Neden..

Ağzından bunu duysam onun ağzına bişey yaparım o hınçla herhalde şuanda söyleyip banlanmakta istemiyorum.
Bir kez olsun dürüstçe şunu şunu yaptım deyip arkasında dursalar bu kadar çirkinleşmeyecek durumlar en azından ama . Bu şüphe varya..
Hayırlısını diliyorum Allahtan artık

Evet canım umarım hayırlısı olur senin için. Sevdiğin adamın güvenini boşa çıkarması kadar kötüsü yok. Ben bu problemi artık hiç bir erkeğe güvenmeyerek çözdüm.

Bari yakalanınca eşinize dürüst olun, yalanlarla kandırmayın be öküzler.

Mail hesabı ya da bir sitede profil hesabı açmak 5 dakikalık iş. Niye arkadaşı kendine açmayıp eşinizinkini kullansın ki? Ben asla inanmazdım. Kanıtlayacak somut birşey de gösteremez ki

Bdv'de hergün aldatilma temali en az 3 konu okuyorum benim de psikoloji gidiklesiyor ozguvenle alakasi yok al iste 5 yila nasil kiyabiliyosun karaktersiz bende affi olmaz kalbime tas basar restimi cekerim aciklamasi cok sacma. Seyi merak ediyorum face hesabi fake miydi de yakalayamadiniz?

bak bak bak uyanıkspora bide senın uzerıne yemın edıyor ıkı turlu de cezayı sen çekıcen yanı.

Evet canım umarım hayırlısı olur senin için. Sevdiğin adamın güvenini boşa çıkarması kadar kötüsü yok. Ben bu problemi artık hiç bir erkeğe güvenmeyerek çözdüm.
En azından bir şekilde çözmüşsünüz.. Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için..

bak bak bak uyanıkspora bide senın uzerıne yemın edıyor ıkı turlu de cezayı sen çekıcen yanı.
Olanlara inanamıyorum biliyor musunuz.
Daha öncede bir yalan problemimiz olmuştu ve her kelimesinin doğru olmasından emin olmak istediğim için elinde Kuran ile konuşmasını istedim. Bunu yaptı. Bana başka yalanın var mı dedim ağzını açıp demedi bana facebookum var diye . Hemde elinde Kuranla ya . O kadar dini bütün inançlı yumuşak güzel huylu ki aklım alamıyor yediremiyorum. Şuan kendi üzerine benim üzerime ailesi üzerine hatta ve hatta Allah c.c üzerine yemin ediyor o chat sitelerine o uye olmadığına kanıtlayacakmış . Kalakaldım..

dogru soyluyor olabilir neden olmasin. benimde kullanmadigim birsuru mail adresim var. bir arkadasim benden mail adresimi istese de boyle birsey yapsa gayette yapar ruhum bile duymaz. neden hemen aldattigini dusunuyoruzki.

E Evet hesap fake başka isim ve resimle açılmış bir hesap .
Hatta ilişkimizin başında o hesaptan beni denemiş bile güven duyamadığı için..
Kolay guvenmedi ama herşeyi yaptım ben hep çabaladım
Sonuç kocaman boşluk
Şupheden boğulan ben kaldı 5 seneden geriye

Yanımda butun arkadaşlarına telefon edecekmiş şifreyi bilen birinden biri yaptı diyor . Karşıdan izliyorum bekliyorum sadece başkası yaşıyor sanki bunları.
Hayret ediyorum bir insan herşeyinken nasıl bir günde temkinle yaklaştığın yabancı gibi olur..

dogru soyluyor olabilir neden olmasin. benimde kullanmadigim birsuru mail adresim var. bir arkadasim benden mail adresimi istese de boyle birsey yapsa gayette yapar ruhum bile duymaz. neden hemen aldattigini dusunuyoruzki.
Zamanında benzer olay kendi başıma geldi. Benim e-mailimle nasıl olduğunu anlamadığım olaylar yaşadım.
Ama bu kadarıda pes dedirtiyor bilemiyorum inşallah dediğiniz gibi çıkar

Erkeklerin bunyesi,kafasi,nefsi ve biyolojisi kadinlardan coooooook farklidir.Siz farkli sehirlerdesiniz galiba.Bir erkek ortalama maksimum 3 ay dayanabilirler yalnizliga.Eslerinden uzak olanlarin hepsi aldatiyor mu peki?Hayir ama cogu (ezici oranda) aldatiyor.Kisinin aldatmamasi icin peygambere yakin bir sabirda olmasi lazim.Ya sectiginiz kisiyle uzak kalmayacak sekilde sartlari zorlayacaksiniz yada boynuza razi geleceksiniz.Cogu kadin da razi geliyor caktirmiyor artik normallesti walla.Aleme senlik 2. ev aciyor adamlar.
Sizin durumunuzda ne yazik ki yine tam bir erkek yalani.Klasik sacma,absurd,karsidakinin zekasina hakaret iceren ve zavallica.Simdi arkadaslarini orgutluyordur.Sizden gizli fb kullanmis neden kullanmis ? Araya minik bi itiraf da skstirmis.Ama bu da hic durustce degil ne yazik ki.Fazla diyecek bisey yok sizde farkindasiniz zaten.Umarim atlatirsiniz.

Farkındayım durumun mucize bekliyorum belkide ama yukarıda yazdıklarınıza katılamıyorum. Erkek kadın diye bile ayırmayacağım . İnsan olan sadece insan olan aldatmaz . Birine ümit verip yarı yolda bırakmaz. Kaldı ki biz 1 saatlik mesafedeyiz . Haftada en az 2 kere buluşma imkanımız oluyor .
Yeri geldi bunca senede benimde o kadar ilgisiz kaldığımı hissettiğim anlar oldu ki . Hepimizde nefs denen şey var aldatsam bende aldatırdım. Ama diyorum ki yediğim yemekten içtiğim suya kadar doğru söyledim ben . Onun uçkuru benden önce gelecekse zaten alıp o uçkurunu ...
Desteğiniz için teşekkür ederim

Elbette erkekler farklilar diye aldatabilirler anlami cikmasin.Duzgun karakterde bir insan bunu yapmaz , sonuna kadar katiliyorum ancak gunumuzde artik o duzgunler yok denecek kadar aza indi.
Hersey gonlunuzce olsun.

Elbette erkekler farklilar diye aldatabilirler anlami cikmasin.Duzgun karakterde bir insan bunu yapmaz , sonuna kadar katiliyorum ancak gunumuzde artik o duzgunler yok denecek kadar aza indi.
Hersey gonlunuzce olsun.
Allah razı olsun inşallah herşey sizinde gönlünüze göre olur

Bence affedersin sen, kanıtları beklerken de sürekli hem kendini hem onu yersin! Nerdesin-ne yaptın-yine sitelere mi girdin-sen bana bunu yaptın şununyaptın diye diye geçecek bir çok zaman dilimi .. Tabii bu kanıtlar gelmeyecek hiçbir zaman bence ve yine bence kalbinin sesini dinle sadece..

en basit bahane ben yapmadım arkadaşım yapmış
kanıt olarak bi arkadaşını ayarlayıp sana evet ben yaptım benim dedirtebilir..
yada o güzel aklını daha üretici çözümler bulmak içinde kullanabilir..
hayır anlamıyorum ki mail açmak paralı değil zahmetli değil zor değil. üstün zeka gerektirmiyor
neden arkadaşının mailini kullansın.. böyle saçma bahane mi olur..
hiç bir erkek kabul etmez zaten aldattığını..
bundan sonra yapmayacak bile olsa artık güven kırıldı bir kere nasıl toparlayacak..
yol ver gitsin...değmezmiş demek ki

en önemlisi bu arkadaşım gerçekleri evlenmeden önce gördün..başına birşey gelmeden..bence sevin arkadaşım çok sevin

İçinize bir kere o şüpheyi düşürdü ..
Şuan tekrar birlikte olsanız bıle aklınızda hep bir daha yapacak mı sorusu olucak ve hep huzursuz olucaksınız.

Ne derse desin hatta doğru söylüyor bile olsa sizi asla %100 ikna edemeyecek çünkü suphe cok kotu bir duygu. Belki sevginizden affedersiniz ama bu saatten sonra sevginin sizin ilişkinizi kurtaracagini sanmıyorum. Hic uğraşma bence kapıyı göster gitsin. Senin icin cok zor anlayabiliyorum bir süre hayatında hic kimseyi görmek istemeyeceksin ama herkes aynı degil emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…