- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Greengirl seni hatirladim:)kendini zorlama bişeyler icin.gitmekten mutlu değilsen gitme.
Aynen yaBence tek amaçları ben istedim mi gelin gelir deyip ego tatmini ve sağa sola hava atmak. Bizimki kapı açıyor "gelin geldi", telefon çalıyor "gelin geldi" millete laf duyurma peşinde. Bir de eşim daha önce nişan atmış, kv yi suçlamış herkes, şimdi herkese ispat peşinde, bakın ben gelinimle ne iyiyim diye göstermeye çalışıyor.
Evet zaten dedim bunu yaptım da 1 sene konuşmadım gitmedim gelmedim, 1 sene boyunca ne çenesi durdu ne ailemle herkesle bağlantı kurup beni anlatması kendini acındırması, ne annemle kavgası...
1 sene sonunda gittim konuştum, bak biz boşanıyoruz oğlunla diye 180 derece döndü. Şimdi kendince yaranıyor bak yemek yaptım gel, sanki çok güzel yemek yapıyormuş gibi...Geçende yemek olayını da konuştum tatlı pasta yemeyeceğimi, şimdi daha nadir çağırıyor.
Kadın saplantılı ötesi, kimse baş edemiyor. Eşim zaten bıkmış durumda, nolur koz verme şuna dedi. İnanılmaz tiyatrocu, herşeye namazını sokar (dinli imanlıyım modunda) kendini acındırır. Oğlunun her işine koşar yaranmak için. Biz evlendiğimizde hala donlarını anası alıyordu düşünün :)
Üç maymunu oynayan gelin istiyorlar.Görmeyecek,duymayacak,bilmeyecek...Herkes kendi ailesi gibi bir aile ister ama fark şu ki benim bir annem var babam yok.Annem evlat ayrımı yapmaz hepimiz için aynısını ister,ayırmaz,laf sokmaz, kimsenin hayatına karışmaz,evine karışmaz vb. ben bunları eşimin ailesinde görünce 1-2-3 insan daha fazlasını tolere edemiyor edende hasta oluyor hem fiziki hem manevi.Rabbim herkese iyi geçim versin ne diyelim...Arkadaşlar benim de bir zamanlar epey sorunum oldu kv ile, şimdi alttan alarak yüzüne gülerek rol yaparak idare etmeye çalışıyorum eşimin hatrına, ama etrafımda da çok var, sürekli kv ler gelinlerini kötülüyor. Hatta dün birisi anlattı oğluna "boşan" demiş kadın, çocukları da varmış. Dinledikçe içim fena oldu.
Niye kendimiz gibi olunca kütüyüz, yani kendimiz gibi derken yorgunuz gitmek istemiyoruz ama söyleyemiyoruz gitmezsek kötü oluyoruz kv -kp çağırınca. Nedir bu insanların istediği?
Geçen çağırdılar gene illa gel, dedim kapıdan uğrayayım hiç vaktim yok yorgunum, neyse gittim kp içerde gelmedi kapıya kv "tamam geliyor içeri merak etme" dediğini duydum içeri geçtim mecbur oturdum, sohbet etmek Güleryüz göstermek beğenmediğim ve istemediğim yemeklerini ve tatlılarını yemek zorunda kaldım, oysa evime geçip kahvaltı yapmak, kahvemi içip duşumu alıp yatmak istiyordum çünkü çok yorgundum... Bazılarınız için bunlar dert değil belki ama benim için dert çünkü tüm gün insanlarla uğraştığım gürültülü ortamda çalıştığım stresli sıkıntılı baskılı bir işim var ve akşam olunca tek istediğim evime gidip dinlenmek biraz, burda yazmıştım mesai saatlerim de uzun , ekstra tedavim var derken eve haftanın 3 ünü 9 da gidiyorum, diğer günler 19:30-20 en erken. Dün 22:30 da gittim eve mesela bugün 21 de gideceğim, eşim ayrı yoğun zaten evde yemek bile yiyemiyoruz oturup beraber.
Niye açtım konuyu bilmiyorum ama ne istiyor bu insanlar bizden anlamıyorum bazen.
Tek istedikleri uzaktan kumandalı robot olmamız,çünkü oğullarına bu yaşa kadar böyle davranmışlar bizden de bunu istiyorlar.Ama bu hayat değil kesinlikle.Arkadaşlar benim de bir zamanlar epey sorunum oldu kv ile, şimdi alttan alarak yüzüne gülerek rol yaparak idare etmeye çalışıyorum eşimin hatrına, ama etrafımda da çok var, sürekli kv ler gelinlerini kötülüyor. Hatta dün birisi anlattı oğluna "boşan" demiş kadın, çocukları da varmış. Dinledikçe içim fena oldu.
Niye kendimiz gibi olunca kütüyüz, yani kendimiz gibi derken yorgunuz gitmek istemiyoruz ama söyleyemiyoruz gitmezsek kötü oluyoruz kv -kp çağırınca. Nedir bu insanların istediği?
Geçen çağırdılar gene illa gel, dedim kapıdan uğrayayım hiç vaktim yok yorgunum, neyse gittim kp içerde gelmedi kapıya kv "tamam geliyor içeri merak etme" dediğini duydum içeri geçtim mecbur oturdum, sohbet etmek Güleryüz göstermek beğenmediğim ve istemediğim yemeklerini ve tatlılarını yemek zorunda kaldım, oysa evime geçip kahvaltı yapmak, kahvemi içip duşumu alıp yatmak istiyordum çünkü çok yorgundum... Bazılarınız için bunlar dert değil belki ama benim için dert çünkü tüm gün insanlarla uğraştığım gürültülü ortamda çalıştığım stresli sıkıntılı baskılı bir işim var ve akşam olunca tek istediğim evime gidip dinlenmek biraz, burda yazmıştım mesai saatlerim de uzun , ekstra tedavim var derken eve haftanın 3 ünü 9 da gidiyorum, diğer günler 19:30-20 en erken. Dün 22:30 da gittim eve mesela bugün 21 de gideceğim, eşim ayrı yoğun zaten evde yemek bile yiyemiyoruz oturup beraber.
Niye açtım konuyu bilmiyorum ama ne istiyor bu insanlar bizden anlamıyorum bazen.
Üç maymunu oynayan gelin istiyorlar.Görmeyecek,duymayacak,bilmeyecek...Herkes kendi ailesi gibi bir aile ister ama fark şu ki benim bir annem var babam yok.Annem evlat ayrımı yapmaz hepimiz için aynısını ister,ayırmaz,laf sokmaz, kimsenin hayatına karışmaz,evine karışmaz vb. ben bunları eşimin ailesinde görünce 1-2-3 insan daha fazlasını tolere edemiyor edende hasta oluyor hem fiziki hem manevi.Rabbim herkese iyi geçim versin ne diyelim...
benimkinden hallice.. Ben geçen bahar boşuyodum kocamı ailesi yüzünden. Ama baya tükettiler beni bu evlilik süresince. Hepsi de çok büyük olaylardı. En son restoranda üstüme saldırdılar. Üstelik yanımda eşim yoktu ve beni ısrarla çağırıp götürmüşlerdi.
Benim boşanma girişimimle eşim kendine geldi çok şükür. Ailesiyle bikaç ayda bi ancak görüşüyoruz artık. Onun dışında hiç arayıp sormam. Hiç muhttaplığımız yok. Kafam öyle rahat ki şu mesafe olayından dolayı çok şükür diyorum.. Yabancı olduk birbirimize. İnsan gibi geçinmek varken şeytanlık peşine düşüyolar. Kaybeden onlar oldu. Eşim günde 2 defa ararken annesini son 3 yıldır hiç aramaz hale geldi. Bu olaydan sonra da dipdibe oturduğumuz halde gitmeyi gelmeyi kesti. Gerçi ben hep diyorum ihmal etme diye ama adam bıkmış ve açık açık benim için karım ve çocuklarım gerisi çok da tınnnnn.. Fesatlık yapcaklarına insan olsalardı diyo. İlişkileri iyi biraradayken ama diyorum ya sanki birbirimizden çok uzak şehirlerde yaşıyomuş gibi.. Dipdibe otururken getirdikleri vaziyet bu..
Sizde hayırlısıyla kurtulursunuz bu sıkıntıdan inşallah..
Aynen yaaa eşim işe yaramaz biri gibi hissettirmişler inanın alışveriş yapmasını bilmezdi insan maydanoz almayı bilmez mi gider en kötü yeşil olanını alır eşim ilk alıp geldiğinde sapsarıydı ben bilmiyorum almayı dedi yapamam edemem beceremem artık bunları demiyor çünkü yapabildiğini görüyor.Tek istedikleri uzaktan kumandalı robot olmamız,çünkü oğullarına bu yaşa kadar böyle davranmışlar bizden de bunu istiyorlar.Ama bu hayat değil kesinlikle.
yaranmak derdinde :)) eşimin ailesi bi defa aramadılar o süreçte. Zaten kaynanam hep boşanmamızı istedi. Her fırsatta boşa bunu derdi eşime. Eşim terslemişti bigün ama kadın durdaramıyo kendini..Biz de boşanıyorduk karar aşamasında iken ben gittim konuştum amacım sadece çenesini kapatmaktı, ama o çok korktu, ben bu vebale giremem dedi yıllardır beni sevmeyen kadın birden beni seviyor hale geldi, hepsi yalan....Sırf oğluna karşı iyi görünmek için sanki anlamıyorum.
Valla eşim babasının anne ve babasının adını bilmiyor çok küçükken başka şehire gitmişler hiç görmemiş ne bileyim dünyanın en kötü insanı olsada insan dede ve ninesinin adını bilmez mi hiç mi duymadı hiç mi babası demedi şaşıyorum...Kaynanam dünyanın en kötü insanıdır diyemem ama uyanık geçinmesi beni ondan soğuttu sanki kimsenin birşeyde haberi yok gibi umursamaz ne yap nede böyle davran samimi ol ya.Resmen ego savaşına giriyorlar. Kendileri zamanında ne gördüyse onu yapmak, yürek soğutmak peşindeler.
Geçen kv yanımızda abisiyle konuştu, sonra ay neyse anlatayım sen yabancı değilsin dedi bana..Şaka gibi...
Aynen yaaa eşim işe yaramaz biri gibi hissettirmişler inanın alışveriş yapmasını bilmezdi insan maydanoz almayı bilmez mi gider en kötü yeşil olanını alır eşim ilk alıp geldiğinde sapsarıydı ben bilmiyorum almayı dedi yapamam edemem beceremem artık bunları demiyor çünkü yapabildiğini görüyor.
Aynı ya markette eli ayağına dolaştı poşetleyemiyordu.Oğluşum oğluşum diye gez ortalarda oğlunu ne hale getir.Eşimin askere gidene kadar ayak tırnaklarını kaynanam kesermiş o derece öööğ yaniAy aynısı ya resmen kendine bağımlı yetiştirmiş, benim eşim evlendiğimizde market poşeti açamazdı hayatında ekmek almaya bile yollamamışlar düşünün, adam poşet açamıyor sinirleniyor. Hiç bir şey öğretmemişler ki ona bağımlı olsun. Şimdi yeni yeni öğreniyor bizimki de.
yaranmak derdinde :)) eşimin ailesi bi defa aramadılar o süreçte. Zaten kaynanam hep boşanmamızı istedi. Her fırsatta boşa bunu derdi eşime. Eşim terslemişti bigün ama kadın durdaramıyo kendini..
Sizinki pişman mı oldu acaba diyorum? Geçmişi telafi etmeye mi çalışıyo ki?
Aynı ya markette eli ayağına dolaştı poşetleyemiyordu.Oğluşum oğluşum diye gez ortalarda oğlunu ne hale getir.Eşimin askere gidene kadar ayak tırnaklarını kaynanam kesermiş o derece öööğ yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?