nedesem bilmiyorum dünyanın çivisi çıkımışş..!

şimdi internetten baktım 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası var..artık öle halledicem..

Bu arkadaşınızın eşiyle bir tanışmışlıgınız var mı?

Yani normalde eşiyle de herhangi bir samimiyetiniz, görüşmeniz oluyor mu?

dava edin kii birdaha böyle birşey yapamasın..zaten ondan sonrası gelirr eşi sizden duymasa bile dava konusu ile herşeyi öğrenir terbiyesizin...

bence hiç muhattab olma, iyice çirkefleşir, bir daha benim adımı anma ( olursa: iştende ayrıl )de, bunları yapmazsan eşine anlatırımde basitçe kurtul.

Konuyu pek anlamadım..

sizin ne gibi özelinizi anlatmış olabilir ki başka erkeklere?

Farzedin ki anlatmış..Boşverin..alt tarafı özeliniz ( sizi bu kadar tedirgin edecek özel?) biraz afişe olmuş..

Arkadaşınızı silin gitsin.
Kimseyle muhatap olmayın.
Gerekirse cep telinizi değiştirin.
İş telefonuna çıkmayın tanımadığınız kişilere.

Sizin ev telefonunuuzu cep telefonuzu iş telef....başka erkeklere vermiş.

Allah allah size çok büyük nefret duyması lazım bunları yapması için.
Bunlar genelde intikam almak için yapılan şeyler olarak duyuyoruz..

Hımm:26:

Hemen savcılıga basvurun . hukuk öğrencisiyim . suan bıldiğim kadaryıla bu suç özel hukuka giriyor hemen bı dava açın tazmınatta açabılırsınız .

Bide şunu iyice ögrenın sizin fotografınızı kullanmış mı .

Eger kullandıysa işiniz çok daha kolay .

Of nasıl sinirlendim şimdi
Aynı olayı biz yaşadık mal gibi ortada kaldık
Bi yakın tanıdığım evli kendisi başka adamla okeyde tanışmış ve biz bunu duyduk dahada bi çok şey
Araştırdık eşi duydu söyleyen arkadaşı inkar etti çünki hepsi yapmış konuşamadılar olay patlayınca bir bir sırları çıkıcak diye
Eşide inanmadı zaten bize biz kötü olduk yaptığı ahlaksızlar yanına kar kaldı.
Sizinde öyle olur eşini ikna eder onlar ne pislik çakal oluyorlar lanet olsun öyle kadınlara.
Siz hatayı baştan yapmışsınız böyle bir kadınla hala arkadaş kalarak kocasını aldattığını bile bile bu pisliği yapan herşeyi yapar düşünmedinizmi?
şimdi artık yapacagınız bişey yok görüşmeyi bırakın ve susun bence siz haksız çıkarsınız.
Eşine derseniz madem öyle nie bana söylemedin daha önce diycek eşime iftira atıyosun diycek olay bu.
Yaşadık.
Allah inşalalh yaptığı pislikleri kendi ağzıyla itiraf edip rezil olmalarını nasip eder böyle pisliklere

Birde özelden kastınız nedir?
Geceliklerinizi filanmı anlatmış?
Sizin hakkınızda ne anlatmış merak ettim açıkçası.
Düşününce anlatacağı ne olabilir aklıma bişey gelmedi.

Tam da bunları yazacaktım ki yazmissin deniz güneş...
Yani savcılığa gidip şikayet etmenin eşini aramanın lüzumu yok.
Arkadasınız gercekten çirkef diye adlandırılacak birisi.
Sizin ona zararınız bile dokunmazken bunu tezgahliyorsa anlatirsaniz neler neler yapar Allah bilir...
O guzel canınızı bunlarla sıkmaya deger mı?
Tanımadığınız bilmediğiniz adamın biri.
Konuşsun Dursun...
Telefonu kaparsınız bir daha çıkmazsınız olur biter.
Bilse kaç yazar sizin özelinizi? Sizi tanımaz etmez.
Kaç gunünü sizin özelinize kafa yorarak geçirir? Ya da geçirse nolur...
Tanımadığınız bir adam ayrıca ne diye, ne amaçla sizi arar? İyilik icin mi?
Mantıklı gelmiyor bana...

arkadasın ruh hastası,komplekslı ,kendıne guvenmeyen kıskanc bırı.

cok tanıdık geldı bu hıkaye bana .aynı durumu ben de yasamıstım .

benım arkadasımda yemıyor ıcmıyor hakkımda ne var ne yok

herseyı sevgılısıne anlatıyormus .benım hakkımda dakıkalarca konusuyorlarmıs .

bu duruma şahıt olmustum .bıgun arkadasımla bulusmustum sevgılımden yenı

ayrılmıstım dertlesıyorduk .arkadasımın sevgılısı aradı,arkadasımı resmen

benımle ılgılı sorularla soru yagmuruna tutmustu ; "sashamıa nıye ayrılmıs ,sımdı

ne yapmayı dusunuyor ,ne zaman ayrılmıslar ,cocuk ne demıs ,ee sashamıa

cevap olarak ne demıs ,pekı barısma gıbı bı durumları var mı " ınanın bu soruları

hıc nefes almadan cevabını bıle almadan ard arda sordu arkadasıma .sasırdım kaldım

valla .arkadasımla sevgılısı bıgun sıddetlı kavga ettıkten sonra ,arkadasımın sevglısıde

benı arayıp herseyı anlatmıstı bana .arkadasım saolsun yememıs ıcmemıs tum sırlarımı

anlatmıs ustune yapmadıgım seylerı yapmısım gıbı gostermıs .komplekslı ıste ne olcak .

canım olayları 2 gn önce öğrendim o adam telefon açıp anlattı valla kendi bilir benim elimde delillerde var zaten çocukta kocasına söyleyeceğini söledi..beni arayanın tel numarası var burda şirket hattını kullanmış onun dökümü isteticem adii rrrezil hala çok sinirliyim :S

aynısı işte aynısı..

dalgamı geçiyosunuz??? hiç hoş değil

Hayır canım neden dalga geçiyim ne münasebet.
DOLAP İÇİNE KADAR ANLATMIŞ YAZMIŞSINIZ YA.
Hakkınızda neyi anlatmış merak ettim siz doğru iseniz boşverin ya o kötü anlattı die kötü olmazsınız
Bence irdelemeyin derim.
Allah böyle arkadaşlardan korusun hepimizi çok üzücü malesef.

onun evindeki dolapları..yani duygusal şeylerimi ilişkilerimi bu tür şeyleri nlatmış bide işle ilgi işte ..

Arkadaşınız sizin hakkınızda konuşmuş. ki iftira atsa dahi nasıl ispatlayacaksınız .İspatlayabileceğiniz tek şey o adamla konuştuğu.Konuşmaların içeriğini taraflar inkar ederse siz ispatlayamazsınız. arada iftiracı damgası yersiniz. eğer eşini aldattığı için eşini uyarmak için söyleyecek olsaydınız ''ki bu bile çok tehlikeli kocası öldürebilir bile'' tamam eşine söyleyebilirsiniz. Ama siz arkadaşınızla yaşadığınız sorunu onu eşine şikayet ederek zarar vermeye intikam almaya çalışıyorsunuz.
Eşini aldatan bir kadından arkadaş olmaz. Haindir o . bugün eşine ihanet eder yarın size . arkadaşınızı yanlış seçmişsiniz.

gene yazıyorum 2-3 gün önce öğrendim bunları ! bende arlkdaşlığımı kestim zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…