Neden..

Ben su noktaya takildim: "Allah herkes onun gibi birini nasip etsin" cok yuksek bir duadir. Yani insan kendine bile bu kadar guvenmemeli cunku hatta her sey insanoglu icin ve bizler de birer insanogluyuz. Bana duaniz cok garip geldi. Haddinden fazla guvenmissiniz, ben herkesten farkli olarak bunu yasadiginiza sevindim. Cunku bir yerde kimseye bu kadar guvenilmeyecegini bilmek gerekiyor, yasamasaydiniz ileride cok daha buyuk sarsintilar acilar yasayabilirdiniz.

Sevgiliniz yapmistir ya da yapmamistir siz affedersiniz ya da affetmezsiniz ama sonuc olarak dualarda herkese onun gibi birinin nasip eylenmesini dileyecek kadar guvenmezsiniz, onemli olan da bu.

Elle tutulur kesin şeyler gostermedikçe bana , devam edebileceğimi sanmıyorum yapamam.
Kızamıyorum bile ona herşeyimdi benim sadece çok derinden kırgınım . O yüzden kalamam işte. Sağolun yorumunuz için

Neyi bekliyosun. Arkadaşının hesapları değiştirmesini mi? Arkadaşı bi mail alamıcak kadar aciz miymiş?

Kendınıze ınandırmaya calısıyosunuz yapmadıgına.. Onunuze sunulacak her turlu bahanesı de sızı ıkna etmeye yetecek gıbı duruyor.Siz kabul etmek istemıyorsunuz..Gercekler ortada.. Kendınıze yedırebıleceksenız en azından ıyıce surundurun.. Burnunudan fıtıl fıtıl getırın..Yagmurlu havada su vermeyın.. Hala kendını affettırmeye calısırsa belkı yıne kabul edın.. Ama ben olsam affetmem ..

Sanki mail adresi parayla satılan biseyde arkadasimdada var şifresi diyor hep aynı bahaneler her aldatan erkek arkadaşına atıyor. Kadınları bu kadar salak mı görüyorlar anlamıyorum

Ben bu kadar çok güvenmeyi anlamıyorum
ben kendime bile tam güvenmiyorum ki başkasına bu kadar çok güveneyim diye düşünürüm hep
bence beklemeyin bile hatta delillerin umurunuzda olmadığını söyleyip ayrılın
neyi değiştirecek ki kanıtlar bir kere o şüphe düştü aklınıza
eskisi gibi olabilecek misiniz H ayır
o zaman beklemenin de bir anlamı yok

Allahın sevdiği kuluyumuşsun en azından sana gösterdi kötü yüzünü yat kalk dua et derim...

lHepte aynı klasik yalan arkadaşıymış pehh şimdi nasıl ispatlayacağının senoryosunu hazırlıyor ha birde resimler var demişsiniz resimlerde kendisimi var eğer öyleyse arkadaşı onun resimlerini mi paylaşıyormuş o sosyal medya hesaplarında o arkadaşı sosyal medayayı kullanmayı biliyorda kendine bir mail hesabı açamıyormu geçsin bunları sizde bekleyip asabınızı bozmayın dile kolay değil kendimde 2 senelik ilişkim bitti 5 ay önce aldatma değildi ama ben bastım tekmeyi beyimiz terketti beni önce sonra geri dönmek istedi nasıl sinirlendim yine yahu

Sevdiğin insan bambaşka değildi sadece bunu sen görememişsin. O kadar güvenmişsin ki 5 yıl da hiç anlamamışsın. Sevgilin zaten suçlu ama erkekler biz kadınlar gibi dürüst değil. Kimse bunu haketmez. Ama artık erkeklere gözün kapalı güvenmemeyi öğrenmişsindir.

Arkadaşlar telefonumdan dolayı şuanda tek tek alıntı yapmakta sıkıntı yaşıyorum .
Yukarıda ettiğim duaya takılan arkadaşlar olmuş. Ben onca gozyaşının arasında bu kadar yazabildim . Ve ben kendim için olduğu gibi herkes için hep en iyisini diledim . Onu çok sadık çok ilgili çok iyi niyetli gordum hep. Şuanda benim durumumda olan arkadaşlar için hep uzuldum ve bu tarz şeyler okuyunca kendi mutluluğuma bakıp içimin burulduğu olmuştur. Herkes için kendim içinde en iyisini diledim buna mı takıldınız Allah aşkına . Güvenmek kotu birşey değildir. Guvenememek asıl insanı bitirir.
Ben kendime guvenirim gerisini Allaha bırakırım . Buna takılmaya gerek mi var sadece içimi döktüm .

Bu arada iyi dileklerde bulunanlar için teşekkür ederim sadece içimi dökmek istedim bildiğiniz gibi beklemedeyim . Bir gelişme olursa yazarım sağolun hepiniz

keske bekledigin gibi mucize olsa ve kendisinin yapmadigini yuzde yuz kanitlasa .ama sende biliyorsun ki oyle bisey olmayacak .arkadasinin bu olayi ustlenmesi seni tatmin etmeyecek.bide profil resminde kendisi varsa aslinda kanita bile gerek yok.neyin kanitini bekliyorsun.ya hatasini bile bile affedeceksin yada yol vereceksin.uzucu olan tarafi hangisini secersen sec ikisinde de aci ve uzuntu olacak .

Yapmıştır ve seni ikna etmek için de elinden geleni yapacaktır, 5 sene çok uzun haklısın, yıkıldın, beklemediğin birinden darbe yedin ama bir daha ona inanırsan yine darbe yersin ve bu kez bu kadar güçlü ayağa kalkamazsın..

Ben ilk ay perperişandım söylenen herşey bir kulağımdan girip birinden çıkıyordu ateş düştüğü yeri yakıyor acını çok iyi anlıyorum ama inan ki geçiyor aynen senin gibi sevgilimin iyilik abidesi olduğunu düşünürdüm gözümün içine bakardı derdim ki asla bensiz yapamaz herşey oluyor bu hayatta ha benim ki direkt ayrıldı benden aldatmadığını biliyorum ama belli ki yeni maceralar yaşamak istedi beceremeyincede kös kös geri döndü.Şimdi diyorum ki bu adam için mi o kadar gözyaşı döktüm ben zavallı gibi görünüyor gözüme o yüzden güçlü dur inan bazı şeyler alışkanlıktan zor geliyor ama oda geçiyor zamanla ben bile şimdi birine bu konuda akıl verebiliyorsam geçiyor demektir :)

Haklısınız şüphe insanı kemiriyor durmadan hemde..
Sadece bekliyorum keşke görseydim o kanıtları dememek için ileride bekliyorum
Allah razı olsun yorumunuz için
Benimde buna benzer bir durum başıma gelmişti , 2 yıdlır birlikteyiz sevgiimle 1 yıl önce karşılaştığım bişeyi hala içimden atamadım kendine güveniyorsan devam et derim. Çünkü unutulmuyor zaman akıp geçiyor ama içinde hep bir şüphe.. Karsındaki sana yalan söylemese de söyledi sanıyorsun baskı yapıyorsun irdeliyorsun sonunda adam bıkıyor sitem ediyor. Şahsen benim sevgilim bi süre çok çabaladı baktı ben hala aynıyım hala şüphe ediyorum artık yeter bi yanlışım yok bana güven ben dayanamıyorum diye sitem etmeye başladı inşallah sevgilin haklıdır akadasları yapmıştır pek sanmam da... Çünkü benmkide aynı yalanı söylemişti bizim bi abi girip bakmış... Böyle bişey yokk. Sende inanma derim

Hep arkadaşları girmiştir zaten.O arkadaşlar neden kendileri hesap/üyelik artık ne haltsa açmayıp başkasınınkini kullanır bilmem.
Ben artık şu söze inanıyorum:Aldatmayan erkek yoktur,henüz aldatmayan erkek vardır.

Arkadaşını önceden ayarlayıp ona göre bi telefon konuşması yapması zor olmasa gerek.

fırsat verme sakın ayrıl kurtul çünkü o şüphe o güvensizlik hep olacak erkeklerin en etkili en kolay üste çıkma metodudur benim değil arkadaşımın lafı ve sonrasında gelen bana güvenmiyorsun lafı ve tripler... daha bunun gibi bi sürü şey sayabilirim sana bırak ne hali varsa görsün sakın seni kandırmasına izin verme bak duygusal bi dönemdesin suan bi yanın güvensiz bi yanın sevdiğin için ya doğruysa diyor ama yapma güven öyle bir kaleki yıkılırsa inşası çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…