- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
aynen öyle kısmet :) mutluluğun daim olsun cnm :)işte kısmet dedikleri olay. Eşim mühendis olarak benim eski işyerime gelip giderdi. Selamlaşırdık sadece. o zamanlar ben başka biriyle birlikteydim. Face' den arkadaşlık gönderdi ben işyerinden ayrılmıştım o dönem, tabi birlikteliğim biteli de cok olmuştu. Face' de arkadaşlığını kabul ettim bi baktım gece gündüz konuşur olmuşuz :) 6 ay içinde evlendik zaten :)
al canım senin çevrendeki densizlerden bir tane de burda var... Allah tan benim çevremde bu tip insanlar yok, yoksa ne yapardım 32 yaşıma kadarKizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum
menopoza belki sen girersin ve 2.çocuğun olmaz.Hiç Te degıl 18 im demıyorum kı 27 bazı şeyleri düşününce erken mış benım ıcın tatlım . Hepi topu dedıgın beş yıl ve beş yıl ıcınde ıkı çocuk yapar büyütürsün hayatım). Yabana atma . Kırkına az kalmış acele et :). Menepoza gırmeden çocuk yap . Ama dersen kı cocuk istemem sen bılırsın . Bende isterdim otuz da evlenmek kısmet olmadı ama otuz sonrası kesınlıkle erken degıl evlenmek ıcın . Muck
al canım senin çevrendeki densizlerden bir tane de burda var... Allah tan benim çevremde bu tip insanlar yok, yoksa ne yapardım 32 yaşıma kadar
menopoza belki sen girersin ve 2.çocuğun olmaz.
senin mantığına göre 27 de geç. 20 yaşında evlenseydin 27 yaşına kadar 3 çocuk büyütürdün. Allah tan evlenmişsin, 30 a kadar evlenmesen intihar ederdin, ya da neyinle övürünürdün. başka bi meziyetin yok sanırım. hayatındaki en büyük başarın bir evlilik yapmak ve çocuk büyütmek. Cahillik zor zanaat sana da kızmamak lazım.
çocuk yap cümlesi bile ne kadar basit, sanki sen isteyince hemen herşey oluyor.
sizin gibi basit, gereksiz, başkasının hayatına burnunu sokan insanlara aa bak benimde çocuğum var kocam var demek için hareket edemem. Karşımdaki insana bakarım, bana uygun mu diye..acele et demişsiniz ama sizin lafınız bir arı vızıltısı bile değil benim için. haddinizi bilin. böyle övünmeye devam ederseniz Allah verdiği nimetleri alırda baka kalırsınız.
kötü yazılmamıştır inşallah.. Allah tan umudunu kesme.. İnşallah iyi bir insanla karşılaşıp evlenirsinEvet ornegin bende 35 yaşındayım ama hala manken gibi kızım masallahim var herşey yakışır...1.72 boyunda 55 kgdayim...velhasıl kaderimiz kötü yazılmış....yada ailemin karma borcunu oduyorum
Merak ermeyın benım başka meziyetlerım de var onları söyleyemem . Benım derdım asla koca olmadı olmaz da olsaydı 20 de evlenır uç cocuk yapardımal canım senin çevrendeki densizlerden bir tane de burda var... Allah tan benim çevremde bu tip insanlar yok, yoksa ne yapardım 32 yaşıma kadar
menopoza belki sen girersin ve 2.çocuğun olmaz.
senin mantığına göre 27 de geç. 20 yaşında evlenseydin 27 yaşına kadar 3 çocuk büyütürdün. Allah tan evlenmişsin, 30 a kadar evlenmesen intihar ederdin, ya da neyinle övürünürdün. başka bi meziyetin yok sanırım. hayatındaki en büyük başarın bir evlilik yapmak ve çocuk büyütmek. Cahillik zor zanaat sana da kızmamak lazım.
çocuk yap cümlesi bile ne kadar basit, sanki sen isteyince hemen herşey oluyor.
sizin gibi basit, gereksiz, başkasının hayatına burnunu sokan insanlara aa bak benimde çocuğum var kocam var demek için hareket edemem. Karşımdaki insana bakarım, bana uygun mu diye..acele et demişsiniz ama sizin lafınız bir arı vızıltısı bile değil benim için. haddinizi bilin. böyle övünmeye devam ederseniz Allah verdiği nimetleri alırda baka kalırsınız.
Ayrıca dıkkat edın beddua edıyorsunuz dönüp sizi bulmasın ben beddua etmedım . Allah herkesın gönlüne göre versın sizin sevıyeye inmıcem gene de . Kımseue neden geç kaldın evlenmıyosun demem herkesın kendı tercıhı . Zira bende erken cok erken evlılıge karşıyım . Anladınız mı . Gidin bekarlıgınız ın genclıgınızın tadı nı çıkarın ne dıyum size . Gezın tozun karıyer yapın yurtdışı gezısı yapın vs vs alternatıf cok bekar ve çalışan oluncaHay agziniza sağlık ne güzel demissiniz
Beddua ettıgı ıcın mı eğer arkadaş bana beddua ettıyse aynı sekılde ona gerı dönsün ne dıyeyım ben hale bak . Eğer kı kırdıysam ben özür diliyorum konunuzdan cekılıyorum kıza bak beddua edıyor ya . Benım bebegıme bısey olsa keyfınız mı gelecek ya ?Hay agziniza sağlık ne güzel demissiniz
Benimde yas 28.birde bu duruma sevinen kuzenler var.İçten içe tabi.Yok biri cevabını alınca içten içe sevinenler...anlamıyorum sanki.Sen evlendinde neoldu diyorum içinden kocam kocam diye havalanıyorsunda bi huzurlu gün vermediğini duyuyorum ellerden.Kizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum
hem terbiyesiz, hem saygısız hemde Allah tan korkmaz insanlar.Evliliğin kader olduğunu Allahın takdiri olduğunuda mı bilmiyorlar.Bende 87 doğumluyum.Dalga geçerek değilde artık evlenmem konusunda konuşmalar dönüyor. Bir arkadaşım kendiyle dalga geçenlere biraz edepsizde olsa şu cevabı verir dururdu evlenenler kocasının b.kunda boncukmu buluyorbiraz önce molada yine üstüme geldiler, ayni kisiler dün whatsap grubunda yine bana oynadilar ayni mesele yüzünden..evde aynı konu, is arkadaslarim tamamen bana odaklanmis durumda ve resmen boşa salliyolar yani bakıyor molada canlari sıkılıyor, aa mrym hala bekliyo musun sen!! 15 kisi basliyor espriler, dalga gecmeler..yeter yaa bugün iyice sinandim, bi kavga etmeden eve gidebilirim umarim!!!
bugün aynisini yaptim artik. konu da bu kadar cuk oturur. siz cok mu mutlusunuz herkes kendi isine baksin dedim. kaynana muhabbeti cevirin ona devam edin dedim. yeter ya, bi bebek görüyorum, maşallah ne tatliymis dememe kalmadi, senin cocugun olana kadar biz nene olacaz zaten, neyse nine der bize hahahah gulusmeler. birini küstürdüm bugun ama haketti artik. herkesi orgutluyor deli mi ne..işe bu yuzden gitmek istemez mi insan ya vallahi istemiyorum. her gelen müşteriye kiz bekarsa degerlendir senin de gözün amma kapali, ya bekarsam ilk gelen bekar musteriyle mi evlenicem. o degil hayatimdaki insanla dalga gecmeye basladilar, ikna edemedi seni ne sünepeymis diye..sarterler atti bugün. yeter artik. ama soyluyorum Allah yukarda, kizlari var, istemem kimsenin yasamasini ama bu baslarina gelirse beni hatirlamalarini cok istiyorum!!!hem terbiyesiz, hem saygısız hemde Allah tan korkmaz insanlar.Evliliğin kader olduğunu Allahın takdiri olduğunuda mı bilmiyorlar.Bende 87 doğumluyum.Dalga geçerek değilde artık evlenmem konusunda konuşmalar dönüyor. Bir arkadaşım kendiyle dalga geçenlere biraz edepsizde olsa şu cevabı verir dururdu evlenenler kocasının b.kunda boncukmu buluyor
Kizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?