- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Elle tutulur kesin şeyler gostermedikçe bana , devam edebileceğimi sanmıyorum yapamam.Bence affedersin sen, kanıtları beklerken de sürekli hem kendini hem onu yersin! Nerdesin-ne yaptın-yine sitelere mi girdin-sen bana bunu yaptın şununyaptın diye diye geçecek bir çok zaman dilimi .. Tabii bu kanıtlar gelmeyecek hiçbir zaman bence ve yine bence kalbinin sesini dinle sadece..
Arkadaşlar konum uzun mu olur kısa mı onuda bilmiyorum. Aslında öneri istiyor muyum ne istiyorum onuda bilmiyorum .
Huzur istiyorum sadece galiba.
3 gündür donmuş gibiyim sadece gözyaşım akıyor. Yiyemiyorum,içemiyorum sadece paylaşmaya ihtiyacım var anlatmaya..
5 senedir birlikteyiz biz. Öyle güzel bir ilişki ki hep dualarımda dilerdim Allahım herkese böyle bir adam nasip et diye.
Herşekilde severdi her şekilde beğenirdi gözlerinin içi gülerdi yanımda ..
Mutluyduk biz. Zerre şüphe olmadan aklımda 5 senemi geçirdim. Canım dedim ..
Burada aldatılma konularını çok sık takip eder oldum ben . İçime değişik şüpheler gelip huzursuz eder oldu beni.
Ayrıntılara takılıp sizide sıkmak istemiyorum.
Kazara gördüğüm e-mailine girmemle içinde yıllardır benden gizli kullandığı sosyal paylaşım siteleri .. O biçim kızlara yazılmış iltifatlar teklifler.. Ve yine o biçim sitelere üyelikler resimler..
Şok oldum günlerdir ölü gibiyim 3 günde 3 kilo verdim yiyemiyorum içemiyorum uyuyamıyorum ben.
Gram şüphe duymazken .. Onu canımdan çok sevdim inanır mısınız o kadar dürüst oldum ki bana "ne yapıyorsun" diye mesaj attığında , ayaktaysam ve oturacaksam önce oturur sonra oturuyorum öyle sen ne yapıyorsun diye cevaplardım. Hastalık derecesinde bir dürüstlüğüm vardı ve bunu hakedecek ne yaptım bilmiyorum.
Ona sordum gördüklerimi. İnkar etti .
Arkadaşımdada var şifrem o yapmıştır dedi .
Daha ayrılmadık.
Kanıtlayacakmış bana ..
Ben sadece dondum kaldım ağzımdan birşey çıkmıyor sadece bekliyorum.
Sonuç ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum
O kadar zoruma gitti o kadar içime işlediki
Hayatta hiç bir insan evladına güvenemem gibi geliyor
Herkesten her türlü ihaneti beklerdim ama
Sevdiğim adam başkaydı ya gerçekten bambaşkaydı. Neden diye soruyorum sadece kendime başka kelimemde kalmadı
Anlatacak kimsem yoktu
Sadece içimi dökmek istedim..
Okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin..
Yapmıştır ve seni ikna etmek için de elinden geleni yapacaktır, 5 sene çok uzun haklısın, yıkıldın, beklemediğin birinden darbe yedin ama bir daha ona inanırsan yine darbe yersin ve bu kez bu kadar güçlü ayağa kalkamazsın..Arkadaşlar konum uzun mu olur kısa mı onuda bilmiyorum. Aslında öneri istiyor muyum ne istiyorum onuda bilmiyorum .
Huzur istiyorum sadece galiba.
3 gündür donmuş gibiyim sadece gözyaşım akıyor. Yiyemiyorum,içemiyorum sadece paylaşmaya ihtiyacım var anlatmaya..
5 senedir birlikteyiz biz. Öyle güzel bir ilişki ki hep dualarımda dilerdim Allahım herkese böyle bir adam nasip et diye.
Herşekilde severdi her şekilde beğenirdi gözlerinin içi gülerdi yanımda ..
Mutluyduk biz. Zerre şüphe olmadan aklımda 5 senemi geçirdim. Canım dedim ..
Burada aldatılma konularını çok sık takip eder oldum ben . İçime değişik şüpheler gelip huzursuz eder oldu beni.
Ayrıntılara takılıp sizide sıkmak istemiyorum.
Kazara gördüğüm e-mailine girmemle içinde yıllardır benden gizli kullandığı sosyal paylaşım siteleri .. O biçim kızlara yazılmış iltifatlar teklifler.. Ve yine o biçim sitelere üyelikler resimler..
Şok oldum günlerdir ölü gibiyim 3 günde 3 kilo verdim yiyemiyorum içemiyorum uyuyamıyorum ben.
Gram şüphe duymazken .. Onu canımdan çok sevdim inanır mısınız o kadar dürüst oldum ki bana "ne yapıyorsun" diye mesaj attığında , ayaktaysam ve oturacaksam önce oturur sonra oturuyorum öyle sen ne yapıyorsun diye cevaplardım. Hastalık derecesinde bir dürüstlüğüm vardı ve bunu hakedecek ne yaptım bilmiyorum.
Ona sordum gördüklerimi. İnkar etti .
Arkadaşımdada var şifrem o yapmıştır dedi .
Daha ayrılmadık.
Kanıtlayacakmış bana ..
Ben sadece dondum kaldım ağzımdan birşey çıkmıyor sadece bekliyorum.
Sonuç ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum
O kadar zoruma gitti o kadar içime işlediki
Hayatta hiç bir insan evladına güvenemem gibi geliyor
Herkesten her türlü ihaneti beklerdim ama
Sevdiğim adam başkaydı ya gerçekten bambaşkaydı. Neden diye soruyorum sadece kendime başka kelimemde kalmadı
Anlatacak kimsem yoktu
Sadece içimi dökmek istedim..
Okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin..
Benimde buna benzer bir durum başıma gelmişti , 2 yıdlır birlikteyiz sevgiimle 1 yıl önce karşılaştığım bişeyi hala içimden atamadım kendine güveniyorsan devam et derim. Çünkü unutulmuyor zaman akıp geçiyor ama içinde hep bir şüphe.. Karsındaki sana yalan söylemese de söyledi sanıyorsun baskı yapıyorsun irdeliyorsun sonunda adam bıkıyor sitem ediyor. Şahsen benim sevgilim bi süre çok çabaladı baktı ben hala aynıyım hala şüphe ediyorum artık yeter bi yanlışım yok bana güven ben dayanamıyorum diye sitem etmeye başladı inşallah sevgilin haklıdır akadasları yapmıştır pek sanmam da... Çünkü benmkide aynı yalanı söylemişti bizim bi abi girip bakmış... Böyle bişey yokk. Sende inanma derimHaklısınız şüphe insanı kemiriyor durmadan hemde..
Sadece bekliyorum keşke görseydim o kanıtları dememek için ileride bekliyorum
Allah razı olsun yorumunuz için
Arkadaşını önceden ayarlayıp ona göre bi telefon konuşması yapması zor olmasa gerek.Evet savunması bu
Normal maillerin hepsi ona ait
Ama diğerleri ona ait değil
5 senedir gözüm kapalı güvendim hiç şüphe duymadım
Şuan bekliyorum
Biteceksede son kozunu oynasın oyle bitsin istiyorum
Çok sağolun yorum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?