Nedir bu çektiğimiz görümcelerden.....

sadece senin aglamanla olmaz valla ben de seninle beraber aglayabilirim destek icin ....allah yardimcin olsun valla.bende bir tane görümce var bazen cildiriyorum onun yüzünden.senin halini düsünmek bile istemiyorum yani..:a015:

canım benim teşekkür ederim.. ben 7 görümceyle bazen böyle oluyorumkafamçokkarıştı ya yazık bana valla..

abiniz ya da erkek kardeşiniz var mı ?

canım var var yani bende görümceyim.. ama evlerimiz yakın deyil.ayrıca ben yengelerime karışmam... ama görümcelerim bana yakın yerdeler ayrıca anneleride alt katımda oturduğu için sürekli gelirler sağolsunlar vede bana kafayı yedirtirlerkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

BİRTANE GÖRÜMCEM VAR...
ARAMIZ NE İYİ NE DE KÖTÜ....
ÇOK SAMİMİ DEĞİLİZ ZATEN...
AMA KISKANÇ BİRİ İLK ZAMANLAR KARDEŞİNİ BENDEN ÇOK KISKANMIŞTI...
BİRAZ DİŞ GÖSTERMEYE ÇALIŞTI BİR ARA AMA KARDEŞİNDEN VE BENDEN YÜZ BULAMAYINCA ÇEKİLDİ KABUĞUNA...
KÖTÜ BİRİ DEEĞİL YİNEDE AMA BEN PEK HOŞLANMAM KENDİSİNDEN:dilcikar:

peki hiç görmediğiniz ve sesini sadece bir kere duyduğunuz bir kadından sırf adı görümce diye bu kadar hoşlanmamanız(nefret demek istemiyorum) niyebenneyaptımki
bunun adı önyargı değilde nedirbenneyaptımki

abiniz ya da erkek kardeşiniz var mı ?
benim erkek kardeşim var.
gözümden sakındığım,elimde büyüttüğüm,altını değiştirdiğimi bildiğim bir erkek kardeşim var.
onu nasıl sevdiğimi bildiğim için,görümceminde benim eşimi nasıl sevdiğini anlayabiliyorum.ve başlarda görümcem bana çok önyargılı yaklaşsada(diğer eltimden ağzı yandığı için),ben hep alttan aldım ve sonunda bana bir şans verdi.
şimdi ablam olsa ancak bu kadar sevebilirim.çok kızdığım zamanlarda oluyor.ama zamanz aman eşlerimizede bu kadar kızmıyormuyuz.
erkek kardeşim evlendiği zaman eğer gelin saygılı,art niyeti olmayan,edepli biri çıkarsa kendi yararına.yeri gelir kardeşimden bile korurum.ona abla olurum resmen.
ama yok öyle kardeşimle evlendi diye tek hakim havaları kurmaya çalışmak.evet eş önemli ama her zaman derim.sokaktaki her erkek/kadın potansiyel eştir.(bende dahil.)ama aile tektir.

bende görümceyim vebu görümce düşman başına cümlesini anlamadım. görümcenizi görmemişsiniz bile. nasıl bir önyargı bu. bir sorun yaşamamışsınız. ama karşılaşmak dahi istemiyorum ne demek. unutmayın eşiniz onun ya ağabeyi yada kardeşi. yani karındaşı. tamam gerçekten sorun yaratan görümceler var, tıpkı gelinler gibi. ama bunu bütün görümceler böyledire getirmek çok yanlış.

kronick okypete
sakin olun kızlar tabiki bütün görümceler kötü deyildir.ama bazıları çok çok fena yani kabul etmek lazım

Bende bir gorumceyim.Hep gorumcelerin kiskandigini soyluyosunuz ama bence gelinlerde eslerini kimseyle paylasmak istemiyorlar.Kadin milleti birbirini cekemiyor malesef.

yolun başındasın kızım hiç bulaşma bence sonra içinden çıkılmıyor sevgi aşkı geçç bir yerden sonra nefret hepsini siliyo bekle daha iyi birini bulursun sana ailesine karşı bile sahip çıkmıyormuş ne bekliyorsn ki daha

benim de iki görümcem var
bana zararları yok
lafları olur bazen bir şeyler ima etmeye çalışırlar
o huylarına sinir olurum
kendilerini çok titiz temiz göstermeye çalışırlar
idare ediyoruz işte ne yapalım

Ya arkadaşlar eş her zaman bulunur, aile bulunmaz diye bişey olur mu ya.
O zaman hepimiz dışlayalım, hor görelim eşimizi, ailemizi tutalım.
İkiside çok öenmli, ama şuda bir gerçek ki zor gününde insanın yanında eşinden başka kimse olmuyor, ne kardeş nede başka bir akraba.
Aile ne kadar önemli ise, eşde bir o kadar önemli.

2 tane görümcem var. Birisi çok saftirik biriside çok cin. Ama ikiside bana çok iyi davranir. Bende onlara ayni şekilde. çok iyi anlaşiriz. Yanliz görümcemin birisi boşandi annesiyle beraber otuyor yani kaynanamla. Işe gidiyor geliyor. Kaynanama hiçbir konuda yardimci olmuyor. Yediği tabaği bile biz kaldiriyoruz.
çok üşengec o yüzden onun o huylarina gicik oluyorum. Gelin olduğumuz için
masayi toplamadan kalkamiyoruz. Ama o hemen kaçiyor

Arkadaşlar 4 görümcem var.Hepsini severim.ama en çok en büyük ile en küçüğü sever, anlaşırım.araya mesafe koyduktan sonra bir problem olacağını sanmıyorum.

ben gorumcewmı herzaman gorurum yakınız zaten butun gorumceler oyle demedık ıyı olanları allah bozmasın kotu olanlara oyle gorumce nasıp etsın allah dedık yasayınca anlarsınız konusması kolay onyargı falan gorumcenız olmassada eltınız gelınınız olur yanı burada olay gorumce olayı degıl yenı bır aıleye mensup olunca bır bayanın sızı daha tanımadan dusman olması kıskanması yasarsınız yasarr o zaman anlarsınızz :):)

çok doğru canım. sadece yaşayan anlar

bende görümceyim...4 yıldır evli kardeşim....düğünden hariç bir kere gittim evlerine zaten istanbul'da oturuyorlar zırt pırt gidilecek bir durum yok..:sm_confused:yılda bir bilemedin iki kere buraya gelirler oda anneme en fazla 3 gün kalır giderler...gelinimiz isteyerek gelmiyor mümkün olsa hiç gelmeyecek bunu hissediyoruz ama belli etmiyoruz...annem bazen sitem edince suçu kardeşime atıyor kolayını öyle bulmuş:sm_confused:ama ailesi adapazarında 3 erkek kardeşi var sürekli hep beaberler o zaman kardeşimin işleri bahane olamıyor...benimle olan ilişkisine gelecek olursak aramızda hiç bir şey geçmedi nasıl geçsinki doğru dürüst bir araya gelmedik bile,geldiğimiz zamanda havadan sudan konuştuk ama yinede benden pek hoşlanmadığını hissediyorum ilk zamanlar anlam veremedim belki huyu böyledir diye düşündüm ama kızkardeşimi arıyor canımnlı cicimli konuşuyorlar:sm_confused:gerçi kızkardeşim onun annesi ile geçmiş yıllarda aynı hastanede mesai arkadaşlı imişler (tesadüf isteme faslında ortaya çıkan birşey)ve kendide annesi ve kızkardeşim gibi hemşire meslektaşlar yani ondan mıdır yakınlığı bilemiyorum....bildiğim tek şey aramızda asla birşey geçmedi...hiç aramaz,sormaz...o aramayınca bende aramıyorum ben birde ablayım....ilk zamanlar üzüldüm açıkcası ama artık benimde umrumda değil canı nasıl isterse herkes herkesi sevecek diye bir kayıt yok:sm_confused:kendince hoşlanmadı demek bence mesele yok onun için onun problemi...sonuçta kardeşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum o yüzdende bunu konu edip kardeşimi üzmeye hiç niyetim yok...bir tek üzüldüğüm yeğenim hali ile annesi ile telf'te bile görüşmediğimiz için onuda arayıp görüşemiyorum bu canımı çok acıtıyor...çocuk beni doğru dürüst tanıyamıyacak bile...henüz 2 yaşında deli oluyorum ana ama ne yapabilirim:sm_confused:2.de bu ay doğacak ama onunlada farklı olmayacak bu gidişle....günahı vebali annelerinin boynuna....kardeşime emeğim çok ablalıktan çok annelik yaptım ona oda benim sözüme çok değer verirdi halada az görüşürüz belki ama söylediklerime önem verir acaba bu değeri hissettide ondan mı uzak benden bilmiyorum belki kıskandı....ama 4 senedir ben kardeşime asla karısı hakkında tek laf etmemişimdir...bu duruma rağmen yinede etmem ne olursa olsun 2 yeğenimin annesi....Allah yuvalarını daim ve mutlu etsin...........ha ama bu arada iki erkek kardeşi evlendi kendi potansiyel görümce o başka tabii...iki gelinlerinide sevmiyor kardeşleri için katlanıyormuş annesini babasını üzeni oda sevmezmiş...bide bize söylüyor bunu :roflol:bu durumda gelde çatlama sen ne yapıyorsun farklımısın diyecen olmuyor ama işte diyemiyorsun......hep görümcelere kızıyorsunuz buna ne diyeceksinizben ne yaptımki ona ...hiçbirşey o gelinlerine kızıyor ama kardeşlerinden kopmuyor görümcelik yapıyor ama beni evladım gibi sevdiğm kardeşimle sınırlı olmaya zor bırakıyor...Allah iyi yolda,iyilikle islah etsin...böyle gelinleride....benimde bir görümce olarak diyeceğim bu:dilcikar:

benımde 4 tane görümcem var 1 tanesını sadece düğünümde gördüm.... Evlendiğimin ertesı dabahı bizi arayıp bize geleceğini söyledi bende eşimde kabul etmediğimiz için bize küstü:dilcikar: diğerleri biz ev sahibi olana kadar bizimle iyiydı snra onlarlada aramız bozuldu...şimdi bı görümcemle konuşmuyorz bı tanesı ıle görüşmüyoruz dığer ıkısıylede zorakı konuşuyoruz...bize geldıklerınde çocuklarını evın içine salarlar ılgılenmezler ev savaş alanına döner oturup ıkı laf edelım dersın başkalarının gelınını överler...bazen eşime fısır fısır sen hanımköylü oldun derler...işleri güçleri dedıkodu şunun kızı şöle yapmış,şu şurdan ev almış,arsa almış,şunun oğlu bılmem n yapmış vs... sonrada dedıkodu yapanları kınarlar...ama her bıraraya gelıp onlara katlandığımda eşim bana teşekkür eder...:teytey: amaaam eşimiz bılsın kıymetımızı o bıze arka çıksın yeter kızlar.dıyorum ama keşke ıyı geçınebılseydık sevdığim ablalarım olsalardı..a.s

abartmıyorsun ama canım inan bana görümcen olmasa bile sana bulaşacak elbet birileri cıkıyo karsına erkek tarafından boşver takma hepsinin köküne kiprit suyu....canları cehenneme

ay sen hem kardesını kap elınden elın kızı hemde burda cekıstır kadını
yanı pes dıyorum sana:roflol::roflol:
ay canım benım;
kımmıs kıs benım canım arkadasımın sınırını bozan.kötükedihüso
benıde bekle sekerım ıkımız yolalım saclarını:roflol:
opuyorum canım benım senı kocaman.
ısmı lazım degıllerle gorusmedıgımden sorun yasamıyorum cok sukur :roflol:

Ben evli değilim ama yaza sözlenicem nasipse.erkek arkadaşımında kız kardeşi var 1tane.biz şimdilik çok iyi anlaşıyoruz.benden 4yaş küçük ablacım ablacm diye peşimde herşeyi bana sorar bana danışır.sevgililerini anlatır abisinden gizli gizli.umarım hep böyle devam eder bir sorun yaşamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…