- Konu Sahibi lahanabebek
-
Ben görümcemi çok severim,çokta iyi anlaşırız.
Geçmişte belki bizimde olmuştur ufak tefek tartışmalarınız ama,hiç bir zaman uzatıp büyütmedik,ya o hatasını anlayıp gelmiştir,yada ben anlayıp gitmişimdir.
Sanırım biraz karşılıklı hoşgörüyle ilgili birşey,
Hayatta tabiki hiç bir ilişki tek taraflı yürümez
Karşılık alamıyorsanız zor bir durum canım,Allah kolaylık versin.
Görümcem bir yana dünya bir yana..Evliliğimin ilk zamanlarında hatta ilk 1 senesinde sorunlarımız oldu.Ama ben kendi adıma onu üzdüğüm için gidip özür diledim,dedim ben senni arkandan konuştum ,ama seni tanıdıkça pişman oluyorum.O da dedi normaldir çünkü ben de bişiler konuşmuştum arkandan zamanında,insan tanıyınca daha iyi anlıyor,önyargı işte vs...
Şimdi gayet iyi anlaşırız.Ben Avrupa yakasındayım,o Anadolu yakasında...Eşimin mesai saatlerinden ötürü ayda bi en fazla iki kez gideriz.Bunun dışında bir gün o,birgün ben birbirimizi ararız.Belki uzak olduğumuz için bu kadar iyi anlaşıyoruz,özlemek tatlıdır derler ya...Bir arada olsak bu kadar olmazdı belki.Uzak olmak herzaman iyidir.Çünkü ilk 7-8ay ben kayınvalidemle birlikte oturdum eşim askere gitti geldi 5ay.Sonra hemen çıktık 2ay oldu olmadı..
4ay önce ikiz minnoşları oldu görümcemin hihoyyyt ,biri kız biri erkek,bir tane de kızı vardı zaten 4yaşında.Bir görseniz teyzeleri bir tatlılar bir tatlılar..İnsanın yiyesi geliyor resmen,öp öp bitmiyo Şeniz
Konuyu dağıttım -tatlicadiarzu-
Kısaca iyi anlaşıyoruz biz benimkiyle,ama anlaşamıyanları etrafta çok duyuyorum,geline çektirenler,burnu havada olan görümceler,annesiyle bir olup gelini ezmeye çalışanlar,neler neler..Bunlar hep duyduğumuz,gördüğümüz şeyler...
hepinize merhaba......
bir çoğumuz zaman zaman görümcelerimizle sorun yaşıyoruz..
neden bu görümceler sürekli sorun çıkarıyo CADIARZU :uhm:
neden sanki dünya kendi etraflarında dönüyomuş gibi her zaman ilgi beklerler -tatlicadiarzu- bazen görümcelerime okadar sinirleniyorum ki böyle kaydirigubbakcemile saçlarından sürükleyesim geliyo...
tabi bütün görümceler aynı deyil... bazıları çok iyi oluyo
sizinkiler nasıl arkadaşlar????
yoksa benmi abartıyorum bazı şeyleri acaba.
allah oyle gorumelere 2 kat beter gorumce versınnnnn amana bılıyorsunuz arkadaslar benım m sıkıntımı çocugunuz ama artık anladım karakterını açıyorum bır telefon ay ben boyle yaptım ben boyle yaptım aldım da aldım ay sesı bı gıdıyo garıbımın dalgaya vurdum işi bıde guluyo guya o kaday yapmacık kı moral sıfır gulme nımarası cekıyo o kadar eglenıyorum kı anlatamambence onların zayıf noktasını bulun oradan vurun gelınlıgımı çalmak neymıs yavas yavas odetıyorum ona daha ne çekecek o benı çok uzdu
Allah yardımcınız olsun .Benim görümcem yok şanslı sayıyorum kendimi.bi de o sıkıntı fazla gelirdi galiba
sağol canımya..
kesinlikle şanslısın vallaa.s
benim 7 tane görümcem varsenağlama yani gelde ağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?