2 yol var önümüzde yani..Yapmanız gerekenleri değil ama, olacakları söyleyeyim.
Türlü türlü bahaneler, kendince delillerle size kendini affettirecek.
Birkaç ay deli gibi her şeyini eşeleyeceksiniz sevgilinizin.
Onun yanında olmadığınız her an 'acaba o sitelere girdi mi, beni aldatıyor mu' diye daha fazla kilo vermeye devam edeceksiniz.
İçiniz sizi yiyip kurutacak.
Eğer gerçekten bu yaşadığından ders alır ve hatalarına devam etmezse, bir zaman sonra bugünleri unutup mutlu günlerinize döneceksiniz.
Ama eğer ki, hala aynı adamsa bu his hiç bitmeyecek ve onunla yitip giden zamanlarınıza acıyarak bakıp, salya sümük bir şekilde ilişkinizi noktalayacaksınız hem de daha çok severken...
İlişkiniz 3 5 aylık değil...2 yol var önümüzde yani..
Ya hatalardan ders alıp mutluluğa açılacak kapı
Yada daha çok dibe batacağım
Ve inanın bunları duşunecek kafa kalmadı bende kalmadı
Hala ufacık umut var belki kanıtlar diye ne kadar zavallıyım
Ama belkide ilk defa aklımla hareket etmeye niyetliyim
Bu yüzden fevri davranmamaya çalışıyorum içimde pişmanlığım olmasın en azından diye
Çok teşekkürler yorumunuz için
Arkadasim yapmış falan filan bahanee.. arkadasi kendine cakma hesap acamiyor mu da gelip senin sevgilinin adi soyadi kayitli e maili ustunden yapiyor herseyi.. seninkide buna tamam al kardesim yap diyor.. yemesinn bi zahmet o kadarda salak yerine koydurtma kendini.. ayıp tek kelimeyle.. bugun bunu yapan yarin işleve doker.Arkadaşlar konum uzun mu olur kısa mı onuda bilmiyorum. Aslında öneri istiyor muyum ne istiyorum onuda bilmiyorum .
Huzur istiyorum sadece galiba.
3 gündür donmuş gibiyim sadece gözyaşım akıyor. Yiyemiyorum,içemiyorum sadece paylaşmaya ihtiyacım var anlatmaya..
5 senedir birlikteyiz biz. Öyle güzel bir ilişki ki hep dualarımda dilerdim Allahım herkese böyle bir adam nasip et diye.
Herşekilde severdi her şekilde beğenirdi gözlerinin içi gülerdi yanımda ..
Mutluyduk biz. Zerre şüphe olmadan aklımda 5 senemi geçirdim. Canım dedim ..
Burada aldatılma konularını çok sık takip eder oldum ben . İçime değişik şüpheler gelip huzursuz eder oldu beni.
Ayrıntılara takılıp sizide sıkmak istemiyorum.
Kazara gördüğüm e-mailine girmemle içinde yıllardır benden gizli kullandığı sosyal paylaşım siteleri .. O biçim kızlara yazılmış iltifatlar teklifler.. Ve yine o biçim sitelere üyelikler resimler..
Şok oldum günlerdir ölü gibiyim 3 günde 3 kilo verdim yiyemiyorum içemiyorum uyuyamıyorum ben.
Gram şüphe duymazken .. Onu canımdan çok sevdim inanır mısınız o kadar dürüst oldum ki bana "ne yapıyorsun" diye mesaj attığında , ayaktaysam ve oturacaksam önce oturur sonra oturuyorum öyle sen ne yapıyorsun diye cevaplardım. Hastalık derecesinde bir dürüstlüğüm vardı ve bunu hakedecek ne yaptım bilmiyorum.
Ona sordum gördüklerimi. İnkar etti .
Arkadaşımdada var şifrem o yapmıştır dedi .
Daha ayrılmadık.
Kanıtlayacakmış bana ..
Ben sadece dondum kaldım ağzımdan birşey çıkmıyor sadece bekliyorum.
Sonuç ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum
O kadar zoruma gitti o kadar içime işlediki
Hayatta hiç bir insan evladına güvenemem gibi geliyor
Herkesten her türlü ihaneti beklerdim ama
Sevdiğim adam başkaydı ya gerçekten bambaşkaydı. Neden diye soruyorum sadece kendime başka kelimemde kalmadı
Anlatacak kimsem yoktu
Sadece içimi dökmek istedim..
Okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin..
Haklısınız şüphe insanı kemiriyor durmadan hemde..Erkeklerin genel tepkisi inkar zaten.
Bekle kanıtlıcam demesi de zaman kazanmak için.
Arkadaşım yapmış kuzenim yazmış vs vs.
Sizin adınıza üzüldüm o kadar güvenmişken böyle olması.
Yinede gerçekleri gördünüz geç olmadan.
İnsanın içine şüphe düştü mü rahat bırakmazmış.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Şu yazdıklarınız bile bir umut kaynağıİlişkiniz 3 5 aylık değil...
Sadece bu sebeple bile oturup düşünmeyi, gerçekten kurtarılacak yanı varsa denemeyi hakediyor bence.
Çünkü sanal ortam geyiklerini ben hiçbir şekilde karakter ve ilişki bitirici unsur olarak görmüyorum, eğer uzun uzadıya konuşmalar, tanışmalar yok ise.
Günümüzde birçok insanın kendi benliğinden sıyrılma amaçlı deşarj noktası ve maalesef erkeklerin de en çok cinsel içerikli kullandığı platform.
Size kendini açıklamasına izin verin.
Çırpınsın, çılgınlıklar yapsın, sizi sevdiğini ispatlasın ve yaptıysa bile bu gafletinin pişmanlığını yaşasın.
Bu sürede izleyin, değerlendirin.
Ondan sonra içinizdeki ses size ne söylüyorsa, onu dinleyin.
Seçeceğiniz doğru yol elbet içinizde bir yerlerde gizli, onu duymayı bekleyin.
Haklısınız .Arkadasim yapmış falan filan bahanee.. arkadasi kendine cakma hesap acamiyor mu da gelip senin sevgilinin adi soyadi kayitli e maili ustunden yapiyor herseyi.. seninkide buna tamam al kardesim yap diyor.. yemesinn bi zahmet o kadarda salak yerine koydurtma kendini.. ayıp tek kelimeyle.. bugun bunu yapan yarin işleve doker.
Bunu yapan kişiyi kendide bilmiyormuş.Sizi nasıl birsey yaparsa ikna edebilir peki?Kanıtlayacakmıs ya hani...Sifresini bilen bir aradası neden böyle birsey yapsın çok mantıksız bir kıvırma...Yani bu isleri yapan biri için çok mu zor bir hesap açıp ordan fınfık kırmak hem de her yerde artık internet varken...Bunu yapan kisiyi getirse inanacak mısınız?
Evet savunması buArkadaşı profil açacaksa niye onun mailini kullansın ki? Çok salakça bir savunma yapmış gerçekten.
Neden hemen aramadı arkadaslarını acaba farz edelim ki öyle...Biri benim hesabımdan sevmediğim isler çevirecek ki bu benim 5 yıllık iliskime ve sevdiğim insanı kaybetmeme neden olacak ben de bunu kanıtlamayı erteliycem...Çok üzülüyorsun anlıyorum seni...Keske senin kadar sağlam karaketrli olsa karsındaki de...Bekle kanıtlasın bakalım İnsallah biz yanılıyoruzdur ,sende bosa üzülüyorsundur...Bunu yapan kişiyi kendide bilmiyormuş.
Tahminleri varmış arkadaşlarından birkaçı hakkında. Yanımda telefonla konuşacakmış hepsiyle eğer onlardan biri yapmışsa duyacakmışım
Benim üzerime, Kuran üzerine yemin eder oldu kalakaldım oylece
Elimde o kadar e mail var ki tam 450 sayfa ve hepsine birlikte bakamadık bile . Ben şifreleri değiştirdim şuan birtek ben girebiliyorum silinemez değiştirilemez şuanda . Biz ayrı şehirlerdeyiz inanın oturduk sabah 11 den akşam 9 a kadar 3 gun sadece konuşmayla geçti . Sadece teorik konuları konuştuk . Onun bunun yapamayacağını , 5 senedir onu hiç mi tanıyamayacağımı falan filan. Durumu askıya aldım hem kafamı toplamak için hemde babam yurt dışında yaşıyor ve bir haftalığına o geliyor . Babamla kalacağım bu süreçte buluşamayacağımız için beklemedeyim. Babam gittikten sonra 2 gun bir yerde birlikte kalalım hem bana butun kanıtlarını göster hem herşeyi bir bir anlat sonuca o zaman karar verelim dedim . Ben sana herşeyi anlatacağım affedilemeyecek birşey yapmadım , senden habersiz face falan kullandığım doğru ama diğerleriyle alakam yok falan diyip duruyor.Neden hemen aramadı arkadaslarını acaba farz edelim ki öyle...Biri benim hesabımdan sevmediğim isler çevirecek ki bu benim 5 yıllık iliskime ve sevdiğim insanı kaybetmeme neden olacak ben de bunu kanıtlamayı erteliycem...Çok üzülüyorsun anlıyorum seni...Keske senin kadar sağlam karaketrli olsa karsındaki de...Bekle kanıtlasın bakalım İnsallah biz yanılıyoruzdur ,sende bosa üzülüyorsundur...
İnşallah gerçekten inşallah.İnşallah gerçekten dediği gibidir diyeyim başka ne denir ki.
Erkeklere göre zaten internette sürtmek affedilmeyecek hata değil. Umarım bu anlamda yol yapmak için söylememiştir. Buluşunca bu sefer kabul edip "ama sadece konuştum, başka bir şey olmadı" diyebilir. Sen yinede hazırlıklı ol.İnşallah gerçekten inşallah.
Ona göre affedilebilecek hatalar ve affedilemeyecek hatalar varmış
O affedilemeyecek birşey yapmamış
Göreceğiz
Sağolun yorumunuz için
Duygularımı gerçekten hissettiğinizi çok net hissedebiliyorum bende ..Benim de 5 bucuk senedir suren bir iliskim var ve ayni senin gibi dualarimda allah herkese onun gibisini basip etsin diyorum. Yazdiklarini okurken ben mi yazmisim dedim basta. Tuylerim diken diken oldu cok uzuldum senin icin ama ben de olsam bu kadar deger verdigim 5 sene paylastigim insani bi dinlerdim iyi yapmissin dinleme karari vererek. Ama suphe icini yeyip bitirecek buna yapacak bisey yok en azindan bi sans daha verirsen o guvenini tekrar kazanana kadar sen tam anlamiyla guvenemeyeceksin be hayatinin geri kalaninda da eskisi gibi o yapmaz diyemiyceksin. Simdi kizgin degil cok derinden kirginsin cok iyi anliyorum hislerini. Umarim hic bisey daha cok cirkinlesmeden bi cikar yol bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?