Neden?

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
neden neden neden
arkadaşlar neden herkes okudugum bölüme
okunmadan da yapılır ....
okumaya gerek yok lise mezunları bile o işi yapar diyor
neden okumuşsun ne güzel inş. iyi bir iş bulursun demiyor
neden herkes okudugum bölümü yardırgıyor
kötü bir bölüm mü okudum şuan turkıyede o kadar çok kişi bu bölümü okuyor ki ben anlamıyorum moralim acayip bozuldu
işde bulamadım birde böyle konuşuldukça iyice kötü hissediyorum kendimi
:S:S
bölümüm büro yönetimi ve sekreterlik buarada
ne yapabilirim çalıştım olmadı 4 yıllık iyi bir bölüm okuyamadım ....
yani neden böyle yapıyor insanlar
anlamıyorum

aman salla

insanların neyi ne için yaptığını hiçbir zaman anlayamazsın

bu yüzden onların dediklerini kafana takma

aman canım bakma sen onlara boşver herşeye bi kulp takar bu bizim millet ünv kazanırsın atıyorum tekstil mühendiliği o neymiş öle okuyunca ne olacan onla şuda buda bi ton laf söylerler 2 yıllığa gidersin oraya ebemde gider derler derlerde derler işte bizim millete göre sadece 3 bölüm var öğretmenlik doktorluk hukuk okadar başka bişi bilmezler bende grafik tasarım okudum canım kendi ailem bile o neymiş öle ne okuyon şimdi ne olacan şimdi dedi düşünsene kendi ailen öle dedikten sonra diğerleri demiş çokmu boşver ben alıştım şahsen ama Allah tan yeni gelen nasil birazdaha anlıyo neyin ne olduğunu hiiiç takma moralinide bozma canım....

boş laf...
hiç takılma sen kim ne derse desin
sen severek okuduysan eğer bu laflara boşa takılma

bence zor bir iş ..düşünsene patronun eli ağağısın..herşeyi sen ayarlıyorsun,dosyalıyorsun,randevularını hatırlatıyorsun..bir sürü işi sen yapıyorsun..bu da bir yetenek..ben yapamam mesela

okumak egitim görmek asla küçümsenecek amann okumasanda olur denecek seyler degildir çok kızıyorum böyle insanlara...keske herkes okuyabilse üniversite ortamı görebilse vizyon sahibi olabilse...takma canım sen söylenen laflara okumakla en dogrusunu yapmışsın hiçç umursama kimseyi...

Canım niye üzülüyorsun ki sen nasıl mutluysan senin için ne iyiyse sen onu yap kulaklarını tıka....

bizim insanlarımız için benim oğlum mühendis, kızım öğretmen çıkacak, bizim yeğen doktor oluyor demek o kadar önemli ki eğitim ya da tıp fakültesini bitirince adam olunur ama sen işletme okursan hıı falan derler.. benim kuzenim sırf mühendislik olsun diye jeoloji mühendisliği okuyor şimdi ben de ticaret okuyorum teyzeme sorarsanız o mühendis :D takılma geç ya. Dikey geçiş sınavıyla 4 yıllık bölüme geçersin 2 yıl daha okursun işletme falan 2 diploman olur. Bi de bizde küçümserler bazı meslekleri sekreter, hizmetli ya da ne bileyim memur... Acaba o küçümsedikleri meslekleri yapan olmasa ne kadar zor olur birçok şey biliyorlar mı
En önemlisi adam olmak çok görüyoruz avukat olmuş, doktor olmuş, mühendis olmuş ama hödük gibi

Bu arada CADISILA arkadaşım, bu arkadaş küçümsememiş lise mezunu diye başkaları ona lise mezunları bile demiş..

bizim insanlarımız için benim oğlum mühendis, kızım öğretmen çıkacak, bizim yeğen doktor oluyor demek o kadar önemli ki eğitim ya da tıp fakültesini bitirince adam olunur ama sen işletme okursan hıı falan derler.. benim kuzenim sırf mühendislik olsun diye jeoloji mühendisliği okuyor şimdi ben de ticaret okuyorum teyzeme sorarsanız o mühendis :D takılma geç ya. Dikey geçiş sınavıyla 4 yıllık bölüme geçersin 2 yıl daha okursun işletme falan 2 diploman olur. Bi de bizde küçümserler bazı meslekleri sekreter, hizmetli ya da ne bileyim memur... Acaba o küçümsedikleri meslekleri yapan olmasa ne kadar zor olur birçok şey biliyorlar mı
En önemlisi adam olmak çok görüyoruz avukat olmuş, doktor olmuş, mühendis olmuş ama hödük gibi

Bu arada CADISILA arkadaşım, bu arkadaş küçümsememiş lise mezunu diye başkaları ona lise mezunları bile demiş..

kesinlikle bu arkadasa katiliyorum...hic kafan takma canim begenmeyen begenmesin...salla... :ecrin_bebek:

sen işini küçümseyenleri söylerken

lise mezunları bile derken lise mezunlarına ne diyorsun?

ben lise mezunlarına birşey demedim
bana dedikleri cümleyi yazdım sadece
bu benım düşüncem değil ....... yanı ben birşey demiyorum lise mezunu olanlara ....

arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum
akşam akşam çok gerildim
üzüldüm yorumlarınızı okuyunca rahatladım bana moral oldu çok tşk ediyorum
çok haklısınız çok

offf sen ne bakıyorsun ya insanlara sana bunları söyleyenler tıp,hukuk mu? okumuş. Ağzı olan konuşuyor..."en büyük cehalet bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak"

2 yıllık muhasebe mezunu arkadaşım iş bankasına girdi...şimdi o ne oldu "bankacı mı? muhasebeci mi? ışte bazılarına göre işe girmeden önce kıytırık muhasebeciydi, ama şimdi ki adı "BANKACI"...kınıyorum bu insanları benden uzak allaha yakın olsunlar

banede bu bölümden mezunum ve işimiz çoook zor öyle telefon bakıp randevu vermeyle olmuyor bu işler yazışmalar ve bu yazışmalar gayri resmi değil resmi yazışmalar bir hata birçok şeye mal olabiliyr dosyalama amirinin görüşmek istemediği kişileri atlatma yalanlar söyleme hepsi zor hastanede çalışıyorum ve bütün randevular dosyalama yazışmalar nöbet çizelgeleri tıp öğrencilerinin poliklinik ve klinik yatak oda dağılımı hepsi senden geçiyor zor gerçekten çok zor hem bedenen hem de beynen çok yoruluyorum ama işimi seviyorum orasının bana ait olduğunu ve benim idare ettiğimi biliyorum geçen hafta hastalandım bir gün işe gidemedim herşey altüst olmuştu zaten evdeyken telefonum hiç susmadı hep birşeyler sordular

Ben onu bunu bilmem sekreterler yada yönetici asistanları şirketin bütün yükünü sırtlayan çekip çeviren, son derecede önemli bir işi üstlenen kişilerdir.vereliniortak

Sen ne güzel eğitiminide almışsın... ayrıca bölümün çok güzel.. tam bir bayana göre uygun bir meslek....takma arkadaşım ünv. mezunusun sen.. gec olsun güc olmasın..

insanlara ne yapsan yaranamazsın canım.şimdi okuduğun okulu beğenmezler,sonra çalıştığın işi derken bu gider de gider.pratisyen hekimlere aman tus u kazanamadı da bak pratisyen diyenleri biliyorum.o yüzden hiç kafana takma bence,sen azimle yoluna dewam et.ayrıca senin bölümün önlisans içinde en güzel bölümlerden biri bence....
bende çalışma ekonomisi we endüstri ilişkileri okudum.ew ekonomisi mi diyenler oldu,hayır dedim,2 yıllık mı dediler hayır 4 dedim.sen okulu bitirince ne olcan dediler hemde yüzlerini buruşturarak,yılmadan anlattım durdum 4 yıl boyunca...şimdi bi işim war çok şükür ama yüzüme söylemeseler de eminim burun kıwırıyorlardır...
insanları bukadar kafaya takmaya değmez inan,o güzel canına yazık.

bence güzel bir bölüm okumuşsun canım
bizim şirkette o bölüm mezunu
en az 30 tane asistan var
artık sekreterlik tarihe karıştı
senin okuduğun bölümü bitirenler
yönetici veya bölüm asistanları oluyor
kulaklarını tıka çatlak seslere

önemli olan insnaların dediğine kulak asmadan kendini ispat edebilmen. yöneticinin tam anlamıyla sağ kolu olabilirsen bu bir başarıdır gerçekten. biraz dilde bilsen zaten yöneticin sadece seni belli işlerle sınırlamaz. benim eski işyerimde işe telefonlara bakmak için girmiş bir arkadaşım vardı ve 10 senenin sonunda satış bölümü sorumlusu almuştu ve şirkette çoğu kişiden daha fazla maaş alıyordu çünkü kendini inanılmaz geliştirmişti ve işini çok seviyordu ayrıca bu kişi üniversite mezunu da değildi. ailesinin maddi durumu nedeniyle liseden sonra direkt işe girmişti.

okuummadan yapıla bilir ama sana okumadan diploma vermezler..

bencede salla..

Back
X