arkadaşlar çok önemli bir konu açılmış ben küçükken böyle bir olay yaşamadım, ama kardeşim yaşadı hemde 10yaşındayken bir akrabanın evinde kaldığımız zaman, kardeşimi okşamıs oda oyun oynadığını sanmıs utanmıs birsey dememiş, ben onunla 12,13 yaşındaydı ergenliğe girmeye yakın konusurken hep başımdan geçenleri anlatırım oda dikkat etsin diye otobüste şöyle yaparlar, dokunurlar, sürtünmeye çalışırlar falan derken anlattı ve sonra ben ağlayacak gibi oldum sinirden sarıldım ona o ağladı bende dayanamadım neden ogün söylemedin dedim çok utandım ve kötü birşeymiydi anlamadım dedi, yani siz anlatmazsanız bunun ne demek olduğunu taciz olduğunu bile bilmiyorlar ve bu sebeple saklıyorlar yani onlara yapılan şeye isim koyamadıkları ve bunu yapan kişide muhtemelen ondan büyük ve saygı duyulan biri olduğu için saklıyorlar, ben onunla hala konusurum o insanlada asla görüşmüyoruz ama işte akraba birgün biryerde karşısına çıkar travma yaşar diye ödüm kopuyor benim karşıma çıkarsa dövebilirim de. Allah a havale etmekten başka çaremiz yok, birlikte sarılıp ağladığımız gün ben uyuyamadım neler yaşadıda söyleyemedi diye, şimdi sürekli konuşuyorum arkadaşlarıyla ilgili öğretmenlerinin tavrıyla ilgili şu böle yaptı kızlar ona sapık dedi hepsini anlatıyor asla içinde saklamıyor yeterki sormasını bilin arkadaşlar korkutmayın, birde tehlike yakınınızda unutmayın akraba falan demeyin yaşlı insanlar daha pislik olabiliyor gerçekten.