sessiz davranislarim kendimi karşı tarafa umursamaz ve rahat olarak eksettiriyo ve bu benim ortamda daha çok gerilmeme sebep oluyorYapılan bir araştırmaya göre "kendimi güzel bulmuyorum" diyen kadınların %83.9'u bunu söylerken samimi olmadıklarını etrafındakilerin anlamadığını sanıyormuş.
Squatından kaynaklanan diri vicüdunu begeniyor olabilirler.
Ha bir de aura var tabi.
Sal kendini ablacım,sal bırak... Şans ver yakışıklı ve popüler delüğanlılara.
Böyle sinifimizda başka kiz arkadaslarda var spor yapan kalça geliştiren ama erkekler onlara gore bana daha farkli davraniyolar anlatmak istediğimde bu daha açık ve daha güzel vücutlu olanları da var ama onlara sanki erkekmis gibi lan li yada degersizmis gibi konusuyolar ama bana karşı çok nazikler benden hoşlandıklarını soylerlerkende yada benim için bir şey yaparlarkende çok naziklerBöyle bir söylenti size kadar geldiyse konu açmanıza gerek yolmuş. Cevabı zaten biliyorsunuz
Ciddi ve uzun süreli bir ilişkiniz olduysa doğru bir cevap alabilirsiniz.
Yoksa kim ne dese boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?