Nedir bu çektiklerim(

Ben sizin yerinizde olsam etegimi kivirir elimi belime atar bi guzel cemkiririm kv me ne demek ben evimi eltime birakacam tobe tobe eltinizin annesi de genis galiba butun anneler kizlarina en iyisini ister kendi evi kendi esyasi bi cop ceyizi yok mu bu elti hanimin ne bileyim neden nisanlisina diretmiyo ev tutalim boyle olmaz dugunu uzatalim elin atina binen tez iner derler sakin kv evine gidip kalma hatasina dusme iki pirtim orda rahatim hamilesin ayagini uzatamicaksin kp kv var ayip olacak rahatca dinlenemicen hizmeti var aaa bu ne aymazlik yaaa tobe tobee

Ben sok sok sokk...
O ne bicim adetmis oyle kardesim.
ben kurdum evimi elticigim sefasini surecek. Yok canim sakin sakin kabul etme. Sonra o ev onlarin olsun biz sana yeni ev kurariz derler evinden de olursun
Sakin kabul etme

Evlenmeyi bilen kalacak yerini bulsun...
Hamile halinle sen neden evinden gidiyormuşsun acaba?

sen de azcık açsana ağzını, eşim ne der acaba bebeğime bir şey olur mu diyorsun bir de. ancak buraya yazıyorsun kimse sana yardım edemez kendin ağzını açıp cevap vermen gerek

Saçmalığa bak. Ev kuramiyorlarsa evlenmesinler, illa evleneceklere de benim bildiğim kv nin evine gidilir sizin ev ne alaka. Sesiniz çıksın sesiniz bacım. Böyle şey teklif dahi edilemez. Ne yumuşak yuzleriniz var ki bunu sizden isteyebiliyor.

Şok oldum yemin ederim.
Ömrümde boyle bişey duymadım.
Anladıgım kadarıyla 3 yada5 günden bahsedilmiyo.
Baya aylarca sürecek bi durum esin 1 ay dedigine göre
Sakın bidaha böyle bi teklif etmelerine bile müsade etme.
Gelin hanıma kvdenin evinde bi oda yapılsın.
Sen gidersen o eve bidaha dönemezsin gibi geldi.
Sakın kvdenide gelin rahat etsin biraz sizde kalıyım derse kabul etme.bidaha gönderemezsin .
Ayrıca eşinde hiç iyi niyetli gelmedi nedemek 1 ay kalırlar.
1 ay sonrada kardesime nasıl git diyim der.
Ayrıca konu sahibi biraz daha açıklayıcı yaz konunu yorumlarada cevap ver merak ediyoruz.

Asla kabul etme. Bu nasil bir şey ya. Ayip teklif bile edilemez. Evliliğe hazır değilsen her konu da evlenmezsin olur biter. Kiralık eve göçsunler allah allah..seni niye rahatsız ediyorlar. Yeni gelin kaynananin yanında yaşasın.

Sabaha kadar uyuyamadım sözde o gelinden hoşlanmıyormuş o okuyormuş onu oraya tıkalım sen bizle kal biz bebek bakıcaz diyor!!!!tövbe tövbe lan sen kimsin ağzımı açıp konuşmuyorsam sırf saygımdan kandındakı rahatlğa bak yaa!!!!!eşim sabahda sen rahat ol ben hall edicem dedi hem abimler gelmez sen olsan başkasının evinde kalırmıydın dedi kesinlikle hayır dedim onlarda razı gelmez dedi!!camaşır makinesine kadar bütün çeyizleri eşyaları ben getirdim annem babam sağolsunlar herşeymi aldılar onların haqqlarnı yere vuramam kesinlikle razı olmuyorum ama benim kv illet öyle becermek zor iş!!

Lütfen saka olsun bu

Dinsizin hakkindan imansiz gelsin şu durumda böyle bir saçmalık olamaz

uyuyamamanıza gerek yok inanın.
Kimsenin evimde gelip kalmasını istemiyorum, kusura bakmayın . Deyin ve kenara cekilin. Kendi aralarında halletsinler.

uyuyamamanıza gerek yok inanın.
Kimsenin evimde gelip kalmasını istemiyorum, kusura bakmayın . Deyin ve kenara cekilin. Kendi aralarında halletsinler.
İşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak

İşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak

bak sen.... Sen nesin o evde? Sütçü mü?
Gerekirse polis çağırır gene sokmazsın , korkma.
İş nerelere gider o zaman bilemem ama sakın taviz verme geri dönüşü olmaz bu konunun.
Kadına bak ya , onu tanıyan tanımayan kaç kişiyi aynı anda nasıl sinirlendirmeyi başardı valla helal olsun kaynanaya.

Çok zor bir insan kolay kolay hiçkimse beceremez onunla hatta bi keresinde kadını dövdüyüde olmuştu!!eşim üstesinden iyi gelir ama bana söylesin ben cevabını veririm diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…