nedir bu kv lerin gelinlerden istediği

Aynen ya
Bunca yıl gelin yoktu gayet de yasadığın. Sanki çok özlüyor gelinini Sırf sözünü yürütmek
Ben o kadar calışsam
Yakın olsa haftada bi akşam uzak olsa iki haftada bir giderim. Oğlu daha sık gidebilir

Bir an önce sinir koyun. Asla vazgecmeyecekler. Ters tepmedikten sonra kanimizi emmeye devam edecekler malesef. Ben üc sene cektim böyle büyük hata etmisim.
Gönüllü kölelik yapmani isterler. Senin kendi planin, zamanin olamaz.
Kendilerine bir eklenti gözüyle bakarlar.
Resmen ehlilestirmeye calisiyorlar gelinleri.
Akillarina tüküriyim, böyle yapan düsük vicdan seviyesindeki anlayissiz insanlardan uzak duralim.
Psikolojik iskenceden farki yok. Cektirdiklerinin bin katini görmeden ölmez insallah böyleleri.

benimkinden hallice.. Ben geçen bahar boşuyodum kocamı ailesi yüzünden. Ama baya tükettiler beni bu evlilik süresince. Hepsi de çok büyük olaylardı. En son restoranda üstüme saldırdılar. Üstelik yanımda eşim yoktu ve beni ısrarla çağırıp götürmüşlerdi.

Benim boşanma girişimimle eşim kendine geldi çok şükür. Ailesiyle bikaç ayda bi ancak görüşüyoruz artık. Onun dışında hiç arayıp sormam. Hiç muhttaplığımız yok. Kafam öyle rahat ki şu mesafe olayından dolayı çok şükür diyorum.. Yabancı olduk birbirimize. İnsan gibi geçinmek varken şeytanlık peşine düşüyolar. Kaybeden onlar oldu. Eşim günde 2 defa ararken annesini son 3 yıldır hiç aramaz hale geldi. Bu olaydan sonra da dipdibe oturduğumuz halde gitmeyi gelmeyi kesti. Gerçi ben hep diyorum ihmal etme diye ama adam bıkmış ve açık açık benim için karım ve çocuklarım gerisi çok da tınnnnn.. Fesatlık yapcaklarına insan olsalardı diyo. İlişkileri iyi biraradayken ama diyorum ya sanki birbirimizden çok uzak şehirlerde yaşıyomuş gibi.. Dipdibe otururken getirdikleri vaziyet bu..

Sizde hayırlısıyla kurtulursunuz bu sıkıntıdan inşallah..

Üç maymunu oynayan gelin istiyorlar.Görmeyecek,duymayacak,bilmeyecek...Herkes kendi ailesi gibi bir aile ister ama fark şu ki benim bir annem var babam yok.Annem evlat ayrımı yapmaz hepimiz için aynısını ister,ayırmaz,laf sokmaz, kimsenin hayatına karışmaz,evine karışmaz vb. ben bunları eşimin ailesinde görünce 1-2-3 insan daha fazlasını tolere edemiyor edende hasta oluyor hem fiziki hem manevi.Rabbim herkese iyi geçim versin ne diyelim...

Tek istedikleri uzaktan kumandalı robot olmamız,çünkü oğullarına bu yaşa kadar böyle davranmışlar bizden de bunu istiyorlar.Ama bu hayat değil kesinlikle.

Resmen ego savaşına giriyorlar. Kendileri zamanında ne gördüyse onu yapmak, yürek soğutmak peşindeler.

Geçen kv yanımızda abisiyle konuştu, sonra ay neyse anlatayım sen yabancı değilsin dedi bana..Şaka gibi...

Biz de boşanıyorduk karar aşamasında iken ben gittim konuştum amacım sadece çenesini kapatmaktı, ama o çok korktu, ben bu vebale giremem dedi yıllardır beni sevmeyen kadın birden beni seviyor hale geldi, hepsi yalan....Sırf oğluna karşı iyi görünmek için sanki anlamıyorum.

Tek istedikleri uzaktan kumandalı robot olmamız,çünkü oğullarına bu yaşa kadar böyle davranmışlar bizden de bunu istiyorlar.Ama bu hayat değil kesinlikle.
Aynen yaaa eşim işe yaramaz biri gibi hissettirmişler inanın alışveriş yapmasını bilmezdi insan maydanoz almayı bilmez mi gider en kötü yeşil olanını alır eşim ilk alıp geldiğinde sapsarıydı ben bilmiyorum almayı dedi yapamam edemem beceremem artık bunları demiyor çünkü yapabildiğini görüyor.

yaranmak derdinde :)) eşimin ailesi bi defa aramadılar o süreçte. Zaten kaynanam hep boşanmamızı istedi. Her fırsatta boşa bunu derdi eşime. Eşim terslemişti bigün ama kadın durdaramıyo kendini..

Sizinki pişman mı oldu acaba diyorum? Geçmişi telafi etmeye mi çalışıyo ki?

İçeri neden girdiniz ki? Anne çok yorgunum başka zaman sağolun" deyip uzaklaşsaydınız..

Sırf eşinizin ailesi diye bütün gün boş oturan insanların gönlünü eylemek zorunda değilsiniz.
Sorana da "ben çalışan meşgul bir insanım.sadece evime gidip duş alıp, istediğim yemeği yemek ve uzanıp dinlenmek istiyorum" deyin...

Valla eşim babasının anne ve babasının adını bilmiyor çok küçükken başka şehire gitmişler hiç görmemiş ne bileyim dünyanın en kötü insanı olsada insan dede ve ninesinin adını bilmez mi hiç mi duymadı hiç mi babası demedi şaşıyorum...Kaynanam dünyanın en kötü insanıdır diyemem ama uyanık geçinmesi beni ondan soğuttu sanki kimsenin birşeyde haberi yok gibi umursamaz ne yap nede böyle davran samimi ol ya.

Tam 8 senelik evliyim ilk 3 yılı öyle geçti. Kırılmasınlar, yanlış anlaşılmayım, amaaaan ne olacak 1 saatten diye diye yıldım yoruldum. Bayramlarda ilk oraya gidilir ilk 2 gün onlarla geçirilir evdelerse evde değillerse onlarla birlikte memlekete gidilir. Sürekli aranılır sorulur, misafir gelmişse gidilir ya da eve davet etmek suretiyle ağırlanır. Para istiyorlarsa verilir, hatta istenmeden kayınvalideye muhakkak harçlık verilir her ay, hiç olmazsa evleri için bişey alınır. Kayınvalide, peder bi yere girmek istiyorsa ben ya da eşim götürür aksi hali düşünülemez bile. Görümce hanım için mutlaka bişey yapılmalıdır. Bunlar hanımefendinin istediği bişey olmalı bazen alışveriş bazen telefon bazen takı bazen gezme bazen tatil bazen para. Bunlar yapılıyor ama ara ara rahatsız olduğum şeyleri dile getiriyorum. İşte ne biliyim misafir göndermek istiyorsa müsait değilim diyorum gidelim derse işim var diyorum. Ama onda böyle bi kayınvalideyim gelin o ben dersem o olur havaları var. Evinde misafir gibi davranıyorum evimde ona misafir gibi davranıyorum. Heeep bi siz diyorum. Yok yok anlamıyor. Israrla siz yok biz var diyor. Biz bir aileyiz bu aileye 3 maaş (ben eşim kayınpeder) giriyor falan diyor. Ayrı bi kafa yaşıyor. Neyse pes etmedim ben.

Sonunda doğum yaptım baktım kimsenin umrunda değilim. Hala kayınvalidem kendini öne atıyor. Benim misafirlerimi ağırlasın benim dediğimi yapsın. Ben Doğum yapmışım o hala oğlum beni gezmeye götür para ver düğüne gidelim. Yeter dedim isyan ettim bigün eşime. Resmen carladım. Eşimde ona. Kendince küstü oğluna 3 ay gelmedi yani kendini ağırlatamadı. Bende ne aradım ne de sorum. 3 ay sonunda geldiğinde de önemsiz biri gelmiş gibi davrandım. Sonra sonra alıştı. Aramıza belirli bi mesafe girdi. Şimdi istersen giderim istemezsem eşime sen git derim. Öyle biraz sancılı oldu. Anlatacak çok şey var ama neyse. Herşey bi kaç pürüz dışında nerdeyse benim istediğim gibi oldu.

Ay aynısı ya resmen kendine bağımlı yetiştirmiş, benim eşim evlendiğimizde market poşeti açamazdı hayatında ekmek almaya bile yollamamışlar düşünün, adam poşet açamıyor sinirleniyor. Hiç bir şey öğretmemişler ki ona bağımlı olsun. Şimdi yeni yeni öğreniyor bizimki de.

Aynı ya markette eli ayağına dolaştı poşetleyemiyordu.Oğluşum oğluşum diye gez ortalarda oğlunu ne hale getir.Eşimin askere gidene kadar ayak tırnaklarını kaynanam kesermiş o derece öööğ yani

Benim tahminim eşimin durumunu gördü çünkü eşim çok kötüydü psikolojik açıdan ve ailesine de gidip gelmeyi bırakmıştı ben gitmiyorum diye. Benle boşansa bir daha evleneceğini de sanmıyorum, zaten 2 kez nişan atılmıştı daha önce. Durup dururken kv yüzünden yuva yıkılacaktı başka bir sorunumuz yoktu, hala da öyle inanın yaşadığımız tüm sorunlar onlar yüzünden. Biraz da benim annemin burun sokmaya çalışması var ama ben onu engelliyorum yapamıyor yani.

İnan eşimin beni sevdiğini bensiz mutlu olmadığını anlamış ve eşim için yapmıştır beni hiç sevdiğini sanmıyorum çünkü.

Ya bu kafa neyin kafası ya??? bence eşiyle aralarında hiç bir sevgi saygı bağı yok, kendini oğlu ile garantilemeye çalışıyor bu tipler, başka bir mantık göremiyorum ben. Ha benim annem de böyle olur kesin kv olunca ama kardeşim tehlikeyi sezdi, yurtdışına kaçtı Çünkü annemle babam arasında da sevgi saygı yok ve annem ben kendimi bildim bileli kendini erkek kardeşime adadı.

Esinin hatrinada olsa gitme! Kiymet mi bilecek elin usagi saniyorsun? Esin senin yerinde olsaydi ayni fedakarligi yaparmiydi? Bence erkekler kendilerini bu kdr ezdirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…