- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Ne gideceksin ya bir gitme, iki gitme, gerekirse 50 kere gitme ama pes de etme. Valla sinirleniyorum. Ne gelin meraklısılarmış. Napacaklarsa gelini. Oğulları da kıymete biniyor evlenince. İticiler.Hiç sorma arkadsm bendede var benimkinde oğlundan kopmaya bir turlu yeni evliyiz napim blmyrm eşime sölyrm brde herseye çok karışır kendisi çene baya var şuan eşimle aram bozuk annesi yüzünden Allahtan evim ayrı o olmasa herhalde daha çok sıkıntı çıkar neymiş her pazar onun oraya gelecekmişiz YÖK ole birşey ben gitmek istemeyrm eşimede dedim biraz yazdım rahatladım ya
Gel dediklerinde gitmeyerek işe başla. Sürekli onların gönüllerini eğleyemezsin.
Ben şunu anladım, burada da sürekli okurdum. Mesafe koyacaksın ve sözünü esirgemeyeceksin. Sürekli beklenti, sürekli beklenti. Yok anlamıyorum ne gelin meraklısılar cidden anlamıyorum. Bir yararları yok ama sürekli beklenti. Ay sinir oldum yine. Ben benimkilerden tiksiniyorum o derece ya.
Sorma arkadaşım kaynanm boğduğunun hiç farkında değil ama onun istediği gibi olmaz herşey böle karışmaya devamedrrse artk susamam galiba çok bunalttı beni yaNe gideceksin ya bir gitme, iki gitme, gerekirse 50 kere gitme ama pes de etme. Valla sinirleniyorum. Ne gelin meraklısılarmış. Napacaklarsa gelini. Oğulları da kıymete biniyor evlenince. İticiler.
Ne gideceksin ya bir gitme, iki gitme, gerekirse 50 kere gitme ama pes de etme. Valla sinirleniyorum. Ne gelin meraklısılarmış. Napacaklarsa gelini. Oğulları da kıymete biniyor evlenince. İticiler.
Evet aynen öyle, inanın sadece eşimin hatrına yapıyorum, annesi her şeyi şikayet ediyor ona çünkü, o da nolur idare edin birbirinizi moduna girdi.Bence seni geç saatlere kadar kv de oturmak yormuyor, istemedğin şeyleri yapmak yoruyor.
Yapma arkadaşım yapma, yaranamazsın
arada kalmamak için sizi arada bırakıyo sanki. Eşiniz sizin hatrınız için bi şeylere katlanıyo mu diye sorasım geldi..Eşimin hatrına gidiyorum çünkü ailemle iyi ol ki bana laf gelmesin modunda, o da arada kalıyor sürekli.
Kendisi iyi olsun ya. Eşine de tepkini göster. Yorgunluktan ölürken omların gönlünğ eğleyemem. Halim kalmıyor de. Versinler aylık paranı çalışma git onların gönlünü eğle. Bu eşler de tam dayaklık.Eşimin hatrına gidiyorum çünkü ailemle iyi ol ki bana laf gelmesin modunda, o da arada kalıyor sürekli.
arada kalmamak için sizi arada bırakıyo sanki. Eşiniz sizin hatrınız için bi şeylere katlanıyo mu diye sorasım geldi..
Kendisi iyi olsun ya. Eşine de tepkini göster. Yorgunluktan ölürken omların gönlünğ eğleyemem. Halim kalmıyor de. Versinler aylık paranı çalışma git onların gönlünü eğle. Bu eşler de tam dayaklık.
Benimki bir kere annesi bizdeyken uykum var ben uyusam sen annemle otursan dedi. Yok yaa dedim, başka derdin var mı? Senin anan sen otur yanında onu mu eğlendircem, kalkıp yattığın an yatarım ben de, uğraşamam yorgunum dedim. Benim mi annem bana mı gelmiş, ALLAH ALLAH. Bir daha diyemez.
Aynen katılıyorum.Bence tek amaçları ben istedim mi gelin gelir deyip ego tatmini ve sağa sola hava atmak. Bizimki kapı açıyor "gelin geldi", telefon çalıyor "gelin geldi" millete laf duyurma peşinde. Bir de eşim daha önce nişan atmış, kv yi suçlamış herkes, şimdi herkese ispat peşinde, bakın ben gelinimle ne iyiyim diye göstermeye çalışıyor.
ama çok fena saplantılı bi kaynananız var anlattıklarınıza bakılırsa. Bigün canınıza tak eder zaten yeterrrrr deyiverirsiniz siz bile nolduğunuzu anlamadan.. İnşallah iş oraya gelmeden kaynananız kendiliğinden kendi kendini durdurur. Zor işler.. 7 yıl çekmiş biri olarak yazıyorum bunları..Hakkını yiyemem diğer konularda anlayışlı bir eşim var. Bir tek sıkıntımız bu, bunu da eşimin hatrına idare etmeye çalışıyorum.
ama çok fena saplantılı bi kaynananız var anlattıklarınıza bakılırsa. Bigün canınıza tak eder zaten yeterrrrr deyiverirsiniz siz bile nolduğunuzu anlamadan.. İnşallah iş oraya gelmeden kaynananız kendiliğinden kendi kendini durdurur. Zor işler.. 7 yıl çekmiş biri olarak yazıyorum bunları..
ama çok fena saplantılı bi kaynananız var anlattıklarınıza bakılırsa. Bigün canınıza tak eder zaten yeterrrrr deyiverirsiniz siz bile nolduğunuzu anlamadan.. İnşallah iş oraya gelmeden kaynananız kendiliğinden kendi kendini durdurur. Zor işler.. 7 yıl çekmiş biri olarak yazıyorum bunları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?