var mı ilahi adalet
o gayet rahat işinde gücünde
ben burda üzülüyorum
ilahi adalet varsa da ona işlemiyor belli ki
İste bu, keyfini kendin dusuncen. O zaman da bela olmaz basina insallah.işte o zaman bir önemi yok ki
ben salak değilim unutunca bidaha onu neden alayım hayatıma değil mi
o zaman keyfime bakarım
Tabiki öyle, Hemen mutlu olma evresine geçte bari, mutluluğunla cezalandır.işte o zaman bir önemi yok ki
ben salak değilim unutunca bidaha onu neden alayım hayatıma değil mi
o zaman keyfime bakarım
Bak ben de bi zamanlar bunu söylemiştim ama konu aşk meşk değildi. Her neyse. Kuzenim var benim. Özürlü ve çok dinine düşkün. Bana dedi ki " Musa peygambere ve o dönemin insanlarına çok eziyet eden "ben Tanrıyım" diyen bir firavun vardı. Onun hayatı boyunca başı bile ağrımamış. Cezası öbür dünyada kesilecek. Bu dünyada çile çekecek diye bekleme. Asıl ilahi adalet diğer tarafta. Sen beddua edeceğine Allah'a havale et o en iyisini bilir. Dedi.
Bı benim kulağıma küpe. Seninkine de olsun.
Kesinlikle. Sana cektirmek hosuna gidiyor. O yuzden dedim sana mutsuzlugunu belli etme.
Sen boyle mutsuz oldukca onun ego tavan yapiyor, kendini degerli hissediyor. Bak justim senin sevgini hakedecek biri olsaydi isi buralara getirmezdi. Hala adam kendini padisah gibi gorup ayaklarina kapanmani bekliyor. Sen naptin bu adama? Her b.kunu gormezden geldin, bu mu sucun?
İste bu, keyfini kendin dusuncen. O zaman da bela olmaz basina insallah.
Miktirsin gitsin o zamanolamaz annemle babamdan tırsıyor
Bence de, çok daha iyi birine aşık olacak şundan bi kurtulsa.yeter artık kendinizi bu duruma düşürdüğünüz.Çabalamıyorsa siz de çabalamayın.Unutacaksanız başkasına aşık bile olacaksınız ondan sonra lütfen yaaa bir şey yapmayın artık
Miktirsin gitsin o zaman
yeter artık kendinizi bu duruma düşürdüğünüz.Çabalamıyorsa siz de çabalamayın.Unutacaksanız başkasına aşık bile olacaksınız ondan sonra lütfen yaaa bir şey yapmayın artık
Her konuda sınırsız ahkam kesebilirken bunda kilitlendim kaldım.
Bu adamlar nasıl böyle kaf dağının padişahı sanıyorlar ki kendilerini? B.kunda boncuk mu var töbe töbe.
Bırak eşine demeyi, herhangi biri için bile bu lafları kullanmak ne büyük edepsizlik. Gitsin talimli maymun alsın o zaman, her şeye kafasını sallasın, beyimizin gönlü olsun.
Of sinirlendim yine.
olcam mıBence de, çok daha iyi birine aşık olacak şundan bi kurtulsa.
Arkadasim ben de bosanma arefesindeyim.ayni durumdayiz yani ve diyebilecegim su ki; hersey beyninde bitiyor.zihninin seni ele gecirmesine izin verme.ben de hala yalniz ne yapiyoki diye dusunup uzuluyorum ve o anda hic ugruna bu noktaya getirisi geliyor. Ve evet onlar icin su surec cok kolay ve guzel geliyor.yeni heyecanlarin hayalleri bile kuruluyordur eminim.ama biz su anda uzuluyoruz ya sonrasinda cok daha olgunlasmis olacagiz.ustelik bir de bebegim var benim.anneyim guclu olmak zorundayim diyorum surekli kendime.sunu da hic unutma hicbir erkek durup dururken yuvasini bozmaz.mutlaka garantiledigi biseyler vardir.maddi, kariyer anlaminda veya baska biri gibi...
belkıde boşanmak dönülmez yol degıl ya,çok çok özür diler,sonra evleneceksek evlenırız yıne noolcak dıyordur..
kısaca kaybetme korkusu sıfır senınkının..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?