- Konu Sahibi lahanabebek
-
sadece senin aglamanla olmaz valla ben de seninle beraber aglayabilirim destek icin ....allah yardimcin olsun valla.bende bir tane görümce var bazen cildiriyorum onun yüzünden.senin halini düsünmek bile istemiyorum yani..:a015:
abiniz ya da erkek kardeşiniz var mı ?
peki hiç görmediğiniz ve sesini sadece bir kere duyduğunuz bir kadından sırf adı görümce diye bu kadar hoşlanmamanız(nefret demek istemiyorum) niyebenneyaptımkitürkçede görümcem demem gereken o bayanın sesini bir kez telefonda duydum alo deyişini ve bir seneden fazla evliyim hiç görmedim allahda karşılaşmak nasip etmesin o kadınla... görümce düşman başına kızlar... ha bu arada bende bizim gelinin görümcesiyim acaba da benimgibimi düşünüyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekötükedihüso:roflol:
benim erkek kardeşim var.abiniz ya da erkek kardeşiniz var mı ?
türkçede görümcem demem gereken o bayanın sesini bir kez telefonda duydum alo deyişini ve bir seneden fazla evliyim hiç görmedim allahda karşılaşmak nasip etmesin o kadınla... görümce düşman başına kızlar... ha bu arada bende bizim gelinin görümcesiyim acaba da benimgibimi düşünüyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekötükedihüso:roflol:
benim de iki görümcem var
bana zararları yok
lafları olur bazen bir şeyler ima etmeye çalışırlar
o huylarına sinir olurum
kendilerini çok titiz temiz göstermeye çalışırlar
idare ediyoruz işte ne yapalım
ben gorumcewmı herzaman gorurum yakınız zaten butun gorumceler oyle demedık ıyı olanları allah bozmasın kotu olanlara oyle gorumce nasıp etsın allah dedık yasayınca anlarsınız konusması kolay onyargı falan gorumcenız olmassada eltınız gelınınız olur yanı burada olay gorumce olayı degıl yenı bır aıleye mensup olunca bır bayanın sızı daha tanımadan dusman olması kıskanması yasarsınız yasarr o zaman anlarsınızz :):)
ay sen hem kardesını kap elınden elın kızı hemde burda cekıstır kadınıhepinize merhaba......
bir çoğumuz zaman zaman görümcelerimizle sorun yaşıyoruz..
neden bu görümceler sürekli sorun çıkarıyo CADIARZU :uhm:
neden sanki dünya kendi etraflarında dönüyomuş gibi her zaman ilgi beklerler -tatlicadiarzu- bazen görümcelerime okadar sinirleniyorum ki böyle kaydirigubbakcemile saçlarından sürükleyesim geliyo...
tabi bütün görümceler aynı deyil... bazıları çok iyi oluyo
sizinkiler nasıl arkadaşlar????
yoksa benmi abartıyorum bazı şeyleri acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?