- 12 Aralık 2012
- 1.949
- 2.318
- 333
- Konu Sahibi greengirll
-
sizin vaziyetiniz bizimkine benziyor. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.. Kaynanızın kendi kabuğuna çekildiği günleri de görün mutlu olun..Benim tahminim eşimin durumunu gördü çünkü eşim çok kötüydü psikolojik açıdan ve ailesine de gidip gelmeyi bırakmıştı ben gitmiyorum diye. Benle boşansa bir daha evleneceğini de sanmıyorum, zaten 2 kez nişan atılmıştı daha önce. Durup dururken kv yüzünden yuva yıkılacaktı başka bir sorunumuz yoktu, hala da öyle inanın yaşadığımız tüm sorunlar onlar yüzünden. Biraz da benim annemin burun sokmaya çalışması var ama ben onu engelliyorum yapamıyor yani.
İnan eşimin beni sevdiğini bensiz mutlu olmadığını anlamış ve eşim için yapmıştır beni hiç sevdiğini sanmıyorum çünkü.
öyle demeyin ya.. Bizim de gelinimiz var. Biz çok seviyoruz onu özlüyoruz da. Sadece hiçbi şeye karışmıyoruz. İstediği zaman gelir gider. Bazen özlediğimden çağırasım geliyo ama kendini mecbur hissetmesin diye hiç seslenmiyorum.. Bence arada bizim gibi istisnalar var..Bana göre kaynana kayınpeder gelini özlemez ki.Oğullarını özlerler oğlu uğrasın onlara her akşam bakalım dayanabiliyo mu beyfendi.Okurken içim daraldı resmen.
Amin hepimiz yuvamızda mutlu huzurlu olalım inşallah.sizin vaziyetiniz bizimkine benziyor. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.. Kaynanızın kendi kabuğuna çekildiği günleri de görün mutlu olun..
Ben o saatte işten çıksam, telefona bile bakmam. Gitmeyin ya ne isiniz var. Yorgunum gelemem, haftaiçi bizi beklemeyin diyerek reddedin. 1-2 kuserler de sonra alışırlar. En fazla hayirsiz ve soguk gelin olursunuz ne olacak.
Olmadı işte canım olmuyor. Hepsini denedim. Teli açmıyorum anında eşimi arıyor, bir görseniz beni adam yerine koymuyor ben küstüm şöyle böyle car car car....
Valla ne desem bilemedim. Boyle bencil ve halden anlamayanlara ne desen ne etsen fayda etmiyor demek ki. Ancak silip atmak gerekiyor galiba.
emin ol kıskançlık adamı vezir değil rezil eder eşin seni biliyor değilmi anlıyor gerisini s.. et boşver ye iç izinli günlerini evine harca temizlikçi tut ayda bir borcun harcın cok yoksa biraz giyin kendine bak takma sen zaten onca şey başından aşkınArkadaşlar benim de bir zamanlar epey sorunum oldu kv ile, şimdi alttan alarak yüzüne gülerek rol yaparak idare etmeye çalışıyorum eşimin hatrına, ama etrafımda da çok var, sürekli kv ler gelinlerini kötülüyor. Hatta dün birisi anlattı oğluna "boşan" demiş kadın, çocukları da varmış. Dinledikçe içim fena oldu.
Niye kendimiz gibi olunca kütüyüz, yani kendimiz gibi derken yorgunuz gitmek istemiyoruz ama söyleyemiyoruz gitmezsek kötü oluyoruz kv -kp çağırınca. Nedir bu insanların istediği?
Geçen çağırdılar gene illa gel, dedim kapıdan uğrayayım hiç vaktim yok yorgunum, neyse gittim kp içerde gelmedi kapıya kv "tamam geliyor içeri merak etme" dediğini duydum içeri geçtim mecbur oturdum, sohbet etmek Güleryüz göstermek beğenmediğim ve istemediğim yemeklerini ve tatlılarını yemek zorunda kaldım, oysa evime geçip kahvaltı yapmak, kahvemi içip duşumu alıp yatmak istiyordum çünkü çok yorgundum... Bazılarınız için bunlar dert değil belki ama benim için dert çünkü tüm gün insanlarla uğraştığım gürültülü ortamda çalıştığım stresli sıkıntılı baskılı bir işim var ve akşam olunca tek istediğim evime gidip dinlenmek biraz, burda yazmıştım mesai saatlerim de uzun , ekstra tedavim var derken eve haftanın 3 ünü 9 da gidiyorum, diğer günler 19:30-20 en erken. Dün 22:30 da gittim eve mesela bugün 21 de gideceğim, eşim ayrı yoğun zaten evde yemek bile yiyemiyoruz oturup beraber.
Niye açtım konuyu bilmiyorum ama ne istiyor bu insanlar bizden anlamıyorum bazen.
Valla eşime çok yapmışta eşim hiç oralı olmamış yani yaptığını der Allah razı olsun der geçer yok annem yok böyle anacı biri değil.Ya bu kafa neyin kafası ya??? bence eşiyle aralarında hiç bir sevgi saygı bağı yok, kendini oğlu ile garantilemeye çalışıyor bu tipler, başka bir mantık göremiyorum ben. Ha benim annem de böyle olur kesin kv olunca ama kardeşim tehlikeyi sezdi, yurtdışına kaçtıÇünkü annemle babam arasında da sevgi saygı yok ve annem ben kendimi bildim bileli kendini erkek kardeşime adadı.
Herkes bana sende ne sabir varmış evliya misin der..Kaynanam bizimle yaşıyor.Karismadigi sey yok.Benim haberim olmadan birilerini çağırır. Birilerine benim yerime söz verir mesela benim pasta-börek yapmam için falan..Yalanlar söyler.yemeklerime tuz katar.benim misafirim gelecekse birini çağırır.oğlunu kıskanır.ailem gelse surat asar.Bana hep asık zaten yüzü.sofradan bardagini kaldırmaz.Çok afedersiniz oturduğu tuvaleti bile temizlemek .Laf sokar herseyime.Ama hicbiseyimi beğenmez.Ve ben ona tek kelime bile etmedikce hepten kudurur.Gorumcelerimle dedikodumu yaparlar.Eşim huyunu biliyor annesinin ..yani eşim benim yanımda ama olan hep bana olur.Eşime bişey de anlatmam çünkü hangi birini anlatayim?zaten ne yapacak ki?Sadece sabrediyorum..Yapacak bişey yok çünkü..Allah herkese kolaylık versin..
biz haftada 1 kere gidiyoruz öyle çözüm buldum sizde öyle yapsanız ? ama tabi ki pazar günümü asla harcamam onlara.. mesafemi koydum. eşimle çok tartştım ama duruşumu bozmadım.
bize bu çözüm oldu.. haftada 1 kere de görsün ailesini diyorum ne yapayım..
çünkü eşimin önceliği ben ve cocugu.. ailesi değil artık.. eski düşkünlüğüde kalmadı
ama şimdi kalkıpda haftada 1 kere gitmeyelim diyemem neyse..
en azından artık kimse laf söyleyemiyor. ailesi agzını acamıyor bana
gidiyoruz yiyoruz içiriyoruz kalkıyoruz geliyoruz bu kadar =)
İşte siz çok istisnasınız ne güzelöyle demeyin ya.. Bizim de gelinimiz var. Biz çok seviyoruz onu özlüyoruz da. Sadece hiçbi şeye karışmıyoruz. İstediği zaman gelir gider. Bazen özlediğimden çağırasım geliyo ama kendini mecbur hissetmesin diye hiç seslenmiyorum.. Bence arada bizim gibi istisnalar var..
Bitanede yonetici bizim basimizda var
Bu oglan anneleri ayni fabrikadan cikmis gibi ben bileyim paralarini benden akil alsinlar bi is yaparken..
Kendi kocalarina aslan kesilen kadinlar ogullari kedi olacak diye odleri kopuyor..
İlk zamanlar bize merhaba demedin iyi aksamlar demedin diye bir ton kavga cikartmislardi kocamla aramda daglar oldu o cadinin yuzunden
Demem o ki benim esim annesinin gercek yuzunu hic gorememisti eger senin esin arkandaysa taviz dahi verme hep aranda bi cam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?