nedesem bilmiyorum dünyanın çivisi çıkımışş..!

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
merhaba arkadaşlar..
inanın canım okadar sıkkın ki.dostum dediğim kardeşim dediğim bi arkadaşım hayatım boyunca unutamayacağım bi kazık attı bana..ben ona herşeyi anllattım paylaştım..ama meğersem o benim arkdamdan ne işler çeviryomuşş.kendini bi pisliğe bulaştırmış benide kullanmışş bilmediğim daha yüzünü bile görmediğm adamlara benim özelimi anlatmışş.beni kötülemiş hayal dışı benim yapmadığım şeyleri yaptım diye anlatmışş..okadar sinirli öfkeliyimi eşini aramamak için kendimi zor tutuyorumm ama bu işten nası kurtulucam bilmiyorum..

Son düzenleme:
arkadaşını al karşına konuş, eğer yaptığı şey fazlasıyla kötü ve hala senınle uğraşıyorsa
eşine anlat.

dinsizin hakkından imansız gelir.

Yani sizin özelinizi başka erkeklere sizin izniniz olmadanmı anlattı üzülmekte haklısınız
peki siz nasıl öğrendiniz

Yani sizin özelinizi başka erkeklere sizin izniniz olmadanmı anlattı üzülmekte haklısınız
peki siz nasıl öğrendiniz

evet haberim yoktu.internetten bi adamla tanışmış bayadır görüşüyomuş sonra bu adam onun başa adamlarla konuştuğunu yakalamış beni felan biliyor çalıştım yeri aradı.hepsini anlattı.ve hiçbir yalan yoktu ..ağzım açık kldı..2 gündür kendime gelemiyorum..

Ayy inanılır gibi değil ne hakla sizin numaranızı başka adamlara veriyor

Yüzünü görmediğiniz adamlara sizi kötülemiş!
Bu adamlarla nasıl muhatap olup bunları öğrendiniz ki?
Telefonla mı netten mi size bilgi verdiler?

arkadaşını al karşına konuş, eğer yaptığı şey fazlasıyla kötü ve hala senınle uğraşıyorsa
eşine anlat.

dinsizin hakkından imansız gelir.

şuanda memleketinde ..bayram izni var..açtım telefonu söyledim sesini çıkaramadı ama aynı iş yerinde çalışıyoruz ve yalan yanlş şeylerle beni yıpratsın istemiyorum.

Şikayetçi olsanız ne de olsa şahitler var?

bu bayan evli olduğuna göre
bunu yapmaması gerekıyordu, sende onun sırlarını biliyorsun sonuçta.

bence kendisi kaşınmış, anlat eşine her şeyi

Yüzünü görmediğiniz adamlara sizi kötülemiş!
Bu adamlarla nasıl muhatap olup bunları öğrendiniz ki?
Telefonla mı netten mi size bilgi verdiler?

görüştüğü kişi iş yerimi arada bi arkdaşlık sitesinde okeyde tanışmışlar..evinin dolabına kadar anlattı adam bana..

Arkadaşınız yüzünü bile görmediğiniz, tanımadığınız adamlara özelinizi anlatma gereği neden duymuş?

Şikayetçi olsanız ne de olsa şahitler var?

onuda düşünüyorum..delillerim var şirkette kullandığımız cep telefonu var onla konuşuyolarmış zaten bi döüm istesem zaten çıkar..çocuğun tel numarası var..bide inar ediyor haclemiş beni felan ama bukadar çok şey öğrenemez insan msn felan patlatıp..

onuda düşünüyorum..delillerim var şirkette kullandığımız cep telefonu var onla konuşuyolarmış zaten bi döüm istesem zaten çıkar..

Patlama olayını bilemem de...
Düşünecek bir şey yok bence.
Salı günü hemen savcılığa başvurun.
Geçmiş olsun...

Bence arkadaşınızla açıkça konuşun sizinde başınıza iş açmasın sakın yumuşamayın bu zamanda kime güveneceğiz şaşırdık vallahi

bu bayan evli olduğuna göre
bunu yapmaması gerekıyordu, sende onun sırlarını biliyorsun sonuçta.

bence kendisi kaşınmış, anlat eşine her şeyi

evet evli kendisi..bide beni karalıyomuş yani ben bekr bi bayanım bu zaten çok ağrıma gitti..bel altı vurnuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…