- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
düşsende kalkmayı bilmek, kimseden medet ummadan sorunlarının üstesinden gelmek demek bana göre..öfken hüznün birbirine karışırken karnından başlayıp göğsüne oturan ağırlığı yok saymaya çalışmak mı?, bıraksan höyküre höyküre ağlayacağın halde hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya çalışmak mı, boyunu aşan zorlukları herşeye rağmen göğüslemeye çalışmak mı, elindekilere sonsuz şükredip sağlık dilemek mi, Zamanla katılaşıp herkese herşeye karşı hevesini, neşeni kaybetmek mi?????
Evet güçlüyüm güçlü olmaya çalışıyorum ama içim yangın yeri.
Evet biliyorum herkesin türlü türlü derdi var. Evet biliyorum hayat kimse için kolay değil.
Hiçbir zaman neden Allahım demedim, her zaman boynum eğik rabbimin vardır bir bildiği.
+1000000 keşke bir tek onu düşünmüyorum o her şekilde başının çaresine bakar diyen bir annem olmasaydıGüçlü olmak nedir in çok farklı geniş tanımları olabilir ama burda tanımdan ziyade şunu söylemek istiyorum: siz de farkettiniz mi hep güçsüzler ya da güçsüz görünenler kırılgan olanlar mutlu. Ayağına taş değse bunu büyüten mesele haline getiren insanların ayağına taş değmiyor, her işleri tıkırında gidiyor ve mutsuz olanlar güçlüler güçlü olmak zorundalar. Şunu şunu yaşadım ama yıkılmadım güçlüyüm deriz ee noldu madalya mi takıldı güçlüyüz dye. Biz güçlendikce gelsin dertler kederler... nasılsa biz güçlüyüz! Ben güçlü değil mutlu olmayı tercih ederdim.
+1000000 keşke bir tek onu düşünmüyorum o her şekilde başının çaresine bakar diyen bir annem olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?