Ağzından bunu duysam onun ağzına bişey yaparım o hınçla herhalde şuanda söyleyip banlanmakta istemiyorum.Erkeklere göre zaten internette sürtmek affedilmeyecek hata değil. Umarım bu anlamda yol yapmak için söylememiştir. Buluşunca bu sefer kabul edip "ama sadece konuştum, başka bir şey olmadı" diyebilir. Sen yinede hazırlıklı ol.
Evet canım umarım hayırlısı olur senin için. Sevdiğin adamın güvenini boşa çıkarması kadar kötüsü yok. Ben bu problemi artık hiç bir erkeğe güvenmeyerek çözdüm.Ağzından bunu duysam onun ağzına bişey yaparım o hınçla herhalde şuanda söyleyip banlanmakta istemiyorum.
Bir kez olsun dürüstçe şunu şunu yaptım deyip arkasında dursalar bu kadar çirkinleşmeyecek durumlar en azından ama . Bu şüphe varya..
Hayırlısını diliyorum Allahtan artık
Bunu yapan kişiyi kendide bilmiyormuş.
Tahminleri varmış arkadaşlarından birkaçı hakkında. Yanımda telefonla konuşacakmış hepsiyle eğer onlardan biri yapmışsa duyacakmışım
Benim üzerime, Kuran üzerine yemin eder oldu kalakaldım oylece
En azından bir şekilde çözmüşsünüz.. Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için..Evet canım umarım hayırlısı olur senin için. Sevdiğin adamın güvenini boşa çıkarması kadar kötüsü yok. Ben bu problemi artık hiç bir erkeğe güvenmeyerek çözdüm.
Olanlara inanamıyorum biliyor musunuz.bak bak bak uyanıkspora bide senın uzerıne yemın edıyor ıkı turlu de cezayı sen çekıcen yanı.
Evet hesap fake başka isim ve resimle açılmış bir hesap .Bdv'de hergün aldatilma temali en az 3 konu okuyorum benim de psikoloji gidiklesiyor ozguvenle alakasi yok al iste 5 yila nasil kiyabiliyosun karaktersizbende affi olmaz kalbime tas basar restimi cekerim aciklamasi cok sacma. Seyi merak ediyorum face hesabi fake miydi de yakalayamadiniz?
Yanımda butun arkadaşlarına telefon edecekmiş şifreyi bilen birinden biri yaptı diyor . Karşıdan izliyorum bekliyorum sadece başkası yaşıyor sanki bunları.Bari yakalanınca eşinize dürüst olun, yalanlarla kandırmayın be öküzler.
Mail hesabı ya da bir sitede profil hesabı açmak 5 dakikalık iş. Niye arkadaşı kendine açmayıp eşinizinkini kullansın ki? Ben asla inanmazdım. Kanıtlayacak somut birşey de gösteremez ki
Zamanında benzer olay kendi başıma geldi. Benim e-mailimle nasıl olduğunu anlamadığım olaylar yaşadım.dogru soyluyor olabilir neden olmasin. benimde kullanmadigim birsuru mail adresim var. bir arkadasim benden mail adresimi istese de boyle birsey yapsa gayette yapar ruhum bile duymaz. neden hemen aldattigini dusunuyoruzki.
Farkındayım durumun mucize bekliyorum belkide ama yukarıda yazdıklarınıza katılamıyorum. Erkek kadın diye bile ayırmayacağım . İnsan olan sadece insan olan aldatmaz . Birine ümit verip yarı yolda bırakmaz. Kaldı ki biz 1 saatlik mesafedeyiz . Haftada en az 2 kere buluşma imkanımız oluyor .Erkeklerin bunyesi,kafasi,nefsi ve biyolojisi kadinlardan coooooook farklidir.Siz farkli sehirlerdesiniz galiba.Bir erkek ortalama maksimum 3 ay dayanabilirler yalnizliga.Eslerinden uzak olanlarin hepsi aldatiyor mu peki?Hayir ama cogu (ezici oranda) aldatiyor.Kisinin aldatmamasi icin peygambere yakin bir sabirda olmasi lazim.Ya sectiginiz kisiyle uzak kalmayacak sekilde sartlari zorlayacaksiniz yada boynuza razi geleceksiniz.Cogu kadin da razi geliyor caktirmiyor artik normallesti walla.Aleme senlik 2. ev aciyor adamlar.
Sizin durumunuzda ne yazik ki yine tam bir erkek yalani.Klasik sacma,absurd,karsidakinin zekasina hakaret iceren ve zavallica.Simdi arkadaslarini orgutluyordur.Sizden gizli fb kullanmis neden kullanmis ? Araya minik bi itiraf da skstirmis.Ama bu da hic durustce degil ne yazik ki.Fazla diyecek bisey yok sizde farkindasiniz zaten.Umarim atlatirsiniz.
Farkındayım durumun mucize bekliyorum belkide ama yukarıda yazdıklarınıza katılamıyorum. Erkek kadın diye bile ayırmayacağım . İnsan olan sadece insan olan aldatmaz . Birine ümit verip yarı yolda bırakmaz. Kaldı ki biz 1 saatlik mesafedeyiz . Haftada en az 2 kere buluşma imkanımız oluyor .
Yeri geldi bunca senede benimde o kadar ilgisiz kaldığımı hissettiğim anlar oldu ki . Hepimizde nefs denen şey var aldatsam bende aldatırdım. Ama diyorum ki yediğim yemekten içtiğim suya kadar doğru söyledim ben . Onun uçkuru benden önce gelecekse zaten alıp o uçkurunu ...
Desteğiniz için teşekkür ederim
Allah razı olsun inşallah herşey sizinde gönlünüze göre olurElbette erkekler farklilar diye aldatabilirler anlami cikmasin.Duzgun karakterde bir insan bunu yapmaz , sonuna kadar katiliyorum ancak gunumuzde artik o duzgunler yok denecek kadar aza indi.
Hersey gonlunuzce olsun.
en önemlisi bu arkadaşım gerçekleri evlenmeden önce gördün..başına birşey gelmeden..bence sevin arkadaşım çok sevinErkeklerin genel tepkisi inkar zaten.
Bekle kanıtlıcam demesi de zaman kazanmak için.
Arkadaşım yapmış kuzenim yazmış vs vs.
Sizin adınıza üzüldüm o kadar güvenmişken böyle olması.
Yinede gerçekleri gördünüz geç olmadan.
İnsanın içine şüphe düştü mü rahat bırakmazmış.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?