- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Lütfen saka olsun buSabaha kadar uyuyamadım sözde o gelinden hoşlanmıyormuş o okuyormuş onu oraya tıkalım sen bizle kal biz bebek bakıcaz diyor!!!!tövbe tövbe lan sen kimsin ağzımı açıp konuşmuyorsam sırf saygımdan kandındakı rahatlğa bak yaa!!!!!eşim sabahda sen rahat ol ben hall edicem dedi hem abimler gelmez sen olsan başkasının evinde kalırmıydın dedi kesinlikle hayır dedim onlarda razı gelmez dedi!!camaşır makinesine kadar bütün çeyizleri eşyaları ben getirdim annem babam sağolsunlar herşeymi aldılar onların haqqlarnı yere vuramam kesinlikle razı olmuyorum ama benim kv illet öyle becermek zor iş!!
Bencede şaka olsun artık söyleyecek söz bulamıyorum haqqımıda helal etmiyorum bu çektiklermin Allah bin katını yaşatsın onlara!Lütfen saka olsun bu
Dinsizin hakkindan imansiz gelsin şu durumda böyle bir saçmalık olamaz
Sabaha kadar uyuyamadım sözde o gelinden hoşlanmıyormuş o okuyormuş onu oraya tıkalım sen bizle kal biz bebek bakıcaz diyor!!!!tövbe tövbe lan sen kimsin ağzımı açıp konuşmuyorsam sırf saygımdan kandındakı rahatlğa bak yaa!!!!!eşim sabahda sen rahat ol ben hall edicem dedi hem abimler gelmez sen olsan başkasının evinde kalırmıydın dedi kesinlikle hayır dedim onlarda razı gelmez dedi!!camaşır makinesine kadar bütün çeyizleri eşyaları ben getirdim annem babam sağolsunlar herşeymi aldılar onların haqqlarnı yere vuramam kesinlikle razı olmuyorum ama benim kv illet öyle becermek zor iş!!
İşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcakuyuyamamanıza gerek yok inanın.
Kimsenin evimde gelip kalmasını istemiyorum, kusura bakmayın . Deyin ve kenara cekilin. Kendi aralarında halletsinler.
İşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak
Çok zor bir insan kolay kolay hiçkimse beceremez onunla hatta bi keresinde kadını dövdüyüde olmuştu!!eşim üstesinden iyi gelir ama bana söylesin ben cevabını veririm diyorbak sen.... Sen nesin o evde? Sütçü mü?
Gerekirse polis çağırır gene sokmazsın , korkma.
İş nerelere gider o zaman bilemem ama sakın taviz verme geri dönüşü olmaz bu konunun.
Kadına bak ya , onu tanıyan tanımayan kaç kişiyi aynı anda nasıl sinirlendirmeyi başardı valla helal olsun kaynanaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?