Bence arkadaşınızla açıkça konuşun sizinde başınıza iş açmasın sakın yumuşamayın bu zamanda kime güveneceğiz şaşırdık vallahi
hiçbir fikrim yok inanın..şoka girdim zaten anlam veremedim..yani bi insan bu kadar ikiyüzlü olur..
evet öyle yapıcam sanırım..teşekkür ederim..
Arkadaşınız yüzünü bile görmediğiniz, tanımadığınız adamlara özelinizi anlatma gereği neden duymuş?
hiçbir fikrim yok inanın..şoka girdim zaten anlam veremedim..yani bi insan bu kadar ikiyüzlü olur..
Adam iş yerini arayıp arkadaşın hakkında seni uyardımı yoksa özelin hakkında seni tehdit eder gibi mi konuştu?
Eğer evliysen eşine bunu anlat sonradan öğrenirse yanlış anlar.
Canım bence arkadaşın seni kıskanıyormuş belkide çekemiyordur tanımadığı adamlara sizi kötüleyecek kadar size kafayı takmasından belli
Kesinlikle eşine söyleyin, bu yaptığı yanına kalmamalı !
Hayır yani kendisi tanışmışsa sizi neden ona buna anlatıyorki? Acaba sizi kıskanıyormu ?
yok öle tehdit etmedi beni..bilmemi istemiş nası biri olduğunu..
benim sadece onunla paylaştığım sandığım şeyler..paylaştığı bu ben ona anlatmışım o adama anlatmış..ve benim kötü bri olduğumu herkesle birlikte olduğumu yılışık kalitesiz biri olduğumu hiç yaşanmamış uydurma şeyler anlatmış..kendisi oysaki nekdar namuslu dimi..evli ve başka erkeklerle konuşuyor!Şimdi iş yerindeki yakın arkadaşınız;evli ve net ortamında farklı erkek arkadaşlıkları olmuş,öyle ki bu adamlar evinin dolabına kadar size anlatmışlar falan.
Sonra arkadaşınız bu adamlardan birine sizinle ilgili bir sürü bilgi vermiş hatta telefonunuzu vermiş;adamda sizi arayıp bunları anlatmış.
Buraya kadar doğru anlamışsam;
arkadaşınız o adama ne anlatmış?
Adam sizi arayıp size ne anlattı?
Bunları anlamadım işte.
Şimdi iş yerindeki yakın arkadaşınız;evli ve net ortamında farklı erkek arkadaşlıkları olmuş,öyle ki bu adamlar evinin dolabına kadar size anlatmışlar falan.
Sonra arkadaşınız bu adamlardan birine sizinle ilgili bir sürü bilgi vermiş hatta telefonunuzu vermiş;adamda sizi arayıp bunları anlatmış.
Buraya kadar doğru anlamışsam;
arkadaşınız o adama ne anlatmış?
Adam sizi arayıp size ne anlattı?
Bunları anlamadım işte.
Arkadaş telini açmıyorsa eşini arar olanı biteni anlatırım. Ben ağlayıp, sıkılacağıma haltı yiyen ağlasın. Boşanırlarsa da hiç de umrumda olmaz. Kendi düşen ağlamaz derler.
Adamın size anlatması iyi olmuş geç olmadan arkadaşınızın yüzünü görmüşsünüz.
benim sadece onunla paylaştığım sandığım şeyler..paylaştığı bu ben ona anlatmışım o adama anlatmış..ve benim kötü bri olduğumu herkesle birlikte olduğumu yılışık kalitesiz biri olduğumu hiç yaşanmamış uydurma şeyler anlatmış..kendisi oysaki nekdar namuslu dimi..evli ve başka erkeklerle konuşuyor!
benim sadece onunla paylaştığım sandığım şeyler..paylaştığı bu ben ona anlatmışım o adama anlatmış..ve benim kötü bri olduğumu herkesle birlikte olduğumu yılışık kalitesiz biri olduğumu hiç yaşanmamış uydurma şeyler anlatmış..kendisi oysaki nekdar namuslu dimi..evli ve başka erkeklerle konuşuyor!
Peki senin hakkında uydurma şeyler anlatmasındaki sebep ne ki?
Yani bundan ne gibi bir kazancı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?