Yazmışsınız konuştuğunuzu, şimdi tekrar bakınca fark ettim ancak olay o kadar saçma sapan ki insan konuyu okuyunca hiçbir şey anlamamış gibi salaklaşıyor ister istemez. Ben çok şaşırdım, sizin öfkenizi de çok iyi anlıyorum, ama lütfen kendiniz müdahale edip aleyhinize olabilecek şeyler yapmayın. Gidin savcılığa şikayet edin, sizin özel hayatınıza saldırıp bu yetmemiş gibi size iftira atmanın hesabını yargıya, elin adamlarıyla böyle muhabbet kurmanın hesabını da kocasına versin. Gerisi de onların bileceği şey.
Bu arkadaşınızın eşiyle bir tanışmışlıgınız var mı?
Yani normalde eşiyle de herhangi bir samimiyetiniz, görüşmeniz oluyor mu?
zaten onu düşünüyorum savcılığa şikayet edicem.. yani kendi bazı haltlar yeyipte beni anlatması çok saçma zaten ona hiç anlam veremedim..neysee Allah büyük kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor..
Konuyu pek anlamadım..
sizin ne gibi özelinizi anlatmış olabilir ki başka erkeklere?
Farzedin ki anlatmış..Boşverin..alt tarafı özeliniz ( sizi bu kadar tedirgin edecek özel?) biraz afişe olmuş..
Arkadaşınızı silin gitsin.
Kimseyle muhatap olmayın.
Gerekirse cep telinizi değiştirin.
İş telefonuna çıkmayın tanımadığınız kişilere.
Tam da bunları yazacaktım ki yazmissin deniz güneş...Sizin ev telefonunuuzu cep telefonuzu iş telef....başka erkeklere vermiş.
Allah allah size çok büyük nefret duyması lazım bunları yapması için.
Bunlar genelde intikam almak için yapılan şeyler olarak duyuyoruz..
Hımm:26:
Of nasıl sinirlendim şimdi
Aynı olayı biz yaşadık mal gibi ortada kaldık
Bi yakın tanıdığım evli kendisi başka adamla okeyde tanışmış ve biz bunu duyduk dahada bi çok şey
Araştırdık eşi duydu söyleyen arkadaşı inkar etti çünki hepsi yapmış konuşamadılar olay patlayınca bir bir sırları çıkıcak diye
Eşide inanmadı zaten bize biz kötü olduk yaptığı ahlaksızlar yanına kar kaldı.
Sizinde öyle olur eşini ikna eder onlar ne pislik çakal oluyorlar lanet olsun öyle kadınlara.
Siz hatayı baştan yapmışsınız böyle bir kadınla hala arkadaş kalarak kocasını aldattığını bile bile bu pisliği yapan herşeyi yapar düşünmedinizmi?
şimdi artık yapacagınız bişey yok görüşmeyi bırakın ve susun bence siz haksız çıkarsınız.
Eşine derseniz madem öyle nie bana söylemedin daha önce diycek eşime iftira atıyosun diycek olay bu.
Yaşadık.
Allah inşalalh yaptığı pislikleri kendi ağzıyla itiraf edip rezil olmalarını nasip eder böyle pisliklere
Birde özelden kastınız nedir?
Geceliklerinizi filanmı anlatmış?
Sizin hakkınızda ne anlatmış merak ettim açıkçası.
Düşününce anlatacağı ne olabilir aklıma bişey gelmedi.
arkadasın ruh hastası,komplekslı ,kendıne guvenmeyen kıskanc bırı.
cok tanıdık geldı bu hıkaye bana .aynı durumu ben de yasamıstım .
benım arkadasımda yemıyor ıcmıyor hakkımda ne var ne yok
herseyı sevgılısıne anlatıyormus .benım hakkımda dakıkalarca konusuyorlarmıs .
bu duruma şahıt olmustum .bıgun arkadasımla bulusmustum sevgılımden yenı
ayrılmıstım dertlesıyorduk .arkadasımın sevgılısı aradı,arkadasımı resmen
benımle ılgılı sorularla soru yagmuruna tutmustu ; "sashamıa nıye ayrılmıs ,sımdı
ne yapmayı dusunuyor ,ne zaman ayrılmıslar ,cocuk ne demıs ,ee sashamıa
cevap olarak ne demıs ,pekı barısma gıbı bı durumları var mı " ınanın bu soruları
hıc nefes almadan cevabını bıle almadan ard arda sordu arkadasıma .sasırdım kaldım
valla .arkadasımla sevgılısı bıgun sıddetlı kavga ettıkten sonra ,arkadasımın sevglısıde
benı arayıp herseyı anlatmıstı bana .arkadasım saolsun yememıs ıcmemıs tum sırlarımı
anlatmıs ustune yapmadıgım seylerı yapmısım gıbı gostermıs .komplekslı ıste ne olcak .
dalgamı geçiyosunuz??? hiç hoş değil
Hayır canım neden dalga geçiyim ne münasebet.
DOLAP İÇİNE KADAR ANLATMIŞ YAZMIŞSINIZ YA.
Hakkınızda neyi anlatmış merak ettim siz doğru iseniz boşverin ya o kötü anlattı die kötü olmazsınız
Bence irdelemeyin derim.
Allah böyle arkadaşlardan korusun hepimizi çok üzücü malesef.
Arkadaşınız sizin hakkınızda konuşmuş. ki iftira atsa dahi nasıl ispatlayacaksınız .İspatlayabileceğiniz tek şey o adamla konuştuğu.Konuşmaların içeriğini taraflar inkar ederse siz ispatlayamazsınız. arada iftiracı damgası yersiniz. eğer eşini aldattığı için eşini uyarmak için söyleyecek olsaydınız ''ki bu bile çok tehlikeli kocası öldürebilir bile'' tamam eşine söyleyebilirsiniz. Ama siz arkadaşınızla yaşadığınız sorunu onu eşine şikayet ederek zarar vermeye intikam almaya çalışıyorsunuz.
Eşini aldatan bir kadından arkadaş olmaz. Haindir o . bugün eşine ihanet eder yarın size . arkadaşınızı yanlış seçmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?