Nedir bu çektiklerim(

1 ay mı, 1 gün dahi kabul etmeyin.
Eşiniz de etmesin, sakın.

Af buyurun ama bu insanlar gerizekalı mı?
Nasıl teklif edilir böyle şey?
Nasıl kabul eder abi ve gelin?
Gelinin ailesi neden tepki vermez?
Bir aklı başında insan yok mu aralarında?

Evi yetiştirememek nasıl iş, nerdeymiş akılları bunca zaman?
Yok, kabul edilir şey değil.
Ben olsam kayınvalideye olan tüm saygımı bozar çirkinleşirdim. Dayanamam...

O ev sadece esinizin degil sizin de. Ortak karar vermelisiniz. 1 ay degil 1 gun bile vermem benim evimde işi pişirecekler iğrenç onlar gitsin kvye

Çıkma sakın evinden hiçbir yere gitme. Yuh be o ne demek. O gelen gelin nasıl kabul ediyor bunu? Öyle saçmalık olur mu ya! Bu kadarına da pes çok acayip sinirlendim. Sakın ha Kabul etme sakın sakın.!!!

Evleri yoksa kv ye giderler. Kaynanasının yanına gelin gidenler çok gidilebilir yani eltinin evine çöreklenmek de neymiş. Söyle kv ye nasılını kadınsa artık kendi yanına alsın sen sakın çıkma evinden hayatının hatasını yaparsın.

Çıkarsan gider evin elinden canım sakın çıkma eğer eşyaları kayın valide yaptıysa sende diş geçireceği bi kızsan seni yanında oturtacak sakın çıkma zorla değil ya tehdit et boşanırım de o kocana göze alamaz merak etme

Bdv yi okudukça hızlı yaşlanıyorum . Böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına . Bunu dile getirmeye utanır insan . Hadi kv niz böyle çılgın ! bir fikir attı ortaya herkesten önce kaynınızın bu saçmalığa karşı çıkması gerek . Nerden bakarsan bak oluru yok bence . Eşinizle konuşun ve böyle bir şeyin katiyen mümkün olamayacağını anlatın .

Kocanla konus olamaz boyle bsey de nerde goruldu yaa ilk defa duyuyorum. Kaynanada kalsin allah allah o gelin olcakda sn enayimisin

Bi yaşıma daha girdim bu nasıl konu ....o gelinde sen nesin sen gelin degilmisin ...Nasıl kv bu ....sakın sakın evinden çıkma ...ya ne iğrenç senin yatağında yatıp iş yapacaklar iyuuu ....

Yaşadıkça neler duyacaz daha. Evlenmesinler evleri yoksa. Ya da gidip kv de kendileri yaşasın. Nekadar benciller

Yok artık evleri yoksa evlenmesinler sakın kabul etmeyin böyle saçmalık olur mu. Eşin de kabul edecek gibi en fazla 1 ay kalırlar ne demek ?
Gitsin kayınvalide de kalsın çok evlenmek istiyorlarsa size mi güveniyorlar.

Kv nin sizin eviniz üzerinde nasıl bir hakkı olabilir ki sizi ezip yerinize karar veriyor.Çok gerekliyse kendisi başka yere gitsin evini bıraksın. biraz size misafir olabilir miyim yeni evlilere de kendi evimi bırakayım dese belki daha kabul edilebilir olurdu. Hamile olmasanız bile sizin yatağınızı banyonuzu mutfağınızı kullanmaları kabul edilemez.Birinin evimdeki tüm eşyaların yerini biliyor olması beni ayrıca rahatsız ederdi.Hem de hamile halinizle başka bi evde nasıl rahat edersiniz.Onların paşa gönülleri için siz bebeğinizle zorda kalmayın.tutsunlar bi ev bi yatak odası alsınlar idare etsinler bu iki saate bakar gerekirse yer yatağı yapsınlar.Çok ayıp !!

Memlekette otel mi kalmamış. 1 ay sonra ne olacak bu zamana kadar hazır olmayan ev 1 ayda mı tamamlanacak. Amaç belli sen kv ile yasayacaksın onlarda senin evinde. Gelme bu oyunlara.

Bak ben buraya okkali bir biiiiiiiiiiip çekiyorum!kocan,kV, kayın ve elticigine göster düğün hediyesi!
Tevbe tevbe sakin böyle bi Saçmalıği kabul edeyim deme yeni evlisin eşyalar yeni Ohhh hazır kebap doyasıya ye en beleşinden!

Yok daha neler.
Onlar gitsin kvde kalsın.
Sizin düzeninizi niye bozuyorlar.
Ne degişik insanlar düşünceler var ya

Ne bir ayı bir gün bile olmaz!hasa senin yatağında mi?...az sabretsinler Mart gelmedi daha!bak bi pineklerler sende kendini kV ile sonsuza dek mutlu yasamislarda bulursun!bana amaç bu gibi geldi çünkü elticiginde ses çıkarmamis bu duruma,kumpas!!

Neler duyacağım daha tövbee!!

Çıngar çıkartın, bağırın çağırın sakın susmayın, kaynanız bundan anlıyor demek ki.
Kurulu düzene gelin getirtmek istiyorsa kendi kiraya çıksın gelin de evine gelsin.

Böyle gelini iste kaynananin eline vermeli insan ne haddine senin evinde gelip kalcak sabredemiyorlarsa kendileri gitsin kaynanaya , yasamis kadar sinirlendim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…