nedir bu kv lerin gelinlerden istediği

Bana göre kaynana kayınpeder gelini özlemez ki.Oğullarını özlerler oğlu uğrasın onlara her akşam bakalım dayanabiliyo mu beyfendi.Okurken içim daraldı resmen.

bekarken oglunu evde istemeyen validelerden bahsediyoruz dimi...
biz olmadan önce işçi sıfatında yaşıyorlardı
gelin geldi patron oldular
biz ne istersek onu yapacaksın
giriş çıkış saatlerin
ailenle görüşme saatlerin
kadınlık yapacaksın
çocuk doguracak pipisi olacak yedi göbek paşa sülalemizi devam ettirecek diye emir vermeyi bekliyorlardı
ama hayaldi yalan oldu..

sizin vaziyetiniz bizimkine benziyor. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.. Kaynanızın kendi kabuğuna çekildiği günleri de görün mutlu olun..

Bana göre kaynana kayınpeder gelini özlemez ki.Oğullarını özlerler oğlu uğrasın onlara her akşam bakalım dayanabiliyo mu beyfendi.Okurken içim daraldı resmen.
öyle demeyin ya.. Bizim de gelinimiz var. Biz çok seviyoruz onu özlüyoruz da. Sadece hiçbi şeye karışmıyoruz. İstediği zaman gelir gider. Bazen özlediğimden çağırasım geliyo ama kendini mecbur hissetmesin diye hiç seslenmiyorum.. Bence arada bizim gibi istisnalar var..

Ben o saatte işten çıksam, telefona bile bakmam. Gitmeyin ya ne isiniz var. Yorgunum gelemem, haftaiçi bizi beklemeyin diyerek reddedin. 1-2 kuserler de sonra alışırlar. En fazla hayirsiz ve soguk gelin olursunuz ne olacak.

Ben o saatte işten çıksam, telefona bile bakmam. Gitmeyin ya ne isiniz var. Yorgunum gelemem, haftaiçi bizi beklemeyin diyerek reddedin. 1-2 kuserler de sonra alışırlar. En fazla hayirsiz ve soguk gelin olursunuz ne olacak.

Olmadı işte canım olmuyor. Hepsini denedim. Teli açmıyorum anında eşimi arıyor, bir görseniz beni adam yerine koymuyor ben küstüm şöyle böyle car car car....

Olmadı işte canım olmuyor. Hepsini denedim. Teli açmıyorum anında eşimi arıyor, bir görseniz beni adam yerine koymuyor ben küstüm şöyle böyle car car car....

Valla ne desem bilemedim. Boyle bencil ve halden anlamayanlara ne desen ne etsen fayda etmiyor demek ki. Ancak silip atmak gerekiyor galiba.

Herkes bana sende ne sabir varmış evliya misin der..Kaynanam bizimle yaşıyor.Karismadigi sey yok.Benim haberim olmadan birilerini çağırır. Birilerine benim yerime söz verir mesela benim pasta-börek yapmam için falan..Yalanlar söyler.yemeklerime tuz katar.benim misafirim gelecekse birini çağırır.oğlunu kıskanır.ailem gelse surat asar.Bana hep asık zaten yüzü.sofradan bardagini kaldırmaz.Çok afedersiniz oturduğu tuvaleti bile temizlemek .Laf sokar herseyime.Ama hicbiseyimi beğenmez.Ve ben ona tek kelime bile etmedikce hepten kudurur.Gorumcelerimle dedikodumu yaparlar.Eşim huyunu biliyor annesinin ..yani eşim benim yanımda ama olan hep bana olur.Eşime bişey de anlatmam çünkü hangi birini anlatayim?zaten ne yapacak ki?Sadece sabrediyorum..Yapacak bişey yok çünkü..Allah herkese kolaylık versin..

biz haftada 1 kere gidiyoruz öyle çözüm buldum sizde öyle yapsanız ? ama tabi ki pazar günümü asla harcamam onlara.. mesafemi koydum. eşimle çok tartştım ama duruşumu bozmadım.
bize bu çözüm oldu.. haftada 1 kere de görsün ailesini diyorum ne yapayım..
çünkü eşimin önceliği ben ve cocugu.. ailesi değil artık.. eski düşkünlüğüde kalmadı
ama şimdi kalkıpda haftada 1 kere gitmeyelim diyemem neyse..
en azından artık kimse laf söyleyemiyor. ailesi agzını acamıyor bana
gidiyoruz yiyoruz içiriyoruz kalkıyoruz geliyoruz bu kadar =)

emin ol kıskançlık adamı vezir değil rezil eder eşin seni biliyor değilmi anlıyor gerisini s.. et boşver ye iç izinli günlerini evine harca temizlikçi tut ayda bir borcun harcın cok yoksa biraz giyin kendine bak takma sen zaten onca şey başından aşkın

Valla eşime çok yapmışta eşim hiç oralı olmamış yani yaptığını der Allah razı olsun der geçer yok annem yok böyle anacı biri değil.
Bak ne güzel dürüstsün benim annemde böyle olurdu diyorsun samimiyet öyle birşey kardeşin maşallah akıllıymış kimsenin dünyasını dar etmeye gerek yok anne baba olmayınca ne yapacak bu çocuklar bunu düşünmeli insan.

Bitanede yonetici bizim basimizda var

Bu oglan anneleri ayni fabrikadan cikmis gibi ben bileyim paralarini benden akil alsinlar bi is yaparken..
Kendi kocalarina aslan kesilen kadinlar ogullari kedi olacak diye odleri kopuyor..

İlk zamanlar bize merhaba demedin iyi aksamlar demedin diye bir ton kavga cikartmislardi kocamla aramda daglar oldu o cadinin yuzunden

Demem o ki benim esim annesinin gercek yuzunu hic gorememisti eger senin esin arkandaysa taviz dahi verme hep aranda bi cam olsun

Bir laf var sen kaldırabiliyorsan onlarda kaldırabilir. Bütün yükü omuzlarına alma. İstemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Halden anlayan bir kadında değil boşver.

Aynen evliya mısınız :O

Biz çok yakınız yanyana oturuyoruz ha deyince gidip gelecek kadar o yüzden gün saat sınırı koyamıyorum.

İşte siz çok istisnasınız ne güzel Bize düşmedi işte sizin gibiler.

Eşim farkında ama gene aynı şeyler olsa ailesini mi seçer bilemedim şimdi...Yani boşanmayı ciddi ciddi düşünen eşimdi bana blöf mü yaptı bilmiyorum anasına söz geçiremeyeceğini bildiği için bana oynadı herhalde, anası da şimdi kendince iyi davranıyor , iyi kv rollerine bürünüyor.

Onların gönlünü yapmak için kendini zorlama. Zorladikca hep daha fazlasını isteyecekler. En iyisi yapma da kötü ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…